bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Selamlar, Ayvalık'ta ölmekten son anda kurtarılan 6 yavrudan 1 tanesi ev bulamamıştı. Önce geçici geldi ama yaklaşık 10 gündür benimle. Yaklaşık 2 aylık bir erkek velet. Geldiği günden beri de düşünüyorum devam etmeli miyiz, yoksa sahiplendirmeli miyim diye en büyük kaygım kendisi bir Akbaş rottweiler melezi. Bu nedenle hayvansı boyutlara ulaşması mümkün. Şu an patilerin ve kafanın boyutu pek onu göstermese de devasa bir köpek ile yaşamak, gezmek fikri biraz ürkütüyor. Annesi 17kg'imiş ancak baba bilgisi yok Bu ırk tecrübesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 40kg olsa nolacak cok guzelmiş bakamazsan gönder bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Derin bir bilgim yok ama eğer rot-akbaş bilgin doğru ise bu yavrucak 25 kiloyu her türlü geçecektir vay maşşallah çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 büyük ırk daha çok seviyorum. 35kg labradora ile direkt olmasa da sık sık ilgileniyorum kendisi ile daha kütleli daha uzun bir köpek olacağını düşünmek Istanbul gibi ortamda ürküttü açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 (düzenlendi) Agzımın suyu aktı , cok tatlıymış. Büyüme,mama orantısını fln. da düşün, çok büyürse ciddi sarsıyor bütçeyi artık dasfg Şubat 11, 2021 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 beslenir ki bu. çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Büyük bir bahçe yoksa evde çok zor olur büyük ırk. Bahçede gün içinde enerjisini atarsa ancak rahat edersin. Gerçekten çok tatlı bir köpek olacağı şimdiden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 ahah tipe bak lan çok iyi ama 2 3 ay sonra azman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 41 dakika önce, Masticore dedi ki: Agzımın suyu aktı , cok tatlıymış. Büyüme,mama orantısını fln. da düşün, çok büyürse ciddi sarsıyor bütçeyi artık dasfg o da önemli bir faktör çünkü 40-50kg arası mama işi ciddi aylık 600-700 liralara çıkıyor. Bu yüzden de epey kaygılanıyorum 20 dakika önce, miyaw33 dedi ki: Büyük bir bahçe yoksa evde çok zor olur büyük ırk. Bahçede gün içinde enerjisini atarsa ancak rahat edersin. Gerçekten çok tatlı bir köpek olacağı şimdiden belli Istanbul, şişli olduğu için maalesef öyle imkan yok, sanırım olamaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 sisli skintiymis, en buyuk park ermeni mezarligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Abi ev küçükse, maması falan ilerde sorun olacaksa sahiplendir daha ufakken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 rottweiler ile akbaş kazayla çiftleşmiş diye düşünüyorum, bilinçli yapıldıysa bilinçsiz iş olmuş. akbaş doğmuş renk ama kafa da bi garip, ilerde sıkıntıları olmaz umarım, melez olduğu için ne boyutta olacağı aşağı yukarı belli rott-akbaş ortalaması sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 stok foto diye satilir bunlar, watermark falan koy nazar degmesin sdasdaf muthis biseymis bu ya, ozel olarak boyle bir kirma mi arasam acaba, surekli erteliyom sahiplenme olayini bu irk fikrimi degistirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Daha çok foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 tatlı velet ya ancak devasa olacak kaygılarım azaldı biraz. Sanki bodur olacak 25-30kg civarı olacakmış gibi geliyor. neyse yola koyulduk bakalım Şişli'de tüm çevrem köpekli insanlar. Hatta ev sahibim evi tutarken evli ve köpek sevmeyenlere vermiyorum demişti. Apartmanda her evde köpek var o yüzden iş seyahatleri, tatil konusunda rahat ederim. Park olarak da yakında Maçka var bol bol orada sosyalleşir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 (düzenlendi) şuna çok gülmüştüm dikkatli olun Şubat 12, 2021 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 herşeyin küçüğü sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 çok dana gelmedi bana ama çok sevimli pezevenk. büyük köpek yazdığın gibi dert ama bu saatte sonra veremezsin sen bunu. rabbim uzun ömür versin. dipnot: 25 kilo çok büyük değil be abi, sıkıntı yaşamazsın çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Bu köpek 35 in altında kalmaz gibi, şimdi sen bunu iyi beslersin, üstüne az hareketten birazda tombul olur. En iyi ihtimal 35,kisirlastirirsan extra 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 ya kuzenin labrador 35 kg tazı var bir de o da 25 kg. Arada ikisiyle de ilgileniyorum. Sorun değil aslında. Tek korkum böyle devasa akbaş olması Sonra elimde değnek ile gezmeyeyim sokak sokak. Yoksa zaten 30-35 kg istediğim boyutlar. Annesi17kg olduğu için bunun da çok coşacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Çocuklar bir de isim önerin yauv İsmi yok.. Kratos veya Uzo en favlar. Başka önermek isteyen varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 akyanak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 miklagard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 bizim rahmetlinin ismi Ayran'dı. ingilizce kelime oyunlu, "i run" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Lümpen koyun, nedeni yok agiza cok iyi oturuyor sadece, bide disarda nasil bagirilicagini hayal edin LUMPEEEN LUMPEEEN gel olum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar