MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 (düzenlendi) Bu spoiler olmaz sanırım episode 2de secs scene var mı? aile evindeyim ahdgsh Eylül 7, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 (düzenlendi) Ekşi Sözlük’de biri yazınca farkettim, Joffrey GOT’un üçüncü sezonunda çok önemli bir HOTD spoilerı vermiş. Eylül 8, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Savaş sahneleri olmasa Game of Thrones dizilerini daha çok seveceğim, keşke hayalgücümüze daha çok bıraksalar. Bence house of the dragon ana diziden daha derli toplu gidiyor senaryo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 (düzenlendi) Ben hayal gücümüze bıraksınlar demem de muharebelerin biraz daha normal biçimde gelişmesini tercih ederim. İlla biri bir numara yapıp son anda zaferi kazansın, beklenmedik takviyeler gelsin türü yaklaşımları bırakmalılar. Mesela çok iyi çekilmesine rağmen Battle of Bastards’ı sevmem çünkü saçma bir şekilde gelişiyordu. Eylül 8, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 16 dakika önce, Komutan dedi ki: Ekşi Sözlük’de biri yazınca farkettim, Joffrey GOT’un üçüncü sezonunda çok önemli bir HOTD spoilerı vermiş. bende bunu gördüğümden beri çok mutsuz bir şekilde izliyorum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 neymiş ya o spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 bunun en başını diyor ama bence bu kadar karton dizide bunu değiştirirler böyle olmaz. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 ben de tam bunu izliyodum. game of thronesta neler neler oldu değiştireceklerini sanmıyorum bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Bahsedilen karakterin ileriki yıllarda yaptığı saçma hareketleri besleyen travma tam olarak bu cofrinin verdiği "spoiler" olduğu için bence değiştirmezler ana fikri. Biraz hafifletirler işte acı çekmez falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 abi bu kapkaranlık sahne cekelim millet ne gördüğünü anlamasın gözünü buruştura buruştura ekrana baksın mantığını hangi yönetmen ilk önce denedide bu adama vaay helal olsun flnmı dediler ya tamam gece anladık onuda gece diye ekran basındaki adamın gözünün ferini s.mek niye ya deli oldum her karanlık sahnede cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 bence senin izledigin tv/ekran dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 çokiyi bölümdü. GoT un ilk sezonundakileri aratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 bolum eksiklikleri fazla olmasina ragmen iyi bir bolum idi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 cinsellik gelince diziye bi kan bi can geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Sarı kız da sapıttı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Ağır ASOIAF fanboy ve lore sever olarak söylüyorum ki bu dizi aşırı iyi. HOTD > GoT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 On 13.09.2022 at 19:03, monoscope dedi ki: cinsellik gelince diziye bi kan bi can geldi tam tersini düşündüm, hatta skipledim o sahneleri harhur pompa göte şaplak falan, bayıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Aynen ben de skipl3dim, gereksiz uzun ve cringe sahnelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 got kalitesizliğinde gidiyor bu da, entrika zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Ben de senaryo açısından işlevsel buldum, üstelik kışkırtıcı sahnelerdi. Sonuçta dizinin başından beri bu ensest cinsel gerilim senaryonun ana akslarından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Beşinci bölümde kitapla dizi arasında iki önemli fark var. Spoiler Daemon’ın Rhea’yı öldürmesi onu kitaptakinden daha kötü bir karakter haline getirmiş. Ama olabilir, karaktere çok da aykırı bir davranış değil. Criston’ın Joffrey’i bu şekilde öldürmesi ise saçma geldi. Kitapta turnuvada öldürüyordu ki o gayet makul. Ama bir ziyafette adamı döverek öldürünce direkt gözaltına alınmaması saçma. Bari bir bahane duysaydık, “Anama küfretti Kralım” gibi. Bir sonraki bölümde zaman atlaması olacağı için bu konu kapanmış olacak. Belki de yeni bir turnuva sahnesi için bütçeleri yetmedi ama yine de olay daha mantıklı bir şekilde gelişebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 fena bolum degildi guzeldi ama capi kucuk kaliyor tabi got'a gore "oyun", ordaki gibi boyle haftalarca konusulacak oha falan olacak bisi yok simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 iyiydi ya işte. özellikle şu ara rings of power ile birlikte gittiği için kontrast yaratıyo ve olduğundan daha güzel geliyo olabilir lol. ordaki mal ve yapmacık diyaloglardan sonra burdaki güç diyalogları çok daha vurucu oluyo. Spoiler yalnız daemon çıktı mı sahneye geriliyorum ben. kötü olmayan kral iyi kraldır gözümde ama en azından kardeşi hakkında bişiler yapması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 YA NELER OLUYOR AGECFGAGS diziye yaslı müjde ar geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 ep 6 Spoiler 9 yada 10 sene ileri atladi dizi, o yuzden aktorler degisti falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar