Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 öff leşmiş, hadi bird hunter tamam kuş avlama oyunu falan filan da at ne alaka ben eşşeğim oyunda öyle bir şey yok direkt sergen reyise atarlanmışlar cevap iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 keşke #atınIntikamı diye paylaşssalarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 abu olsa beşiktaş ne gs maçını kaybederdi ne karagümrük maçını, hem de tokatlaya tokatlaya şampiyon olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Göztepeli olaraktan tebrikler BJK. Özellikle ikinci yarı BJK nin hakkıydı maç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Feneri niye karıştırmışlar ki, bizim derdimiz bize yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ara mesajda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 çok saçma sapan bi şampiyonluk oldu ama oldu. garip hissettirdi maçtan sonra ki sezon boyu bir kez bile yükselememiştim. bu maç ilk defa heyecanlandım, maç sonu ilk defa tüylerim diken diken oldu. helal olsun cidden. sergen çok kastırdı vermek için ama olsun bu da iyidir. yine buraya kadar getiren de kendisiydi. iyisiyle kötüsüyle güzel sezondu böylesine bir ortamda. darısı gelecek senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 teşekkürler patiler la o değil krize girdik kanser olduk golü de penaltıdan attık güç bela yine de Şampiyon Beşiktaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 umarım takımı toparlarız biraz daha kaliteli ve geniş kadro şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 18 dakika önce, Darksun dedi ki: ara mesajda varmış fb'nin de kolu kırık ssdsafasfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 biri şl müziğini de koysun tam olsun artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 (düzenlendi) Mayıs 15, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 better Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 covid benim için sıradan geçti. 2 hafta dışında 1.5 sene boyunca evden çalışmadım hep şirketteydim. psikolojik olarka çok etkilenmedim bu sebeple. ama şu tribün görüntülerini görünce son 1.5 senede hayatta kaçırdıklarımız için üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 @TheGreatWall gel gel bişi olmaz yıkarsın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ya larin yeteneksizini yine beğenemedim ama canla başla oynayıp aldı penaltıyı, getirdi şampiyonluğu. bir de abuş çakalı gibi sakatlık tribine girmedi. bildiğim kadarıyla sakatlığı vardı çıktı oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Tebrikler bjk bu sezon en çok hak eden takımdı. gs ın 2 golle kaçırmasıda trajik oldu. malatyanın kaleci bjk ı şampiyon yaptı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 (düzenlendi) haha Mayıs 15, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 şu video inanılmaz ya.. josef, hasic, larin.. gerçekten inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 şampiyonluğun 3 mimarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ahahaha harika olmuş ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ŞAAAMMMPİYOOONNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar