TheSnowHood Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Merhabalar, kız arkadaşımla yaklaşık 1 buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Yarısında bir aylık bir ayrılma durumu oldu ama kız arkadaşım kendisi dönmek istedi bende kabul ettim. Son zamanlarda üstünde biraz baskı var. Ailesi ile alakalı sorunları var. Bana bir kaç gün önce hiç birinizi istemiyorum(arkadaşları ve ailesi + ben) diyip ara vermek istedi ama sonradan barıştık. Şimdi ise yalnız kalmak istediğini söylüyor. Mesajlarıma düzgün bakmıyor aramıyor. İlişkimiz uzak mesafe ilişkisi. Ben onu çok seviyorum, çok özlüyorum. Böyle dediğimde olgunlaş biraz falan diyor. ayrılıcak diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Çok acı çekiyorum bir kaç gün dayandıktan sonra. Ne tavsiye edersiniz? (arada yazdığında bana hiç aklımdan çıkmıyorsun hep seni düşünüyorum falan diyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 yaşlar kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 23 dakika önce, TheSnowHood dedi ki: İlişkimiz uzak mesafe ilişkisi. gg wp normk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Devam et yaşamaya, boş ver. snowhood var nasıl olsa diyemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Uzak mesafe saçmalık Kaç kurtul Yalnız bırak arayıp sormazsa sen de bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 ben 25 lerimde öğrendimde bunu, keşke 18 imdede bilseymişim. nexte basıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 akbilini ona ver, bak bakalım başkasına kullandıracak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 "İlişkimiz uzak mesafe ilişkisi. Ben onu çok seviyorum, çok özlüyorum. Böyle dediğimde olgunlaş biraz falan diyor. ayrılıcak diye korkuyorum." çoktan bitirmiş gibi kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 koy götüne gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 ahahah klasik tribe girmiş olm kız daralmış biraz. üstüne gitme, darlama yani. bi kaç güne normalleşir, bu arada ararsa ara yazarsa yaz. sen üsteleme. bi kaç güne normalleşmesse o zaman GG normk başka denizlere yeşken açmış demektir. sen de uzatmadan yol ver başka kapıları zorla, takılıp kalma hayatını mahvedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 op'un gelip o öyle bir kız değil demesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Prensip olarak bitecekse bile karşı tarafın bitirmesi gerektiği kanaatindeyim. Akışına bırak, gideceği yere kadar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 15 saat önce, TheSnowHood dedi ki: Ne yapmalıyım? Ne yapmanı söylememizi istersin? senin içinden geçen ne? arkadaşının bu davranışlarından sonra, alışılmış duyguların kaybedilme korkusunun verdiği hisler harici ne hissettin? Böyle zamanlarda ciğere uzanamayan kedi gibi, başa dönüp "çok sevginin" kökenini sorgulamak gerekiyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 14 saat önce, Saeros dedi ki: koy götüne gitsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Bir kac gun icinde normale donmezse, gg. Sosyal cevreni genislet, yeni insanlarla tanis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSnowHood Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 23 saat önce, Oce4n dedi ki: op'un gelip o öyle bir kız değil demesini bekliyorum. o öyle bir kız değil. sksjx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSnowHood Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 23 saat önce, vivavale dedi ki: ahahah klasik tribe girmiş olm kız daralmış biraz. üstüne gitme, darlama yani. bi kaç güne normalleşir, bu arada ararsa ara yazarsa yaz. sen üsteleme. bi kaç güne normalleşmesse o zaman GG normk başka denizlere yeşken açmış demektir. sen de uzatmadan yol ver başka kapıları zorla, takılıp kalma hayatını mahvedersin Bıraktım yazmayı arada azıcık yazıyorum, kendi kendine yazmaya başladı düzgünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSnowHood Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 10 saat önce, Feamer dedi ki: Ne yapmanı söylememizi istersin? senin içinden geçen ne? arkadaşının bu davranışlarından sonra, alışılmış duyguların kaybedilme korkusunun verdiği hisler harici ne hissettin? Böyle zamanlarda ciğere uzanamayan kedi gibi, başa dönüp "çok sevginin" kökenini sorgulamak gerekiyor biraz. Şiir gibi bir cevap, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSnowHood Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 9 saat önce, Gallant dedi ki: Bir kac gun icinde normale donmezse, gg. Sosyal cevreni genislet, yeni insanlarla tanis. Genişletiyorum çevreyi, normale dönücek gibi duruyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSnowHood Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Ayrıl diyenlere de teşekkürler, kız sanırım bunalımda şu sıralar ailesiye alakalı. Düzelicek gibi duruyor, biraz kendi başına bırakıcağım arada yazıcağım. Sağolun cevaplar için. Ayrılırsa da kendi ayrılsın diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 araya baska penisler girmiş net yoluna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 On 24.03.2021 at 12:36, Oce4n dedi ki: yaşlar kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Kızı bırak kendi haline, sen kendine yeni kız ara bu arada, kız bırakırsa seni şok yaşamamış olursun, bırakmazsa iki kat calisirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Yalnız bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Niye bu kadar ısrarcısın. Aşın artık şu kızların şımarıklıklarını. Hadi yoluna de geç abi, ne koşturuyorsun kafa yoruyorsun. Şimdi ayrılsan max 1 sene sonra adını unutacağın birisi için öldük bittik tavırları, görünce sinirleniyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar