ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 17 dakika önce, Fistan dedi ki: ben bonesoul ile razzraziel’e gönderdim razz hala pending diyor üye olsun 2 tane de o göndersin @Goering bekliyorum ona verilmedi değil mi? Biraz daha bekleyeceğim ses çıkmazsa @axedice var sırada gördüğüm kadarıyla ona göndereceğim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Meh sadece ios içinmiş şimdilik. Googleplay de aynı isimde başka uygulama var. Tamamen alakasız.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 aynen ios olmayan şimdilik invite istemesin
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 ses ettim @ghaldszar paticilik ölmemiş
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 üye yaptığınız kişinin profilinde sizin öneriniz ile katıldığı bilgisi oluyor bu arada. tanımadığınız birileri gidip orda düzeni bozarsa sora sizi de banlamasınlar dikkat edin safsadf
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 @Goering ’e davetiye gönderdim. Bir tanesini buradan birine verirsen sevinirim. Zincir kırılmaz.
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 tenks... @axedice almadıysa tel no atsın ÖM
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 26 dakika önce, mokoko dedi ki: üye yaptığınız kişinin profilinde sizin öneriniz ile katıldığı bilgisi oluyor bu arada. tanımadığınız birileri gidip orda düzeni bozarsa sora sizi de banlamasınlar dikkat edin safsadf Burada bir şekilde üç aşağı beş yukarı birbirimizi tanıyoruz. Ben 20 senedir buradayım ve bu konu başlığı altında neredeyse 10 yıllıktan daha yeni acc olan yok. Beraber UO, DAOC, WoW oynamışlığımız var. Bir şekilde biliyoruz birbirimizi. Şimdi bu konuşmalar google’de indeksleneceği için gelenler olabilir. O konuda en az bir kaç bin mesajı olan en az bir yıllık üyeler diye standart koysak zaten çok sıkıntı olmaz. Burada bir kaç senede bin üstünde mesaj atmış adam buradan atılmadıysa çok da sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Aksi halde millet buraya clubhouse davetiyesi için üyelik yapar burayı da bozar. Tabii bu benim fikrim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) bu arada telefon listenizde dahil olan biri app'i indirdiğinde ve invite'ı yoksa invite hakkı dışında da kabul ediyor musun? gibi bir şey çıkıyor ve girebiliyor ancak random sanırım çok alakasız insanları onayıma sunuyor. şimdi 2 invite daha geldi. Invite isteyen numarayı dm pls Ocak 31, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Black inv attı sağolsun, 1 tane de benden çalışır.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 ilk sayfada yazmıştım da hala arıyorum davet. 1 tanesini burdan veririm sonra
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 redditten bir türkten buldum ben, arkadaşlara gitti veremedim de şöyle bir olay var: davetiye olmadan da signup olduğunuzda bazen içerideki bir arkadaşınıza "invite hakkınız kalmadı ama onaylamak istiyor musunuz" diye sorabiliyor. bana birisi için geldi öyle onayladım mesela invitelar bitmiş olmasna rağmen
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 ya beyler merak ediyorum neden bu app'e girmek istiyorsunuz? merak mı sırf yoksa invite üzerinden oluyor diye böyle seçkin his mi oluyor nedir?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 çok saçma buluyordum en başta da dün mücbir after gece 4'e kadar gitti iyi güldük kalabalıklaştıktan sonra bu kadar rahat konusulmayacaktır bence içeride, hazır kıvamındayken eğleniorum ben
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 1 dakika önce, mokoko dedi ki: ya beyler merak ediyorum neden bu app'e girmek istiyorsunuz? merak mı sırf yoksa invite üzerinden oluyor diye böyle seçkin his mi oluyor nedir? abi ben de buna çok katılıyorum ya, bizim milletin konuşmasına kesinlikle dayanamıyorum zaten. bilmiş bilmiş konuşan bir sürü insan. bütün girişimciler, kişisel gelişimciler, satışçılar, medyatikler toplanmış gördüğüm kadarıyla. üste para versen girmemeye çalışırım yani. bu bizim memleketteki yeni nesil girişimci tayfasına zaten ayrı bi ayar oluyorum, karışık karışık kelimeler kullanıp bir şeyler anlattığını düşünen bi güruh var. "bilmemne holdingdeki görevimde next gen hr analist olarak çalışırken, blockchain teknolojisini kullanarak z kuşağına hitap etme konusunda bir hr akımı yakaladık. bu senkrona artificial intelligence ve machine learning yöntemlerimizi de kattığımızda, eşi benzeri olmayan bir süreç ortaya çıktı." gibi cümleler. evet abi çok iyi yapmışsınız diyebiliyorsun sadece. anlat lan ne blockchain desen sesi çıkmıyor kimsenin, kimse de demediği için aynen devam.
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) ben tr'den futbol / yabancı invest vs. bakmak için girdim. tr'de futbol dışında ilgimi çok çeken bir şeyler yok şu an. mücbir tayfasını sevmiyorum, tanıdık da var. (genel olarak reklamcı, kreatif kadıköy tayfasından uzak olayım istiyorum ztn.) Ocak 31, 2021 Goering tarafından düzenlendi
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 1 saat önce, mokoko dedi ki: ya beyler merak ediyorum neden bu app'e girmek istiyorsunuz? merak mı sırf yoksa invite üzerinden oluyor diye böyle seçkin his mi oluyor nedir? +1
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 1 saat önce, roket adam dedi ki: abi ben de buna çok katılıyorum ya, bizim milletin konuşmasına kesinlikle dayanamıyorum zaten. bilmiş bilmiş konuşan bir sürü insan. bütün girişimciler, kişisel gelişimciler, satışçılar, medyatikler toplanmış gördüğüm kadarıyla. üste para versen girmemeye çalışırım yani. bu bizim memleketteki yeni nesil girişimci tayfasına zaten ayrı bi ayar oluyorum, karışık karışık kelimeler kullanıp bir şeyler anlattığını düşünen bi güruh var. "bilmemne holdingdeki görevimde next gen hr analist olarak çalışırken, blockchain teknolojisini kullanarak z kuşağına hitap etme konusunda bir hr akımı yakaladık. bu senkrona artificial intelligence ve machine learning yöntemlerimizi de kattığımızda, eşi benzeri olmayan bir süreç ortaya çıktı." gibi cümleler. evet abi çok iyi yapmışsınız diyebiliyorsun sadece. anlat lan ne blockchain desen sesi çıkmıyor kimsenin, kimse de demediği için aynen devam. güzel özetlemiş levent bey
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Ben de invite alırım varsa. Enteresan concept. Eskiden seslisozluk vardı :D.
Öne çıkan mesajlar