goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 sinerjiden iki hafta önce kasa + soğutucu + psu aldım, sadece sürat ve mng seçeneği var, mng seçsek de süratle yolladılar zaten sdf. güzel geldi ama sorun yaşamadım. itopya özellikle kasım aralık gibi fena sıçmıştı mağaza kapısında bile sıra olmuştu insanlar, ilk elden hikayelerim var, stokta olmayanı var gösterip iki hafta oyalıyorlar falan, iadesi sorunlu, sadece ekran kartı için de değildi yaşananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 GameGaraj Exa'nın (Eksa mıydı yoksa?) markası, doğrudan ürünlerin distribütörü olduğundan fiyat da uygun. Eper eski bir firma. Alışveriş yapıyorum oradan, güvenli. Ayrıca senin yazdığın bilgisayardaki CPU'da, GPU'da bundan çok daha kötü. Bu APU işini daha uygun fiyata daha performanslı halleder. Daha az ısınır, daha az ses çıkartır, daha hızlı çalışır (multicore performansı iki katından fazla), daha az enerji harcar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Teşekkürler. Zaten GERGE zaafımdan ötürü muhtemelen senin önerdiğin ürünü alacağım ramini 2x8 yapıp alacağım. Aradım, bugün indirim açıklancak belki alacağınız ürün indirime girer bekleyin akşam sipariş edin dedi adam. Bu kadar dürüst satıcı uzun zamandır görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Sen de sağol şişmanım. @goldbären Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Şimdi şöyle senin seçtiğin gpu gt 710 çöp bile değil artık. Benim önerdiğim sistemdeki cpuda vega 8 igpu var her yönüyle senin seçtiğin gpuyu tokatlıyor. Neden ekstra para veresin ki? (300-600 tl bandında fiyatı var) Şöyle bir karşılaştırmaya göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Gamegaraj çocuğun dediği gibi indirime girdi. https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3a-1050ti/ Şu güzelmiş yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Allahla. https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-7a-rtx3060-asus/ evdeki bilgisayarı işe getirip yeni gaming pc alasım geldi durduk yere. 970'li bir sistem var bende evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 APU'lu sistem o 1050ti'lı sistemden daha iyi. 1050ti'ı ne yapacaksınız zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 8 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Allahla. https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-7a-rtx3060-asus/ evdeki bilgisayarı işe getirip yeni gaming pc alasım geldi durduk yere. 970'li bir sistem var bende evde. Bu kart 10.000 TL iken sistemi nasıl 11.000 TL'ye satabildiklerini anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 vay be KDV de eklemiyor üstüne al kasayı, kartı sat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 yani var bir saçmalık ama anlayamadım asfşkasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 (düzenlendi) Parçaları tek tek alırsan 16k'ya falan geliyor sistem. Yani adamlar yazdıkları 24% indirimi tam olarak ve gerçekten yapmış. Temmuz 9, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 970le kaç senedir nasıl oyun oynuyosun ya, bi de mancave diye utanmadan başlıklar açmıştın sdfs. sadece dota lol falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paradoxçuyum ya. EU4 ağırlıklı. Bir ara CS oynuyordum o kadar. Hala 2021 yılında yetiyor ajsjdjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 970 kral kart ya, ben de ciktigindan beri degistiremedim. Hala poe, wow falan oynatiyor iyi fps'de. AAA single player oynamayan adamlara yeter diger oyunlarda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Ben evdeki sistemi işe götürmeye eve pc almaya karar verdim ya. Evdeki sistem şu, ofis için fazlasıyla yeterli; Thermaltake Core V31 kasa (650W) i5 6600k Z170-A Anakart GTX 970 ekran kartı 16 gb ram Şimdi, şurada güzel bir kampanya var. https://www.gamegaraj.com/grup/bayram-kampanyasi/ Gaza gelirsem: GT301 7A-RTX3060 Asus Gaza gelmezsem: Aquarius 5A-RTX2060 Çok upgrade yapasım yoktu da şuan böyle bir durum olduğu için yenileyeyim dedim. 4-5 senedir diğer kasayla gayet iyi idare diyorum, yeni alacağım kasadan da beklentim bu yönde. Çok üst düzey oyun performansı falan beklemiyorum. Şu kampanyadaki kasalara bakıp fikrinizi söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 3060lardan biri iyidir bence. Bildigim kadariyla 3060la 2060 arasinda bayagi fark var. Deger aradaki 2000 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 2060 yeter bana ya. 3.000 TL farkediyor şimdi, önümüzdeki senelerde yeterli gelmezse kartı değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Sen yengeç burcu musun lan? Geliyorsun soruyorsun sonra yorumları sallamayıp kafana göre devam ediyorsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Abi bütçemi aşıyor ne yapabilirim. Aradaki farkı vereceksen alayım tabii ki 3060 niye istemeyeyim asklfjaslkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Abi rtx 3060in tek basina fiyatina baktin mi? Adamlar o indirimle ekran karti fiyatina satiyor makineyi. Hani kasayi komple alip kendi 970'ini takip 3060'i da 2. El okutsan kardasin gibi shdf. Gidip 2060 alma soyle bir imkan varken. 3000 lira dedigin Bodrum'da buyuk boy karisik pizza parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 ahahah çok iyi fikir. 9'a falan satıyorlar 2. elini baktım şimdi sahibindene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 1 saat önce, ad3m dedi ki: Sen yengeç burcu musun lan? Geliyorsun soruyorsun sonra yorumları sallamayıp kafana göre devam ediyorsun sdfsdf burç değil o başka bişe tsısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 3060liyi al kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 (düzenlendi) monitor ne? 1080p ise 2060 fazlasıyla yeterli bir kart arada uçurum fiyat farkı var ise. yok ultra olsun diyorsan 3060 ti olanı al bari. ama o kadar para veriyorsun arada geleceğe dair en iyisi bence şu ama 15.799tl fiyatı var. b550 chipset var pci-e 4 arabirim ve 3070 ti gelecekte hem cpu hem ekran kartı upgrade etmeye müsait. Temmuz 10, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar