Qali Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Bir bakayım o zaman severim belki, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 1 saat önce, Xenocide dedi ki: 1 kolay da 2 için epey bi ilerleme katetmek gerekiyor sanırım. Bi de şeyden emin olamadım, 2. boss olarak biz Elder bulduk da hani şansa mı bulduk elder'ı yoksa her türlü 2. boss elder mı oluyor? Sağı solu gezsek başka boss'un lokasyonunu gösteren tableti bulabilir miyiz? yamulmuyorsam ada ada oyun. ilk ada sadece 2. bossun yerini veriyor olabilir. 10a yakın dancın yaptık hep aynı bossu gösterdi. kaynak g.tüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) dün arcane'le uo'daki hiçbir şeyden haberi olmayan keko heyecanını yaşadık bi tane dungeon'a giricez diye. 8-10 tane iskelet kesip mutlu olduk resmen. dandik pleb bow'larıyla troll indirdik kite'laya kite'laya. gene dün ben dungeon'ın yakınına spawn point kurarken arcane de geyik avlıyordu. o arada 1-2 tane mob taşlıyormuş bizim evi. bu sabah wooden stake çektim etrafına. sonra ee gelip duvara vurucaklar ne anlamı var diye hendek kazdım bi de etrafına. tam onunla uğraşırken raid geldi, timing gibi timing Şubat 10, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 bu arada oyuna yanlış müzik koymuşlar, witcher 3 müziği koymalılardı direkt =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 oyunun garip bi büyüsü var ya inanılmaz oynatıyor. tek başına mümkün değil oynanmaz da 3+ kişiyle nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 evler arası teleport falan yokmu kavrulduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 portal var core wood aldığında açılıyodu recipe'ı sanırım. 2 tane kuruyon ikisini bağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 oyun güzel ya potansiyeli çok yüksek. 2010-2011 minecraft pati tayfasıyla o zaman bu olsaydı 7/24 oynuyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) sadece coop di mi bu, yani solo vardır da olsun diye eşantiyon mu yapmışlar? Şubat 10, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Coop da prog yapılıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Yaratıklar fazla kolay kesilmiyor mu? İlk boss'u bilmeden summonladım, çulsuz halimizle ok yayla kestik 3 kişi. Forest is coming fena değil ama kite çok kolay genel olarak. Ona bir ayar gelirse iyi olur. Belki sonraki adalar daha tatmin edicidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Kite kolay gibi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 https://steamcommunity.com/games/892970/announcements/detail/3059603085894895512 bi milyon satmış 2 saat önce, eldar dedi ki: Yaratıklar fazla kolay kesilmiyor mu? İlk boss'u bilmeden summonladım, çulsuz halimizle ok yayla kestik 3 kişi. Forest is coming fena değil ama kite çok kolay genel olarak. Ona bir ayar gelirse iyi olur. Belki sonraki adalar daha tatmin edicidir. gece soğukta graydwarf brute + shaman + swarm encounter'ına da bekleriz ;)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 (düzenlendi) twitch'te akfon'dan izliyoruz, ben ugrasmazdim bu oyunu oynamakla dedim izlerken pati'den kimdi? Spoiler Şubat 12, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Bronze çıkarmak gerçekten ömür törpüsü gibi oyunda. Swamp'ten iron'a geçince rahatladık bi, hızlı hızlı çıkıyo herşey. Oyunda progressionla alakalı dengeler daha oturmamıs haliyle. Bu arada, Black Forest'taki Trader'a denk gelirseniz, 950 gold'da Megingjord diye bir kemer satıyor. Carry weight'inizi 100 artıran. Es geçmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 (düzenlendi) 7 saat önce, Gimli dedi ki: Bronze çıkarmak gerçekten ömür törpüsü gibi oyunda. Swamp'ten iron'a geçince rahatladık bi, hızlı hızlı çıkıyo herşey. Oyunda progressionla alakalı dengeler daha oturmamıs haliyle. Bu arada, Black Forest'taki Trader'a denk gelirseniz, 950 gold'da Megingjord diye bir kemer satıyor. Carry weight'inizi 100 artıran. Es geçmeyin derim. araba yapınca rahatladım ben baya. black forests'ın çok içine sokamadım tabi ama gene de main base'e 300-300 taşımaktan iyi her türlü. yalnız kurt geldi mi tek atıyor. atmasa da 2-3 hp'yle zor kaçıyorum. bi gece sırf onu pwn'lamak için ormana dalıcam sanırım. yalnız sandık yetiştiremiyorum ya. beam'lerle raflı 3x3 dolap yapmıştım, 2 günde filan doldu. daha yükseğe de çıkartmıyım diyorum yukardakilere yerden ulaşamam diye. Şubat 13, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 bu grafiklere bu düşük FPS niye ya? Bu arada güzel oyun ya ben sevdim . 3-4 gündür wow a girmiyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 biz 4-5 kişi girdik oyuna. beni sardı baya keyifli geldi. Yeni biom keşfetmek, yeni bir materyal alınca "aaa bu da varmıs craftlanabilen" diye şaşırıp sevinmek falan güzel sdasfa Tek kişi çekilecek çile değil kesinlikle, ekipten bazıları ağaç toplamaya gittiğinde ben evde etleri pişrip, ağaçları kömüre çevirip sonra o komürle tin ve copperları eritmek için sağdan sola koşarken buldum kendimi. İş bölümü falan yapıp 2şer 3er kişilik keşiflere çıkmak çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 valla araba yapıyorsun . öküz yerine de kendini koşuyorsun . bakır ,kalay v.b. ağır madenleri rahatlıkla taşıyorsun ama iş bölümü yapayım işleri hızlandırayım diyorsan tabi ekip şart. bence solo takılmaya çok müsait oyun. Şimdiye kadar hep solo takıldım . Mesela 2 domuzla başladım 13 tane domuz oldu madenlerin bol oldugu yerlere ev kurup tezgah atarsan da solo için işler çok rahatlıyor. çünkü orada baya vakit geçiriyorsun . gimli bronze çıkarmak ölüm demiş ama bronze çıkarmada hiç sıkıntı yaşamadım . dediğim gibi zaten bölgeler işaretli. yakınına ev kur ,araba ile base e dön.tamam bitti gitti işte. Bu arada ilk kez baskın yedim . lan bir kalktım etrafta graydwarf lar vs.. fink atıyor. evi bırakıp kaç yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Aldım şimdi, kim invite atıyor? Friend code: 30114950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 ben %90 solo oynuyorum. arada arcane'le forvelin geliyor. "şurayı da explore'lıyım, buraya da gideyim"cilik bende pek yok. daha çok base'de sağa sola bina atmayı seviyorum. bi de maden kazıp cart'la onları taşımayı. (ore ve ingot'larla portal kullandırmama şerefsizliği için diyeceklerim var, o ayrı) arabayla rahat oluyor evet de, o arabayı base'e götürene kadar rezil olduk dün forvelin'le sdfgds. bugün yolu bitirdim, 3-4 ingame gün sürdü heralde. invasion proc'luyor base'de çok takılınca. etrafa duvar çekmen yetiyor. bana swamp tipleri geliyor iskelet + draugr, rahat rahat engelliyor düz wooden stakes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Spawn olduğum yere direkt çöktüm, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 bronz çıkarılmıyor zaten, copper ve tin le uğraşığ 2/1 birleştirip bronze kasmak zor oluyor, neyseki biz iron age e geçtik pek kalmadı işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 49 dakika önce, cacodemon dedi ki: Spawn olduğum yere direkt çöktüm, hadi bakalım. oraya çökme, öteye çök. o dikilitaşların etrafına bişey dikemiyorsun. köyün duvarını koyarken öyle elinde çekiçle kalırsın mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Mountain bitti, son boss kaldı ama, plains çok zor biom. Full wolf armor ve düzgün silah olmasına rağmen, her santimetre kare için kan döküyoruz resmen. Flax ve barley de plainsde yetiştiği için bi şekilde yerleşmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar