Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynadığınız mobil oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Piyasada o kadar çok oyun var ki hangisini yüklesek diye kararsız kalıyoruz.

Özellikle metroda, otobüste, tuvalette veya uyumadan önce tekrar tekrar oynamalık sıkmayan oyunlar neler? Single player oyunlar tercih sebebidir (metroda tel çekmiyor)

Benim şu aralar en çok keyif aldığım oyun serisi:

Alto's Adventure (1. oyun), Alto's Odyssey (2.si):

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben taşınmadan önce toplu taşımada yaklaşık 1 saat geçiriyordum günde.  O süreçte şu oyunları oynadım, bitirdim: Sword of Xolan, goblin sword, dungeon 2, happy wheels,punch club,  burn it down, Into the Dim, Football Manager, Nano golf, Red Ball serisi, Limbo, color brick king, sudoku, PPKP, boom pilot, total party kill, black moor 2. 

Aiko tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben satrança başladım bu aralar Liechess'in tutorial ve puzzle kısımları bayağı vakit öldürüyor, 

Sudoku, Blockudoku, Unblockme oynuyorum onun dışında.

Brawl Stars oynuyordum bir ara ama son update'ler bayağı soğuttu oyundan. Artık yeni oyunlar pek sarmıyor. Telefonda, beklerken ya da wc'deyken oyun oynuyorum genelde.  

• 4 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Oyunun çok iyi olduğunu tekrar söyleyeyim ama. iPad'de oynadıktan sonra işe gidip gelirken tekrar oynamak isteyip Android'de tekrar aldım oyunları.

Ciddi ciddi oynadığım en iyi oyunlardan, mobil oyun olarak değil, genel olarak.

Güzellik oranı bu arada bence III > IV > II > I diye gidiyor ama 1. oyun bile o kadar iyi ki daha bitmeden diğer 3 oyunu almıştım.

Mesaj tarihi:

Teamfight Tactics oynuyoruz bi süredir karı koca sürekli. 30-35 dk sürüyor bir oyun ama keyifli.

Diablo Immortal gelecek diye bekliyorum bir süredir, merak ettiklerimden ama çıkamadı hala.

Mesaj tarihi:

Ben Razer Kishi aldığımdan beri mobil oyunlara sardım. Call of duty mobile oynuyorum bu aralar paso. Pubg ye sarıcam ama daha başlayamadım. Diablo immortal çıkar ve joystick desteği olursa müthiş olur benim için. Onun dışında rise of kingdoms oynuyorum 

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...