AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Gençler, Amazon'un Almanya (amazon.de) websitesinden almayı düşündüğüm elektrikli bir diş fırçası var. Fiyatı 280 avro olarak görünüyor. Siparişi verirsem ürün kazasız belasız elime ulaşır mı, yoksa gümrüğe takılır mı? Takılırsa ödemem gereken fiyat kaça yükselir ve nasıl bir prosedür takip etmem gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 takılmaz sorun olmaz. takılsa bile en fazla bi form doldurmanı istiyor kargo firması o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Takılmalar hangi limitte başlıyor hocam peki? Bizi bu paranoyaya sürükleyen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 1500 veya 2500 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 amazon zaten gümrük bedelini de dahil etmiyor muydu siparişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 hatta 5 6 sene önce fazlasını geri iade ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 hala fazlası olursa iade ediyor. 1500 Euro olmadıkça amazon.de com it fr hepsinden gönül rahatlığı ve amazon güvencesiyle alışveriş yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 amazon.de'den amazon'un fulfill ettiği gönderiler gümrüğe takılmaz, gümrük ücreti de ödediğin fiyata dahil zaten. 1500 euro üstü aletlere ticari mal muamelesi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Dediğiniz gibi oldu, yaklaşık 800 TL Import Deposit Fee ekledi. 1 haftalık da Prime üyeliği verdi ama Prime'dan bu siparişte ne fiyat olarak ne teslim süresi olarak faydalanamıyorum TR'de olduğumdan dolayı. Yine de tetiği çektim, Sanırım 1 hafta içinde elimde olur. Teşekkürler gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 amazon almanya amazon turkiyeden daha guvenilir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 (düzenlendi) Linkini koyar mısınız ürünün, o fiyata bir diş fırçasının özelliklerini çok merak ettim de? Ocak 24, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 11 dakika önce, AscAnsio dedi ki: Dediğiniz gibi oldu, yaklaşık 800 TL Import Deposit Fee ekledi. 1 haftalık da Prime üyeliği verdi ama Prime'dan bu siparişte ne fiyat olarak ne teslim süresi olarak faydalanamıyorum TR'de olduğumdan dolayı. Yine de tetiği çektim, Sanırım 1 hafta içinde elimde olur. Teşekkürler gençler. 800 lira sadece vergisi olan bir diş fırçasına değer mi cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Yukarida da yazilmis, amazon gumruk bedelinin fazlasini iade ediyor. Bu tarz urunlerde gumruk piyango gibi bisi, 5tl de verebilirsin, 800 lira da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Amazon Almanya Türkiye içinde hangi kargo ile çalışıyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 2 sene önce Amazon'dan (Amerika) laptop aldım. Kendileri yönlendiriyor gerekli işlemler için ve zaten gümrük ücretini de çekiyorlar. Sadece ufak bir aksilik yaşamıştım, DHL ödemesini alırken yaptığım masraflar için tekrar ödeme istemişti. Amazon ile irtibata geçip durumu anlattım, 15 dakika içinde gümrükten çekilip dağıtıma çıktı alet. Satıcının Amazon olmasına dikkat etmek gerekebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) On 25.01.2021 at 01:23, reampage dedi ki: Amazon Almanya Türkiye içinde hangi kargo ile çalışıyor bilen var mı ? Kendime cevap vereyim. tek kargo secenegi vardi 35 euro kesti bedel olarak DHL express ile yolladi amazon almanya.(tek yon ucak bileti 70 euro ama sdfkj) Bir iki saate gelicekmis. lillililiili zilgiti hakketti DHL. Ocak 28, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Geçen yıl Amazon Almanya'da aldığım ürünü Polonya'dan kargoya vermişlerdi. Tatil dönemi olmasına rağmen ertesi gün akşam buradaydı. Gümrük ile ilgili DHL sadece kimlik bilgilerini teyit için aradı. Bu arada Amazon sonradan gümrük ücreti fazla alınmış fark oldu diye iade bile etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 bana 2019 kasımda aldığım şeyin gümrükten artan parasını geçen hafta iade etmişler. baya random olabiliyor, ben aldığım şeyi bile unutmuştum para gelmiş afsgsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) ben bu cmts aliexpress'ten 2 ayrı dükkandan sipariş verdim. ikisi de bugün gümrükten çıkmış, böyle bir hız yok: aliexpress'in kendi kargosuna ayrı muamele çekiyorlar sanırım. 16.16TL yazmışlar iki gümrüğe de, biri ipad ekran koruma - diğeri hidrolik ipad tutucu ücret farkı olsa bile aynı şey aliexpress'te varsa shipping ile almak DHL'le almaktan iyi. FEDEX çok daha iyi ama daha pahalı. bir de amazon'dan dropship'e yollatmak daha ucuz oluyor, kutuyu fln iptal ediyorlar https://ship7.com/prices Ocak 28, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 benim de aliexpress'ten aldığım siparişim epey hızlı geldi, 1 hafta falan sürdü neredeyse. 100 liralık şeyde ödediğim vergiler: 8 tl gümrük sunma ücret, 0.80 tl damga vergisi 7.46 tl gümrük vergisi valla çok memnun kaldım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 aliexpress in iyi yani, genelde saticilar faturaya ne istersen onu yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 hee aklıma gelmişken bi sonraki adımda aliexpress'ten cpu siparişi vereceğim. bakalım ne olacak. acayip iyi ikinci el cpu'lar var xeon falan, ve 100 dolara falan satılıyor. hayatımda hiç bozulan bi cpu görmediğim için bi deneyeyim, gittiği yere kadar gitsin diyorum. bakalım ne olacak, en kötü ihtimalle dispute - chargeback açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Satici yorumlarina bak, nasil donus olmus, ona gore karar ver. Paketleme olayi onemli cpu tarzi parcalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 amazon un kendisinde hic basin agrimaz. agritmazlar hatta. aliexpress gelmesi ayri olay. ptt nin eline dusuyorsa ayri olay. aras'a dusuyor bir kac siparistir benim urunler. bas agrisi yok. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar