razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 bizde 2$'dı lol. arjantin'de bile 85 liraymış da 135'e çıkmış. bizi komple çıkarsalar yeridir bu sezonu sonuncu tamamlayıp düşmüş oluruz ligten. zaten ülkenin yarısı 3 yıllık aldı. nerden bulaştık bu ülkeye diyordur adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Sam, 18.06.2023 20:43 tarihinde dedi ki: biz o işi yaptıktan beri 6 ay geçti, şimdi en ucuz nasıl 6 ay ekleyebiliyoruz ekleyebiliyorsak? ultimate bitince gold kod ekleme denmiş de 2,5 yıla o işin önünü kaparlarsa elimizde patlamasın? şu an ekleyebileceğimiz bir yöntem var mı riski minimize eden? ben de baktım bugün ama biz yiyeceğimizi yedik daha fazla kerizletmiyor gibi mikrosoft, malesef. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 2025’in 120₺’sı bugünün 30’u gibi olursa gene 3 yıllık birşey deneriz artık o zaman lol. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 pcgamepass fiyatları dışarıda aynı kalmış tamam bizimkini muhtemelen attırırlarda 80 TL olan konsol aboneliğinden daha ucuza gelmesi lazım mantıken, pc yi 50-60 falan yapacaklarsa yine çok kötü değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 day 1 dediği oyunlara bakınca ki satınalım tam gerçekleştirilince daha da artacaktır 120 bile uygun olacak. bi oyun 1500 oluyo artık. yılda bi oyun parasına 5-6 tane oynarız işte. ne kadar ucuz yakalanırsa o kadar iyi tabi ama 120 ye de okeyim içeriğe bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 sadece FM için bile uygun oluyor GP 3 yıllığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 (düzenlendi) Bende 3 sene ultimate yapmistim ama pc game pass bize neden yetmiyor? Bi dahakine pgp sadece yeter bana. Hatta bekledigim ya da oynamak istedigim bir sey var ise anlik ac kapa bile olabilir. Haziran 23, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 Golddan conversion sadece ultimatele oldugu icin oyle yaptik yoksa bana da 3 yil pc pass yeterdi konsolum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 25 haziran itibariyle 3 yıllık yaptim ben de. Alırken not olarak teklif 11 gün sonra bitiyor diyordu ilgilenen arkadaşlara duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Shadow, 21.06.2023 19:47 tarihinde dedi ki: @khalad Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş. Öncelikle konuyu gördüğüm video linki: [MEDIA=youtube]cHxUf0L3VdY[/MEDIA] Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir. Yaptıklarım: 4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300) 12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL) Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL) 11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz. Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış. Toplam ne ödedik? 300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben. https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-game-pass-zam-yolda-nasil-korunabiliriz.756476/ Terazine abandım 11 tane konsol game pass alırken de abone yenilemeyi kapatmak gerekti bende, onun dışında tıkır tıkır işledi. İyi güzel hoş hepimiz 3 yıllık game pass sahibi oluyoruz da MS hala buna nasıl izin veriyor fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 ben de tesekkur ederim. bende de konsol uyeligi alirken yenilemeyi kapatmak gerekti. --- bu yazacagimi yapmayin --- denemek icin gold'un tekligini de hesaba ekledim. gold ve pc gamepass'i 12+1 yapti fakat sonra ultimate'a cevirirken o 1 ayi saymadi. ayrica cevirdikten sonra o 12+1'ler ultimate'a cevrilen uyelikler kisminda 12 ay olarak gozukuyor. farki iade yaptiklarini sanmiyorum. bir baska not: iptal etme secenegi alt menusunden bastiginiz satin almayi degil toptan iptal ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 @arcane @DRaGoN_SLaYeR np karşim, güle güle oynayın... biz 6 ay önce 500-600tl gibi bir rakama aldıydık burdaki ölücüler olarak asdsf en son 1 ay ultimate eklemiştik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 (düzenlendi) 6 ay öncesinin 500tl'si şu an 1k zaten o yüzden bişey kaybetmiyor yeni alanlar Kaybeden tek bi yer var o da Spoiler IN YOUR FACE MICROSOFT Haziran 25, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 yav kıkır kıkır gülüyorsunuz da, meğer bu exploit sadece trye açıkmış, ve iki ay sonra MS game passi kaptacağını açıklıyormuş... off ne ekşiriz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Dert edilecek birşey yok ya ne ms ne bizim açımızdan. Geliştiricilerle anlaşma yaptıktan sonra buradan aldıkları her abonelik bedava para. İnsanları ekosistemine de bağlıyor, bir kere dahil olup da sonra bırakmak yaygın değil hizmetin kalitesi düşmediği sürece. “Türk aboneliği başına size şu kadar ödeyeceğim” şeklinde bir anlaşma yapıldığını da sanmam. 3 yıl sonra muhtemelen bugünden daha az avantajlı olmayacak tr aboneliği görünüşe göre, tıkır tıkır para gelecek türk pazarından. Ms store’un ülkede normalde hiç satamadığı düşünülürse büyük başarı olacak ms için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Exploit degil zatenfeature her turlu aboneligin ultimate donusebilmesi. Tum regionlarda yapilabiliyor. TR fiyati uzun sure guncellememeleri ise kendi problemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Shadow, 21.06.2023 19:47 tarihinde dedi ki: @khalad Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş. Öncelikle konuyu gördüğüm video linki: [MEDIA=youtube]cHxUf0L3VdY[/MEDIA] Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir. Yaptıklarım: 4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300) 12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL) Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL) 11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz. Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış. Toplam ne ödedik? 300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben. https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-game-pass-zam-yolda-nasil-korunabiliriz.756476/ terazine abandim kardesim. 3210 yil sonra forum postu attirdin, ADAMSIN. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 çok teşekkür ederim yarın uygulamaya alacağım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Sam, 18.06.2023 18:43 tarihinde dedi ki: biz o işi yaptıktan beri 6 ay geçti, şimdi en ucuz nasıl 6 ay ekleyebiliyoruz ekleyebiliyorsak? ultimate bitince gold kod ekleme denmiş de 2,5 yıla o işin önünü kaparlarsa elimizde patlamasın? şu an ekleyebileceğimiz bir yöntem var mı riski minimize eden? Buna cevap oldu mu sam? 2025 aralik benim bitis, bunun ustune 3 sene oluyor mu yoksa sadece 6 ay mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 toplam süre 3 yılı aşmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Abi 3 yil uzerine 3 yil daha yapmaya kasmayin zaten bi zahmet, omurluk mu istiyonuz shddhe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Scalanova, 30.06.2023 10:03 tarihinde dedi ki: Buna cevap oldu mu sam? 2025 aralik benim bitis, bunun ustune 3 sene oluyor mu yoksa sadece 6 ay mi? cevap görmedim de ben 3 yıl değil ama 6 ay eklemek istemiştim ama o bile olmuyor anlaşılan cevap gelmediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Dün aynı şekilde 3 yıl alıp 6 ay daha uzatmak için çözüm bulan var mı diye soracaktım ama maalesef yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 45den aylik ultimate alip uzatabiliyosun ben oyle birka ay daha gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar