Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Midnight Suns


Komutan

Öne çıkan mesajlar

https://www.pcgamer.com/marvels-midnight-suns-reveal/
 

“The most exciting upcoming Marvel game is now Midnight Suns, a tactical RPG from the Firaxis team behind alien invasion strategy games XCOM: Enemy Unknown and XCOM 2. It was just announced at Gamescom, and it's out surprisingly soon, in March 2022. And if you're expecting "XCOM but with Marvel heroes," designer Jake Solomon says you're going to be surprised.

Midnight Suns isn't a Marvel-skinned XCOM, but it is structured like an XCOM game. There's a base that can be upgraded, called The Abbey, from which you'll select missions out in the world. Before embarking on one of the turn-based combat missions, you'll choose three heroes from a cast of 12 Marvel troublemakers to come along. So far, nine of those heroes have been announced: Dr. Strange, Magik, Iron Man, Wolverine, Ghost Rider (the Robbie Reyes version), Blade, Captain America, Nico Minoru, and Captain Marvel.“

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Discord'ta da biraz konusmustuk, trailer bayagi gaz veriyor. XCom serisi genel olarak sense of pride & accomplishment yaratmakta basarili. "Midnight Suns isn't a Marvel-skinned XCOM, but it is structured like an XCOM game" demisler ama cikis suresini dusununce mevcut Chimera Squad engine i ustune ekleme yaparak salacaklar gibi bir beklentim var. Base management yok gibi bisi olur, sectigin missionlara gore story de 1-2 degisiklik olur ama ana hikaye devam eder.

3 kisilik kalmaz o ekip. Guerilla Tactics School tadinda bir bina eklerler, yapinca squad size upgrade gelir.

Gameplay videosu cikinca anlasilir tam olarak nasil olacagi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dumduz dusmani secip daliyorsun kart saldirisi ile gosterdigi kadariyla, grid falan gozukmuyor, mobil oyun tier simdilik.

xcomun Xcom Legends diye ne idugu belirsiz bir mobil oyunu var, kamera acisi degisik birtek, ona benziyor baya.

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 26.08.2021 at 12:04, Cokomantis dedi ki:

xcom'un güzelliklerinden biri de perma-death'ti. bunda perma'sız olur %99 =(

 

permadeath o kadar da önemli bişi değil zaten. hele original X-Com gibi bir deste nameless soldier yollayıp görev uğruna harcamayacağımızı düşünürsek...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...