Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 (düzenlendi) On 29.01.2021 at 20:36, mani dedi ki: He sene 3-5 tane film gelsin bunun gibi. Şöyle Pacific Rim seviyesinde yapsalar. Dizisi falan da olsa. Tadından yenmez. Pacific Rim anime serisi geliyor işte. Netflix post pokaliptik gelecekte geçen ve hayli karanlık bir Godzilla anime serisi yapmıştı. Onu da da izleyebilirsin. Gelecek yıl başka bir evrende geçen başka bir Godzilla Anime'si geliyor. Son olarak 2000'lerin başında Kanal D 1998'deki Godzilla filminin tie-in'i olan bir animasyon serisi göstermişti, zamanına göre iyiydi o da. Şubat 7, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 çok güzel malzemeler var internetde ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 evet böyle kazanabilir, ben de yarısında bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 (düzenlendi) 7 ve 8 yasindaki cocuklarimla izledik en son lame dediler kalktilar. kotu film anca japonlar begenir. 6/10 benden, king kong da korkunc bir oran sorunu var filmde, bazen dev gibi bazen maymun gibi orada bir sacmalik var. insanlar olmasa film daha guzel.. Mart 31, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Filmin temel amacı Godzilla vs. King Kong değil mi? Öyleyse izlerim ben, konuya gerek yok Sırada Gandalf vs Dumbledore vs Larloch var, hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 insani ciksan film 8/10 , ama abi oyunculuklardan, yapilanlara, sacma sapan araya insan serpistirelim de filmde insan olsun mantigindan kotulesiyor. maymuna kertenkele bozmasina biraksalar dovussunler yiksinlar ortami mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Skull Island eğlenceliydi. Bu ondan kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Skull island daha iyidi, bunda ne senaryo ne kurgu ne oyunculuk hic bir sey yok. Ustte guzel yakalamis, normal sahneleri salla sadece cgi sahneleri dusunursek 8 puani var, ama 5e dusuruyor ustteki eksikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Gerçekten çok kötüymüş, bir şey yaparken arkada açmalık seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 hangisi alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Friendship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 nerde izlediniz sinemalar açık mı yurtdışında? cips yemelik film değil mi ben öyle bir şey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Ben en ucuz yoldan izledim. Sinemaya gitmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Hdmoviehell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 10 tikta bitirilir bu. 3-3-4 oynanir buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 20 saat önce, eldar dedi ki: Ben en ucuz yoldan izledim. Sinemaya gitmeye değmez. Çin sinema salonundan değilse fısıldayın biz de izleyelim ucuz yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 her yerde var ustte yazdim Hdfilmcehennemi vb.. herhangi bir film dizinin sonuna izle yaz google it. bunu bilmiyor olma ihtimalin olmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Biliyorum da iki uc gunde dusecegini tahmin etmezdim aramaya tenezzul etmedim ondan. Teknoloji gelismis demek. Ozelden baska bi yol aldim oyle izlerim, svp ile izliyorum keyfi 1.3 ile filan carpiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Hbo max da da yayinlandi sinema ile ayni anda ondan kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Şimdi seyrettim. Ne güzel kong dünyanın merkezine iniyor, Godzilla yüzüyor filan seyrediyorken araya devamlı Stranger Thingste ki kızın girmesi olmamış hiç. O üçünü çıkartıp kötü adam reveal'ı daha düzgün yapsalarmış çok iyi olurmuş film. Yine da sardı, baymadan gitti işte. Ne güzel dövüştüler bol bol sdf Devam ederler umarım çekmeye Godzilla 3, Kong 2 filan. Seviyorum monsterverse filmlerini. Spoiler 2-1 Godzilla yendi. Hakeden taraf kazandı. Kong'a sırf ayıp olmasın diye biraz dövdürttüler biraz Godzillayı sadece sdf Mechagodzilla reveal olmamış ama işte. Hani kızı, komplocu elemanı katıcaklarına, eski filmlerinde ki gibi mechagodzilla normal godzilla kılığında dağıtsaydı mekanı sonradan ortaya çıksaydı filan şu yaptıklarından iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 gereksiz sahneleri skipleyerek izledim. keyifliydi aslında. kavgalar güzeldi. beklentiniz çok sabit olması lazım. kaliteli film beklemeyin de, "koca devasa yaratıklar dövüşüyor" kafasıyla izleyince güzel aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 trailerin yarisi kadar bile guzel degil. godzilla ile kong dovusturmekten otesini yapmaya calismislar. hem gerek yoktu hem de becerememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar