Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 özet olarak ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 gabe gandalf olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 shfsgsgs yeni zellandadan gelmis ztn, balrog'la kapismis cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Gördükçe ısınıyorum, normalde desktopta oynamayacagım oyunları dısarda otelde oynarmıyım diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 (düzenlendi) Switch'i alt edebilecegini dusunmuyorum nedense. Bunun sebebi de oyunlarin buna gore dizayn edilmiyor olusu. Nintendo eko sistemi tamamen Switch uzerine kurulu, oyunlari ona gore tasarlaniyor ozellikle kendi IP'leri soz konusu oldugunda. Bu tarz bir aletin her oyunda ayni sekilde iyi bir deneyim saglayabilmesi cok zor geliyor bana acikcasi ki hardware isi kolay bir is degil. Dendigi gibi ortaya AAA bir oyun ciktiginda insanlar yine PC'de oynamak isteyecekler illa ki kimsenin Cyberpunk icin Deck alacak hali yok. Obur taraftan PS/Switch gibi konsollari belli oyunlari oynamak icin aliyorsun bu yuzden hedef marketi tam kestiremiyorum cok ciddi yaniliyor olabilirim. Ağustos 6, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 99% switch oyunu pc den gelenler… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 gaben dagitima baslamis, ayrica logoyu kanal D logosu yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 (düzenlendi) Gabe was so excited about shipping Steam Deck he asked if he could hand-deliver a few. Mart 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Herkes maskeli açmış kapıyı, böyle bir şey yok di mi, düzmece yani, ben bıraktım maske takmayı kargoculara kapı açarken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 kapının yanında asılı benim bi tane maske kim gelirse takıyorum 2snye de mantıksız değil niye takmıyosunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 ben de takıyorum nolcak 2sn lik iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 bu adamın sürpriz yapma anlayışı son yıllarda çok değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 7 saat önce, kizillelma dedi ki: Gabe was so excited about shipping Steam Deck he asked if he could hand-deliver a few. https://www.youtube.com/watch?v=9Dy-KWjp-m0&t=31s reis kanal d'de calgon reklamı izlemiş ve sonra demiş ki aklıma bi fikir geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 gabeboy müthişmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 ya milletin ruhu kalmamış, ben olsam havalara uçardım. adam tam noel baba olmuş yalnız ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 benim pc de sevdigim tarz oyunlar civ, eu vs sanirim bu el konsolu bu tur oyunlara gore pek degil. pas gecicem gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Gaben kapiya gelicek, millet ziplamayacak. Sam hakli, millette ruh kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 1 saat önce, senko dedi ki: benim pc de sevdigim tarz oyunlar civ, eu vs sanirim bu el konsolu bu tur oyunlara gore pek degil. pas gecicem gibi duruyor. millet bannerlord oynuyor bunda civ eu falan hertürlü oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 4 saat önce, Sam dedi ki: ya milletin ruhu kalmamış, ben olsam havalara uçardım. adam tam noel baba olmuş yalnız ahah. burası California felan sanırım. herkes zengin, herkes her gün sokakta markette ünlüyle karşılaşıyordur zaten, alışkındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 GABEN kapına geliyor, sokakta gezen ünlü değil. ben olsam içeri davet edip baklava ikram ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 sokakta büyü yapan adam gören siyahiler gibi kendimden geçerdim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 (düzenlendi) 3. Dunya ulkesinde boyle hissetmeniz normal Kultur farkli..baklava diyo, sucuklu yumurta ver olmadi daha iyi Mart 2, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar