zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 2 gündür çıkamadığım Viking temalı hayatta kalma oyunu. Odin abim dünyaları birleştirdikten sonra 10. dünyada kalan düşmanları için bizi gönderiyor ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyundaki amaç; geliş - boss kes - daha da geliş - boss kes - çok geliş - son bossu kes. Hayatta kalmanın yanı sıra dungeonlar var. Grind deli gibi var. Emek var. Oyunda Türkçe dil desteği de bulunmakta. 10 kişiye kadar co-op destekliyor ki zaten tek başına oynamak bayağı işkence bunu. Kaplamalar çok potato ama çok da göze batmıyor. https://store.steampowered.com/app/892970/Valheim/ Ben çok aşırı sevdim oyunu, 2 gündür gördüğüm her yerde övüyorum. Gelin birlikte övelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 sağol canım yeni övdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 adam toplarsak zevkli olabilir ırgatlık var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 @Laraken buradan mı görüp övdün sen de bakem bakalım buna madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 aynen aynen, baktım videolarda da güzel gibi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 benim bağlantı kötü. açın server dalalım. en aşağı longboat yapana kadar oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 bakam hemen, viking olsun çöpten olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 belki daha kolay diye böyle artwork seçtiler ama çok psx duruyor ısındım ben. tr1'deki lara croft gibi modeller filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) bu ara moda psx styla grafik, bilinçli öyle yapmış olabilirler Şubat 5, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 o moda geçti be 1 yıl geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 1998’de geliştirip zaman kapsülüne saklamışlar cidden oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 dün çok hevesle aldım yükledim ama 1 saat geçmeden iade ettim. workshop yap dedi yaptım, workshop'a tıkladım "workshop needs a roof" ya sal işte ne çatısı, tıklayalım yapalım direk. iki duvar çektim falan, ama building de çok yavan geldi, biraz daha fallout 4 akıcılığı bekliyordum galiba. biraz daha polish sonrası tekrar almayı düşünebilirim grafikler de biraz düzelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 On 05.02.2021 at 12:10, tiLi dedi ki: adam toplarsak zevkli olabilir ırgatlık var gibi aldım ben, bi tane kulübe yaptım workbench çatı istiyor diye. girip biraz daha ağaç kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 hala overwhelmingly positive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 On 05.02.2021 at 18:31, Saeros dedi ki: dün çok hevesle aldım yükledim ama 1 saat geçmeden iade ettim. workshop yap dedi yaptım, workshop'a tıkladım "workshop needs a roof" ya sal işte ne çatısı, tıklayalım yapalım direk. iki duvar çektim falan, ama building de çok yavan geldi, biraz daha fallout 4 akıcılığı bekliyordum galiba. biraz daha polish sonrası tekrar almayı düşünebilirim grafikler de biraz düzelirse takıldığın şeyi zkem gerçekten sdfgk şunu ilk okuyunca hmm biraz bızıklı bi oyun herhalde dedim de sonra arkadaşlarla aldık, çatı falan dert değil 3-5 odun toplayıp hallediyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 building işini conan exiles'tan daha iyi yapabilen oyun yok. neden yeri kaz yükselt, altına direk koy falan diye uğraştırıyorlar bilmiyorum bina başlatmak için. conan'dan araklasınlar olabilecek en güzel sistem var adamlarda. öneri forumlarına yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 2 saat önce, Xenocide dedi ki: takıldığın şeyi zkem gerçekten sdfgk şunu ilk okuyunca hmm biraz bızıklı bi oyun herhalde dedim de sonra arkadaşlarla aldık, çatı falan dert değil 3-5 odun toplayıp hallediyon yani. abi sırf o değil, yukarıda da belirtilmiş o yüzden onu yazmadım ama grafikler falan da fazla çamur "zamanında minecraft oynamadın mı piç" diceksin, ama o tarzın farklı bi çekiciliği var burda "gözlüğümü mü takmayı unuttum" hissiyatı oluşuyor yani azcık düzeltseler de girsem oynasam şu yazdıklarım içimde patlasa çok güzel olur, benim dileğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 piksel modası bitti şimdi ps1 mi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Bu neymiş böyle heryerde övüyorlar, goty ilan eden bir sürü kişi var, survival sevmiyorum ama buna 30 saat gömdüm diyen var. Olayı ne bunun tam olarak, klasik hiç birşey olmadan başla, biraz equipment tool craftla, bi base buildle tarzı oyunlardan sıyrılan tarafı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 nordic'li olması heralde. survival-open-world-craft-early-access kombosunu gördüm mü yav he deyip geçiyorum da vikingli var mıydı başka emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Acikcasi unique bi ozelligi yok diger survivallere gore. Tam tarif edilemeyen cozy bi havasi var o cekti beni, takip ediyodum zaten cikacak diye. Onun disinda streamerlar falan hype'ladi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Peki base building olayı oyunun contentinin ne kadarını oluşturuyor. Survival oyunlarda herşeyi 1 kere görünce olayın bi mekana yerleşip işte evdi bahçeydi duvardı olayına dönüşmesini sevmeyen birine önerir misiniz. Mesela Subnautica'yı baya beğendim base kurmak zorunda olsan bile oyunun asıl olayı sağı solu gezmek olduğu için yan bir uğraş olarak kalıyordu base işleri, ilerde submarine açılınca zaten mobil base gibi iş görüyordu. Veya Last Oasis'te walker olayları falan iyiydi gene. Bir yere kurulup oyunu nerdeyse sürekli orda geçirmekten ziyade etrafı gezeyim, bişeyler açılsın progress olsun vs. olayları daha cezbediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 tree of life'tan iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 10 saat önce, Qali dedi ki: Peki base building olayı oyunun contentinin ne kadarını oluşturuyor. Survival oyunlarda herşeyi 1 kere görünce olayın bi mekana yerleşip işte evdi bahçeydi duvardı olayına dönüşmesini sevmeyen birine önerir misiniz. Mesela Subnautica'yı baya beğendim base kurmak zorunda olsan bile oyunun asıl olayı sağı solu gezmek olduğu için yan bir uğraş olarak kalıyordu base işleri, ilerde submarine açılınca zaten mobil base gibi iş görüyordu. Veya Last Oasis'te walker olayları falan iyiydi gene. Bir yere kurulup oyunu nerdeyse sürekli orda geçirmekten ziyade etrafı gezeyim, bişeyler açılsın progress olsun vs. olayları daha cezbediyor. 2 tarafa da hitap ediyor diyebilirim. Base olayı ekipman geliştirmek için önemli. 1 tane main base'in olacak mecburen. Ama oyunun asıl hedefi dediğin gibi sağı solu gezerek öldürmen gereken bossların yerini bulmak, onları summonlamak için gerekenleri yapmak ve öldürmek. Fakat arkadaşlarla bi süredir oynuyoruz, ilk bossu kestik, 2. ye geçemiyoruz bi türlü, baya baya uzakta, gidene kadar perperişan olduk, gittiğimizde de saldırıya falan uğradık, bi dağıldık, sonra orada başka küçük base kurduk götü başı toplamak için, sonra da bossa saldırmaktan vazgeçtik. 1 kolay da 2 için epey bi ilerleme katetmek gerekiyor sanırım. Bi de şeyden emin olamadım, 2. boss olarak biz Elder bulduk da hani şansa mı bulduk elder'ı yoksa her türlü 2. boss elder mı oluyor? Sağı solu gezsek başka boss'un lokasyonunu gösteren tableti bulabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar