LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konu kenarına, post kenarına lvl-up yapılır. 5 dakika da teslim edilir. Selamlar herkese. Duymuşsunuzdur belki büyük bir yangın kazası atlattım. 3 ay hastanede yatıp küllerimden yeniden doğup geldim. Sizler de iyisinizdir umarım. Yeni forum şekli çok güzel olmuş. Hepinizi özledim. Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Ben duymadım. LvL-UpMakinesi diye bir üye yangın kazası mı atlatmış? Alıntıla
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) hosgeldin noyan, geçmiş olsun bu arada Haziran 29, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Alıntıla
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 19 dakika önce, Asteroth dedi ki: Prawler? Ocak dışısın. Şimdi geriye kac canin kaldi Noyan Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 geçmiş olsun bacım. Nasıl oldun, şu dünyada phoenix dövmesini hakeden tek kişi olabilirsin hemen yaptır asdfg Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 24 dakika önce, tiLi dedi ki: lvl-up = noyan olmalı Hakket, hic aklima gelmedi. Alıntıla
LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 12 dakika önce, -Bonesoul- dedi ki: hosgeldin noyan, geçmiş olsun bu arada Hoşbuldum. Teşekkürler güzel hızlı iyileşiyorum. Alıntıla
LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 27 dakika önce, tiLi dedi ki: lvl-up = noyan olmalı Aynen. Umarım forumun dengeleriyle uyumlu ve kalıcı olurum. Alıntıla
LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 14 dakika önce, Masticore dedi ki: Şimdi geriye kac canin kaldi Noyan Son 3 yılda çoğu yoğun bakım olmak üzere 7 acil servis vakam gözüküyor e nabizda. Eğer bir kedi olsaydin 2 canım kalmış olurdu fakat böyle giderse cyborg olacağımı düşünüyorum ve böyle vizyonlarım var Alıntıla
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Allahım dualarım kabul oldu noyan samam geri dönmüş. Hoş geldin reyiz ;D;D;D;D;D Alıntıla
LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 19 dakika önce, Xenocide dedi ki: geçmiş olsun bacım. Nasıl oldun, şu dünyada phoenix dövmesini hakeden tek kişi olabilirsin hemen yaptır asdfg İyi oldum epey ya . 3 ay öncesine kadar ayağım takıldığında hemen yere düşecek kadar dengesiz ve güçsüzdüm . Şimdi çok yavaş hızda da olsa 3 saat aralıksız koşabiliyorum. Yaşam tarzımı değiştirdiğimden kilo aldım 110 civarina çıkmıştım şimdi 104'e indim devam. Vücudumunn%40 2-3 derecelerde yandı. Yüzüm ve çüküm hiç yanmadı. Fakat alnımın ortasında ters soru işareti şeklinde bir cursed mark gibi bir şey oluştu. Sağ elim ve ayağımda his azalması var fakat ikisi de çalışıyor. Hastanedeyken ikisinin de enfeksyondan kesilmek için ailemden izin alınılmasına rağmen gerek kalmadı. 9 eylüldeki İzmir yarı maratonuna kayıt yaptırdım ona hazırlanıyorum. Alıntıla
LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 2 dakika önce, Gizli dedi ki: Allahım dualarım kabul oldu noyan samam geri dönmüş. Hoş geldin reyiz ;D;D;D;D;D Az önce gördüm postunu ve madem yenilenmiş forum bir hesap açayım dedim geldim. Hoşbulduk Gizlicim =)) Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 5 dakika önce, LvL-UpMakinesi dedi ki: Vücudumunn%40 2-3 derecelerde yandı. Yüzüm ve çüküm hiç yanmadı. Fakat alnımın ortasında ters soru işareti şeklinde bir cursed mark gibi bir şey oluştu. Alıntıla
LvL-UpMakinesi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Spoiler 19 doku nakli ameliyatından sonra yangından 10 hafta sonraki halim. Alıntıla
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Sen Allahın sevgili kulusun. Alıntıla
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 sen ne diyorsun geçmiş olsun Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Geçmiş olsun, spo nsfw bu arada. Hosgeldin, yangin neden cikmisti? Sigara mi spiritüel mi? Alıntıla
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 ahah wow da parayla lvl kasan biri sandım bakmadım önce facebooktan takip etmiştim geçmiş olsun Alıntıla
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 wow booster gibi nick olmuş, geçmiş olsun panpa Alıntıla
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Bu geri donusun hatrina noyzura hesabinin bani kalksin bence. Adminlere sesleniyorum Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.