Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise sınavları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Lise sınavlarındaki en son durumu haber verebilecek var mı ?

Olacak mı ?

Nasıl olacak ?

Online olabilir mi ?

İptal olma durumu var mı ?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

30+ lık abilere sorulacak soru mu bu kuzum ?

ps : örnek kabul edilen soru olarak "bilinmeyen ecchi başlığını" verecektim onu da sen açmışsın sdlfkj

ad3m tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bence berbat bir öğrencilik geçiriyorlar. dersleri adam akıllı öğrenemedikleri bir kenara okula gidip sosyalleşemiyorlar. garip bir gençlik oluşuyor. ?

Mesaj tarihi:

arkadaşlarınla rekabet edebileceğin çuvalla fps moba falan varken niye mmo oynasınlar ki. bir de lise çağındaki eleman için maliyet çok daha önemli. ayda 90-100 lira wowa veremez çoğu liseli çocuk. f2p bir sürü oyun var diğer tarafta. 

Mesaj tarihi:
3 saat önce, ad3m dedi ki:

30+ lık abilere sorulacak soru mu bu kuzum ?

ps : örnek kabul edilen soru olarak "bilinmeyen ecchi başlığını" verecektim onu da sen açmışsın sdlfkj

? diğer forumlar aktif değil bu kadar

Mesaj tarihi:

gen-z-humor-meme.jpg

yalnız gerçekten böyle birşey var sanırım, AMOGUS videoları gördükçe kabullenmek zorunda kaldım.

izledikçe gülmeye başladım ama nedenini ben de bilmiyorum.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Sam dedi ki:

izledikçe gülmeye başladım ama nedenini ben de bilmiyorum.

Ne kadar absürt olursa o kadar komik oluyor :d

Mesaj tarihi:

yeğen var lise çağında lise son sınıf sınavları sordum geçenlerde; anlattı anlamadım, bir de farklı farklı kısaltmaları söyledi. beynim yandı. Allah yardımcınız olsun.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
On 30.04.2021 at 11:10, sardalya dedi ki:

keske benim ogrenciligime denk gelseydi su covid, UO'da saraylar kurardim, pokemonda yakalamadigim pokemon kalmazdi.

Aşırı doğru ?

Mesaj tarihi:

yav bu yeni nesil memeler olması gerekenden daha da kötü değil mi amogus falan. hayır ben bi de eric andre, tim&eric awesome show, danger5 gibi saçmalığın allahı şeyleri seven adamım ama bunları görünce tek tepkim ? 

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...