Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 iptal edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 aktif gp olmayacak, iptal edip yapabilrisin evet ama ne gerek var bitsin ondan sonra yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 tam 6 tane alınca 1 ay hediye yanıyordu sanki, bir süre oldu yapalı unuttum. Ben 5 tane 6'lık, bir tane 3'lük alıp GP ultimate yapıp +1 hediye mi almıştım ne öyle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 recurring payment açık bırakırsan 1 ay hediye veriyor olması lazım seninki gibi de yapılabilir 35 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 (düzenlendi) ben faillamistim ya onceden ama konsol var tekrar teklif ediyor ya eski sevgili gibi ama bitmesini beklemek lazim. ben oyun yok diye almadim ekim'i beklerim, guzel release'ler o zaman // en cok overcooked: all you can eat oynuyormusum xbox'da bu aralar : ) zombili fln bile bolum koymuslar, full pack Ağustos 12, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 (düzenlendi) bir de fail'lemek icin ugrasmak lazim, 6 ay + 6 ay + 6 ay + 6 ay vs. redeem ederken soruyor ultimate upgrade edeyim mi diye? onu NO diyoruz 36 ay ekledikten sonra YES diyoruz // kac ay'sa max Ağustos 12, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 ms rewards türkiyeye gelmiş sonunda sanırım, ben yaklaşık 15 euro kazanıyorum aylık doyçlandda (3*5euro ms store hediye kartı), günlük 5-10dkmı alıyor. gamepass ultimate i beleşe getirmek mümkün oluyor, trde de bu olursa çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Cok dandige benziyor usa rewardsa gore, ekmek cikmaz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 fiyatları fixlemişler hepsi ay x 45 olmuş. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 senede 1 ay max alacağım şeyi 3 sene almadığıma pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 kandırma kendini şimdi fırsatı teptin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 xbox game pass ulti değilde xbox live gold du zaten sanırım bizim aldığımız. Sonra upgrade ediyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 (düzenlendi) off doğru diyorsun fail olduk yine sdfs. silfatoşa meze olcaz ya. o hala ucuz olayın bundan alıp sonra ultiye çevirme çakallığı olduğunu unutmuşum. Ağustos 25, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 10 saat önce, goldbären dedi ki: fiyatları fixlemişler hepsi ay x 45 olmuş. gg Gold bu ekran nereden. Benim üyelik 1.5 yıl falan kaldı. Sene sonunda zam gelmeden 1.5 yıl daha alıp 3'e tamamlama planım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Becerememiş şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 windows store da var hepsi. Yanlız dikkat edin gold / ultimate felan farklı şeyler. ultimate i uzatacaksan yukarıdaki parayı vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Yok direkt ultimate alacağım. Buldum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 (düzenlendi) demosunu oynadığım, "oynanır ama çok para" dediğim immortals fenyx rising'i eklediler. ac odyssey meets breath of the wild. zaten ac odyssey'i yaparken birşeyler deneyip "hadi buna ayrı bir oyun yapalım mizahi" deyip oradan devam ettirmişler. Eylül 3, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 Aynı puzzleları çözmekten sıkılmazsanız keyifli oyun. Hikaye falan götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 https://howlongtobeat.com/ ile işbirliği gelmiş, pc gamepass appde hltb zamanları yazıyor artık her oyunun sayfaya, aktif kullandığım bi siteydi zaten güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 asscreed odyssey, danganronpa 3 gelmiş, deathloop da 20'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 gamepass'i haketmiyoruz resmen, benim icin asiri iyi. gereken deger ve saygiyi gosteremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 (düzenlendi) Deathloop bugün geliyor sonunda. Available Today: - Deathloop - Hardspace: Shipbreaker Available September 22: - Beacon Pines - Slime Rancher 2 - Spiderheck Available September 27: - Moonscars - Grounded Available September 29: - Let's Build a Zoo - Valheim Available September 30: - Paw Patrol: Grand Prix Games leaving Game Pass September 30: AI: The Somnium Files (Cloud, Console, and PC) Astria Ascending (Cloud, Console, and PC) Dandy Ace (Cloud, Console, and PC) Dirt 4 (PC) EA Play Dirt Rally (PC) EA Play Going Under (Cloud, Console, and PC) Lemnis Gate (Cloud, Console, and PC) Slime Rancher (Cloud, Console, and PC) Subnautica: Below Zero (Cloud, Console, and PC) The Procession to Calvary (Cloud, Console, and PC) Unsighted (Cloud, Console, and PC) Visage (Cloud, Console, and PC) Eylül 20, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 AI: The Somnium Files oynanması gereken bir oyun. Vaktiniz varsa 10 günde de biter. Öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 deathloop baya tekrar gelmişti ki - ben 2 saat dolmadan iade ettim... GB fazlaydı o yüzden yazma ihtiyacı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar