Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

15 saat filan oynadım. Hala epey beğendiğimi söyleyebilirim. Güzel RPG olmuş, combat da eğlenceli. Karakterler ilginç, konu güzel gidiyor. Rahatlıkla öneririm. Düz bug görmedim hiç, ama crash yerim 2-3 kere.

Mesaj tarihi:

biraz izledim de. kcd2 den sonra npc konuşmaları çok sahte geldi ya. kcd2 de her dialog bir cinematic gibi resmen. poe evreni sevenleri için güzel bir ilave olmuş. goty bence kcd2 şu an 😄

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ya ana karnında hangi tanrı öpmüş bilmiyorum ama foseydon’dan şüpheleniyorum. akvaryum dekorasyonunu dikmişler kafaya resmen. ancak bir anne sevebilir tier. biraz daha ilkokulda dalga geçilmeyecek seçenekler olsaymış keşke.

Sam tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Oyunu büyük ihtimalle 50-60 saatte bitiririm ben her yeri incelediğim için. 15-20 saat süren ana görev diyorlar ama 15 saat oldu, daha Paradis'den çıkmadım ben. Haritanın 4/5'i filan kapalı hala.  Artık vakit dert zaten, kaliteli olsun, 40-50 saatte bitsin, ben mutluyum.

Ama benim daha ilk bölümü oynadığım sürece oyunu bitirenler nasıl bitiyorlar anlamıyorum.

Mesaj tarihi:
Sam, 18.02.2025 22:33 tarihinde dedi ki:

ya ana karnında hangi tanrı öpmüş bilmiyorum ama foseydon’dan şüpheleniyorum. akvaryum dekorasyonunu dikmişler kafaya resmen. ancak bir anne sevebilir tier. biraz daha ilkokulda dalga geçilmeyecek seçenekler olsaymış keşke.

ahahaha. ben kapadım iyi ki koymuşlar o seçeneği yoksa zulüm olurmuş.

• Like 1
Mesaj tarihi:

npc lerin godlike özellikleri de kozmetik olarak kapanıyor mu yoksa sadece bizimki mi kapanıyor onu sordum aslında. kozmetik olduğunu ve herkesin varmış gibi davranmaya devam ettiğini net açıklamışlar ui da ama filtrenin kapsamını açıklamamışlar.

çok kötü bir tercih olmuş bence. last of us ta beyinsiz yaratık olarak yapınca yiyordu da bu yemez. 😃

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yok sadece bizimki bizim için kapanıyor. Biraz oynayınca neden sadece spesifik olarak yosun, mantar, mercan resifi seçeneği var anlaşıldı ama.

ben de paradis’ten çıkamadım ama dün gecenin çoğunu ayarlarla oynayarak geçirmekten. Neyse şimdilik epicte bıraktım herşeyi, oynanıyor. High’a çekince bazı yerlerde gölgeler kıpraşıyordu df videosunda anlattığı gibi.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

prince of persia bitti sonunda. yeni oyuna başlayacağım da bunda patch beklemeyi gerektirecek bug durumları var mı? temizse direkt buna dalayım millet gömüp heves kaçırmadan önce😂

Mesaj tarihi:

Yav first person diye çok bunaldim ilk bolumde sildim ben bunu. Kombatta goremedigim yerlerden hasar yiyordum ve efektlerden nefret etmiştim. Meğer üçüncü şahıs da oynaniyormus ve çok daha iyiymiş. Tekrar indiririm ben bunu bir daha denemek için. 

Mesaj tarihi:

FPS'de görmediğin yerlerden hasar yemen mantıklı olan değil mi zaten? 🤔

ahmedinejad, 20.02.2025 10:55 tarihinde dedi ki:

Yav first person diye çok bunaldim ilk bolumde sildim ben bunu. Kombatta goremedigim yerlerden hasar yiyordum ve efektlerden nefret etmiştim. Meğer üçüncü şahıs da oynaniyormus ve çok daha iyiymiş. Tekrar indiririm ben bunu bir daha denemek için. 

Mesaj tarihi:

Doğrusunu yapmışlar bu sefer zaten bethesda’nın güzelliğini almışlar. Melee için çok daha iyi tp, ranged için de fp.

yalnız biraz fazla assassins of creed gibi olmuş devamlı bir parkur devamlı bir saklı chest veya ceset. Ubisoft bilseydi ertelemezdi herhalde millet damlarda gezmeye doyar bu ay bununla.

• Yeni Oluştur...