Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 patiler, sadece superboxı biliyorum. Alternatifler nedir? uyduneti duydum bir de elektrikten internet vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 4G 5G modem alicaksin sim kart'li superbox yerine. tarife islerini bilmiyorum. suna da kayit ol: https://www.starlink.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Yüksek kotalı bişiler lazım ise mecburen Superbox almak lazım. Mobil internet paketleri hala pahalı ya. Sınırsız Superbox fiyatları benzer şekilde artmış. Starlink'e daha var ama dünya çapında mevcut dolar kuru ile devam ederse bence bizler için sıkıntı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 57 dakika önce, Goering dedi ki: 4G 5G modem alicaksin sim kart'li superbox yerine. tarife islerini bilmiyorum. suna da kayit ol: https://www.starlink.com/ oha Starlink is targeting coverage in your area in late 2021. Orders will be fulfilled on a first-come, first-served basis. dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Vodafone uyar bence sana, sınırsız orada 169TL veriyorum ben. Normal hat, sınırsız konuşma, VodafoneTV filan da var yani. Telefondan tether yaparsın ya da modem alırsın. 2 ay sonra kontrat bitiyor benim ama, nasıl bir fiyat çıkaracaklar yeni senede merakla bekliyorum. Ayda ortalama 100GB kullanıyorum, çok alıştım sınırsız internete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Yalnız Starlink aylık 99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 valla bekledıgımden daha ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 gerçekten canına okumuş gökyüzünün, bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Vodafone sınırsız bu sene ₺319 dedi bu arada, sonunda sınırsız mobil interneti bırakıyorum sanırım. Güzeldi ama o kadar güzel de değildi. Yeni tarife arayışındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 4 dakika önce, Sam dedi ki: gerçekten canına okumuş gökyüzünün, bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. bunlar iyi günlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 aynen başlangıç seviyesinde daha bunlar. filmlerdeki kötü adam gibi uyduları dizecek daha. dünyayı ele geçirecek sonra. yeterli sayıda uyduyu koyamadı henüz gökyüzüne diye biliyorum. son durumda böyle bir uzay ağı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 3 saat önce, Sam dedi ki: gerçekten canına okumuş gökyüzünün, bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. gökyüzü duyarı mı bu şimdi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 (düzenlendi) evreni gözlemleyebildiğimiz bir tane mekan var henüz. daha fazla açıklamaya gerek var mı? Mayıs 15, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 astronom musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 astronomların işaret ettiği bir sorunu algılamak için astronom mu olmam lazım? senin düşüncen nedir onu söyle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Videoyu izlemedim de şu an 2bin küsür uydu var sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam 12bin'e kadar çıkacaklardı. Benim gözümde büyük sorun uzay gözlemi değil de, bunlar yarın öbürgün çatlayacak patlayacak, alt yörüngede zaten hızlı dönüyorlar. kafamıza debree düşecek. Japonların bir sürü felaket simulasyonu vardı. Hatta şimdiden uzay çöpü toplama şirketi kurdular diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Bu uydular minik uydular degilmi, 12 bin olunca bile gökyüzünde farkedilmesi zor olmayacakmi? Astronomlar için gerçekten kötü birsey ama bizi pekte etkilemeyecek kötü yönde. Sonuçta istanbulda gökyüzünü görsen bile ışık kirliliği yüzünden yıldız görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Yalnız amatör gözlemcilik yapamıyoruz diye bu kadar tantana kopuyorsa fena, yarın öbürgün dyson sphere yapsak ona da laf gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 49 dakika önce, miyaw33 dedi ki: Bu uydular minik uydular degilmi, 12 bin olunca bile gökyüzünde farkedilmesi zor olmayacakmi? Astronomlar için gerçekten kötü birsey ama bizi pekte etkilemeyecek kötü yönde. Sonuçta istanbulda gökyüzünü görsen bile ışık kirliliği yüzünden yıldız görünmüyor yok hayır ya, uzak galaksileri gözlemleyen bir avuç gözlemevi dışında kimsenin hayatı değişmeyecek o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 bir galakside yeni yıldızların nasıl oluştuğu ve birbirinin yakınından geçen galaksilerin nasıl etkilendiklerini araştıran cerro tololo inter-american gözlemevinin bir gözlem sırasında önünden geçen starlink uyduları nedeniyle elde edecekleri verilerin %15 ile 20’sini kaybettiklerini açıkladı. evreni anlamamıza yarayan önemli çalışmalar bunlar. artı olarak hızlı gerçekleşen uzay olaylarını ise tamamen kaçırmamıza sebep olabilecek sorunlar yaratıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 45 dakika önce, axedice dedi ki: Yalnız amatör gözlemcilik yapamıyoruz diye bu kadar tantana kopuyorsa fena, yarın öbürgün dyson sphere yapsak ona da laf gelecek https://en.wikipedia.org/wiki/Starlink#Impact_on_astronomy hobiciler filan değil, bildiğin bilimadamları. bu resim de hubble'dan: sadece rasathaneler de değil yani, uzay teleskobu bile etkilenmiş. dyson sphere ışığı arttırmayıp azaltacağı için olumlu etkisi olur. onu yaptığımız gün de zaten alpha centauri'ye teleskop koymuş oluruz kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 On 16.05.2022 at 13:49, Dynun dedi ki: debree debris* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 On 22.04.2021 at 17:03, Goering dedi ki: 4G 5G modem alicaksin sim kart'li superbox yerine. tarife islerini bilmiyorum. suna da kayit ol: https://www.starlink.com/ Bu geldiğinde hala aqp başımızda olursa bu kesin yasaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 On 15.05.2022 at 19:29, miyaw33 dedi ki: valla bekledıgımden daha ıyı akıyomuş valla dl ve ul diğer bu tür uydu internet servislerine göre aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar