bugr4 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Lise sınavlarındaki en son durumu haber verebilecek var mı ? Olacak mı ? Nasıl olacak ? Online olabilir mi ? İptal olma durumu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 (düzenlendi) 30+ lık abilere sorulacak soru mu bu kuzum ps : örnek kabul edilen soru olarak "bilinmeyen ecchi başlığını" verecektim onu da sen açmışsın sdlfkj Nisan 30, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 İçişleri'nin genelgesinden bak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 keske benim ogrenciligime denk gelseydi su covid, UO'da saraylar kurardim, pokemonda yakalamadigim pokemon kalmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 bence berbat bir öğrencilik geçiriyorlar. dersleri adam akıllı öğrenemedikleri bir kenara okula gidip sosyalleşemiyorlar. garip bir gençlik oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Pandemi MMO'lara iyi yaramıştır bu arada sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 gençlerin mmo oynadığını görmüyorum ben hiç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 arkadaşlarınla rekabet edebileceğin çuvalla fps moba falan varken niye mmo oynasınlar ki. bir de lise çağındaki eleman için maliyet çok daha önemli. ayda 90-100 lira wowa veremez çoğu liseli çocuk. f2p bir sürü oyun var diğer tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugr4 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 3 saat önce, ad3m dedi ki: 30+ lık abilere sorulacak soru mu bu kuzum ps : örnek kabul edilen soru olarak "bilinmeyen ecchi başlığını" verecektim onu da sen açmışsın sdlfkj diğer forumlar aktif değil bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 yaman 31ci çıktın bugr4 kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugr4 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 11 saat önce, ad3m dedi ki: yaman 31ci çıktın bugr4 kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Oo z kusagi meme'i sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugr4 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 11 saat önce, neutrino dedi ki: Oo z kusagi meme'i sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 yalnız gerçekten böyle birşey var sanırım, AMOGUS videoları gördükçe kabullenmek zorunda kaldım. izledikçe gülmeye başladım ama nedenini ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugr4 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 1 saat önce, Sam dedi ki: izledikçe gülmeye başladım ama nedenini ben de bilmiyorum. Ne kadar absürt olursa o kadar komik oluyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 yeğen var lise çağında lise son sınıf sınavları sordum geçenlerde; anlattı anlamadım, bir de farklı farklı kısaltmaları söyledi. beynim yandı. Allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 On 30.04.2021 at 11:10, sardalya dedi ki: keske benim ogrenciligime denk gelseydi su covid, UO'da saraylar kurardim, pokemonda yakalamadigim pokemon kalmazdi. Aşırı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 9 saat önce, Sam dedi ki: ilk defa yaslandigimi hissettim wtf, dave? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 yav bu yeni nesil memeler olması gerekenden daha da kötü değil mi amogus falan. hayır ben bi de eric andre, tim&eric awesome show, danger5 gibi saçmalığın allahı şeyleri seven adamım ama bunları görünce tek tepkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Aynen, absurtun de absurtu seylere gulen biri olarak hicbi sey anlamadim mesela Dave'den. Jenerasyon farki dedigimiz sey cidden bu mu oluyo yani sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 inanilmaz seyler gorup ogreniyorum, nerde paylasiyorlar bunlari? 9gag alternatifi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Anlamadım ben bir şey bunlardan. Sonunda biz de kuşak farkına kurban gittik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 lan kimse açıklamamış da. neye gülünüyor söylesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 lan kuşak olayı bu işte, biz anlayamıyoruz asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Ya anlayamamaktan değil, bariz uydurukluk. Bas distortion filterı olsun sana meme. Low effort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar