Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) Canım sıkıldı erken açayım dedim. Takip ettiğiniz , tavsiye edebileceğiniz oyunları listeleyelin hepimiz yararlanalım. Epic'de 17 Aralık - 1 Ocak (19:00) arasında indirimlere giriyor. Üzerine her gün bir oyun verecek. Bu konu ile birlikte şu kampanyayı yanına iliştireyim. Ben steam wallet a yüklemiştim bugün promosyon geldi. Bir sürü sitede geçerli aşağıda listesi var (PLAYSTATIONNETWORK, STEAMGAMES.COM, MICROSOFT Games EPIC GAMES, GAMEFORGE, BLIZZARD ENTERTAINMENT vs). Yanlız sınırlı sayıda diyor onu belirteyim, bu konuyu erken açma sebebim bu aslında . Kart bazında diyor ayrıca isim olarak değil sanırım. (Kampanya kart bazındadır ve bir kart en fazla 50 TL indirim kazanabilir.) https://www.mastercard.com.tr/tr-tr/consumers/offers-promotions/oyuncuysan-mastercardliysan-sans-senden-yana.html Oyun tutkunuzu daha keyifli hale getirmek için Mastercard® ayrıcalıklarından faydalanın. 15 Ekim’den itibaren seçili online oyun platformlarında Mastercard® kartınız ile tek veya daha fazla seferde yapacağınız 250TL ve üzeri online oyun ödemelerinize* 50TL indirim kazanın. Oyunları alırken https://steamdb.info/ adresine bir göz atıp tarihsel en düşük değerlerinde mi diye bakın kazık yemeyinnn. https://steamdb.info/sales/?min_discount=0&min_rating=0&cc=tr kısmından özet olarak da bakabilirsiniz, oyun tarihsel en yüksek indirimi almışsa mavi, denk ise yeşil gösteriyor. Steam kullanıcı adı ile de bağlanıp daha fazla kişiselleştirme yapabilirsiniz. Son olarak, 2020 rezaletinden sonra hepimize öncelikle geçmiş olsun diyerek, 2021'in sağlık, mutluluk, başarı , kazanç ve bol bol oyun getirmesi dileğiyle. Gelen gideni aratmaz umarım . Aralık 22, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 2020 versiyonu yok halen 2017 versiyonlariyla idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 eski tadı kalmadı artık flash saleleri iptal ettiklerinden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 haha valla yeni video arattım bulamadım belki haftaya çıkarsa alır güncellerim ayıp ettiniz. Bu points shop a ıvır zıvır background gelir onları koyarım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) Rdr2 ne kadara inecek acaba. @Darksun şu kampanya iyiymiş ama 75000'le sınırlıymış. 2 ayda 75000 kişi bu harcamayı yapmıştır sanki? Aralık 15, 2020 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 daha yeni geldi bana, ve kampanya hala sitesinde duruyor herhalde kaldırırlardı diye düşünüyorum. Garanti kendi sitesine vs bile koymuş. Rdr2 %33 görmüş , %40 görebilir en fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Hammerting bekliyorum, Early Access oyunu. En son Daily Deal 56 TL gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 https://store.steampowered.com/news/ Steam News hub ı bugün yenilenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 (düzenlendi) mastercard kampanyası ile ilgili ekstra bilgilendirme: * mastercard logolu sanal kartlar kampanyaya dahil. * oyun veya cüzdan kodu (steam için konuşuyorum) almak farketmiyor (sadece boacompra işlemleri geçerli değil) * kampanya ilanı site üzerinde durduğu sürece geçerli. en mantıklısı indirimlere kadar steam wallet almak. ben öyle yaptım. oyun alacak arkadaşlar aldıkları oyun/oyunları iade ederlerse kampanya geçersiz oluyor onu da belirteyim. Aralık 16, 2020 totemic tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 steam'de 200 lira üstü tek seferde yükleniyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 (düzenlendi) Tek sefer değil zaten sanal oyun harcama toplamı 250 tl olması yeterli. Bu arada ben garanti sanal kart ile işlem yapmıştım. Aralık 16, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 aylık harcama mı 250'yi geçecek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 15 Ekimden itibaren 250TL yi geçtiği an olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Kampanyadan faydalanmak için bir şey yapmak (kod girmek/aktivasyon sms'i falan yollamak/online şubeden seçmek vb) gerekiyor mu? Benim bankada öyle bi seçenek/bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 On 15.12.2020 at 15:07, Gangren dedi ki: Hammerting bekliyorum, Early Access oyunu. En son Daily Deal 56 TL gördü. Bende takip ediyorum onu.. ama %20 yi gecmiycek büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 45 dakika önce, Rewendor dedi ki: Kampanyadan faydalanmak için bir şey yapmak (kod girmek/aktivasyon sms'i falan yollamak/online şubeden seçmek vb) gerekiyor mu? Benim bankada öyle bi seçenek/bir şey göremedim. Yok ben bir halt yapmadım dün garantiden mesaj geldi 50 TL iade edilmiştir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 (düzenlendi) Aralık 22, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 bu oranlar artık tarih olduğu için tarihin tozlu raflarından memeler bunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 https://store.steampowered.com/app/1471390/KARDS__Starter_Pack/ Şu 2. dünya savaşı kart oyununu bedava veriyorlar, ana oyunu ekleyin önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 aa süper, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 MTGA varken başka kart oyununa girmem ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Concept değişik diye ilgi çeker dedim , fantasy kart oyunu çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 bu oyundan bağımsız olarak doğru söylüyor aslında gerge, dışardan bakınca anlaması mı zor geliyor turn sistemi mi karmaşık geliyorda herkes oynamıyor bilmiyorum ama mtga oynayan başka kart oyunu aramaz bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 6-0 draftı 2 screw 1 flood yüzünden 6-3 bitirince anlıyorsun ki mtga da aynı şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 ya olm her sezon açılışında göçmek zorunda mısın .ok varmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar