Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 evet öyle denebilir, gerçi combat olunca elinizde çok kısıtlı imkanlar. factorio'da yürüyen otomatik orduya dönüşüyorsunuz mesela, satisfactory'de bütün oyun boyunca aynı düz tüfek ama karşıdan örümcek orduları filan gelip öldürebiliyor maden node'a giderken, zırh filan yok. medkit yapmak için bile dağda taşta meyve toplatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 satisfactory çok daha peaceful. ayranım dökülmesinci bir builder havası var. başta kaynak yönetiminin 3D grafiğe ne ihtiyacı olsun diye düşünüp el sürmedim ama gayet tatmin edici. uğraşınızın neye dönüştüğünü görüyorsunuz. factorio da bir çorbaya bakıyorsunuz bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 factorio aldım. Dyson Sphere'dan daha çok sardı, art style daha bi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 dyson'a döğüş gelcek bu arada haberiniz olsun. ne zaman belli değil ama dev'ler çalışıyor arka planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 dyson çinli oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 On 4.10.2022 at 19:00, Sam dedi ki: p5r'ı geçen sayfalarda max hype'ladık zaten, benim tek derdim şu an p5r, darktide, bannerlord üst üste gelecek. gerçek hayat için de bir dlss3 lazım 1 saati gerip 8 saate genişletmek için. ha bir de gamepass oyunlarını steam'e tanıtamıyorken, game pass de doğru düzgün controller görmezken tv'ye p5r'ı nasıl streamleyeceğim mevzusu var. the ascent için beceremedim ama tekrar denerim p5r çıkınca. stream icin ne kullaniyorsun? apple tv veya xbox tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 apple tv en son denediğimde üçüncü parti yazılım çok kötüydü stream yapan, xbox'ım yok. tv'deki steam link app'e streamliyorum, çok memnunum ama ms diğer tüm şirketlerin aksine beraber hacksiz kullanılamayan kapalı bir sistem yapmış. non-steam game olarak eklenemiyor bile ms store'daki oyunlar, gene uwp sorunu herhalde. p5r çıkınca tekrar bir kurcalayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 (düzenlendi) hmm appletv'de moonlight iyi bayagi, pc'deki nvidia stream app'i kullaniyor. non-steam dahil her seyi stream ediyor. // NVidia GPU lazım 4k 60fps hdr'li falan wired 50mbit ile stream edebiliyor. (bende 100mbit powerlinedan gectigi halde memnunum) Ekim 16, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 ok madem ona da bakarım, nvidia gpu zaten. tv'de de apple tv app olarak entegre vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 (düzenlendi) Forgotten City çok güzel oyundu bence. 7-8 saatte de bitiyor. Oynamadıysanız ayrılmadan deneyin. edit: steam de indirimdeymiş şimdi. https://store.steampowered.com/app/874260/The_Forgotten_City/ Ekim 18, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 güzel baya evet, gitmeden oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 (düzenlendi) Amnesia: Collection (Cloud, Console, and PC) – October 20 Amnesia: Rebirth (Cloud, Console, and PC) – October 20 Phantom Abyss (Game Preview) (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – October 20 Soma (Cloud, Console, and PC) – October 20 Persona 5 Royal (Cloud, Console, and PC) – October 21 Frog Detective: The Entire Mystery (PC) – October 27 Gunfire Reborn (Cloud, Console, and PC) – October 27 Signalis (Cloud, Console, and PC) – October 27 Ekim 18, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Ghost Song (Cloud, Console, and PC) – November 3 Football Manager 2023 (PC) – November 8 Return to Monkey Island (Cloud, Console, and PC) – November 8 Pentiment (Cloud, Console, and PC) – November 15 Somerville (Console and PC) – November 15 Spoiler Leaving November 8 Football Manager 2022 (PC) Football Manager 2022 Xbox Edition(Cloud, Console, and PC) Leaving November 15 Art of Rally (Cloud, Console, and PC) Fae Tactics (Cloud, Console, and PC) Next Space Rebel (Cloud, Console, and PC) One Step from Eden (Cloud, Console, and PC) Supraland (Cloud, Console, and PC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 (düzenlendi) ooo return to monke, iyiki steamden almamışım preorder lel şu pentimenti merakla bekliyorum duyurulduğundan beri bi de Kasım 1, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 FM23 geliyor beleşe ohh yeaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 mouse back button support gelmiş, GGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 valla FMde her sene yüzlerce saat played time ile bunu demek istemezdim ama diyorum, yine aynı oyun olmuş neyse ki GamePass var beleşe oynuyoz, yoksa evlat acısı gibi kordu yüreklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 aaa yine mi aynısı olmuş, nasıl bir süprüz bu :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 aynı değildir ya maç motorunu geliştiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Leaving November 30 Archvale (Cloud, Console, and PC) Deeeer Simulator (Cloud, Console, and PC) Final Fantasy XIII-2 (Console and PC) Mind Scanners (Cloud, Console, and PC) Mortal Shell (Cloud, Console, and PC) Space Warlord Organ Trading Simulator (Cloud, Console, and PC) Undungeon (Cloud, Console, and PC) Warhammer 40,000 Battlesector (Cloud, Console, and PC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 aaa insurgency sandstorm pcye niye getirmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 aaa wh40k battlesector oynayacaktım daha sob dlc çıkınca, üzdü bu. ff13-2'ye de sonra bakarım diyordum. bu sistemin kötülüğü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 başla şimdi gidene kadar bitirirsin asdhj https://howlongtobeat.com/game/96256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 "aman kaçacak bitireyim" diye en son kulaklarımdan fışkırana kadar sherlock izledim, son 2-3 saatte bitti. keyif alamadım öyle. baktım sonra ertesi hafta öbür streaming servise eklenmiş lol. oyunlar da öyle mi olacak acaba birkaç yıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Persona 5 kalkarsa kötü koyar bana, ben bu oyunu 3-4 ayda anca bitireceğim. O kadar sürece kalkmaz diye umuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar