Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 15 saat filan oynadım. Hala epey beğendiğimi söyleyebilirim. Güzel RPG olmuş, combat da eğlenceli. Karakterler ilginç, konu güzel gidiyor. Rahatlıkla öneririm. Düz bug görmedim hiç, ama crash yerim 2-3 kere.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 renk paleti beni kaşındırdı resmen ya. izledikçe böyle tiksinti geldi oyundan. 1 1
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 gamepass day 1 olduğu için her türlü şans verilir.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 biraz izledim de. kcd2 den sonra npc konuşmaları çok sahte geldi ya. kcd2 de her dialog bir cinematic gibi resmen. poe evreni sevenleri için güzel bir ilave olmuş. goty bence kcd2 şu an
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 (düzenlendi) Skyrimde okçu gayet zevkliydi umarım öyledir bu da. Hele bi deneyelim bakalım neyse ki GPassim var Şubat 17, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Okçu zevkli epey. Ben büyücü gittim ama. Büyü de güzel. 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 tek sorum bütün godlike surat olayları last of us mantar enfeksiyonu gibi mi?
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 boynuz gibi olan da var. Optionsdan kapatabiliyorsun, görmüyorsun ama NPCler yine görüyor tabi 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 (düzenlendi) ya ana karnında hangi tanrı öpmüş bilmiyorum ama foseydon’dan şüpheleniyorum. akvaryum dekorasyonunu dikmişler kafaya resmen. ancak bir anne sevebilir tier. biraz daha ilkokulda dalga geçilmeyecek seçenekler olsaymış keşke. Şubat 18, 2025 Sam tarafından düzenlendi
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 5 saat oynadim guzel oyun sardi simdilik.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Oyunu büyük ihtimalle 50-60 saatte bitiririm ben her yeri incelediğim için. 15-20 saat süren ana görev diyorlar ama 15 saat oldu, daha Paradis'den çıkmadım ben. Haritanın 4/5'i filan kapalı hala. Artık vakit dert zaten, kaliteli olsun, 40-50 saatte bitsin, ben mutluyum. Ama benim daha ilk bölümü oynadığım sürece oyunu bitirenler nasıl bitiyorlar anlamıyorum.
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Sam, 18.02.2025 22:33 tarihinde dedi ki: ya ana karnında hangi tanrı öpmüş bilmiyorum ama foseydon’dan şüpheleniyorum. akvaryum dekorasyonunu dikmişler kafaya resmen. ancak bir anne sevebilir tier. biraz daha ilkokulda dalga geçilmeyecek seçenekler olsaymış keşke. ahahaha. ben kapadım iyi ki koymuşlar o seçeneği yoksa zulüm olurmuş. 1
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 kapatınca sadece bizim karakter değil tüm npc ler için de kapanıyor değil mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Yok, onlar görüyor.
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 npc lerin godlike özellikleri de kozmetik olarak kapanıyor mu yoksa sadece bizimki mi kapanıyor onu sordum aslında. kozmetik olduğunu ve herkesin varmış gibi davranmaya devam ettiğini net açıklamışlar ui da ama filtrenin kapsamını açıklamamışlar. çok kötü bir tercih olmuş bence. last of us ta beyinsiz yaratık olarak yapınca yiyordu da bu yemez.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 (düzenlendi) Yok sadece bizimki bizim için kapanıyor. Biraz oynayınca neden sadece spesifik olarak yosun, mantar, mercan resifi seçeneği var anlaşıldı ama. ben de paradis’ten çıkamadım ama dün gecenin çoğunu ayarlarla oynayarak geçirmekten. Neyse şimdilik epicte bıraktım herşeyi, oynanıyor. High’a çekince bazı yerlerde gölgeler kıpraşıyordu df videosunda anlattığı gibi. Şubat 19, 2025 Sam tarafından düzenlendi
df Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 prince of persia bitti sonunda. yeni oyuna başlayacağım da bunda patch beklemeyi gerektirecek bug durumları var mı? temizse direkt buna dalayım millet gömüp heves kaçırmadan önce
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 çok uzun oynadığım söylenemez ama henüz bir bug ile karşılaşmadım. bi de F5'in quick save yapması sevindirdi garip bi şekilde
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Yav first person diye çok bunaldim ilk bolumde sildim ben bunu. Kombatta goremedigim yerlerden hasar yiyordum ve efektlerden nefret etmiştim. Meğer üçüncü şahıs da oynaniyormus ve çok daha iyiymiş. Tekrar indiririm ben bunu bir daha denemek için.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 FPS'de görmediğin yerlerden hasar yemen mantıklı olan değil mi zaten? ahmedinejad, 20.02.2025 10:55 tarihinde dedi ki: Yav first person diye çok bunaldim ilk bolumde sildim ben bunu. Kombatta goremedigim yerlerden hasar yiyordum ve efektlerden nefret etmiştim. Meğer üçüncü şahıs da oynaniyormus ve çok daha iyiymiş. Tekrar indiririm ben bunu bir daha denemek için.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 öyle de dodge falan yapamadan ne oluyor diye etrafa bakıp ölmek hoş değil. oyun tps olarak daha iyi oynanıyorsa fps başlatmak iyi bir fikir değil.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Doğrusunu yapmışlar bu sefer zaten bethesda’nın güzelliğini almışlar. Melee için çok daha iyi tp, ranged için de fp. yalnız biraz fazla assassins of creed gibi olmuş devamlı bir parkur devamlı bir saklı chest veya ceset. Ubisoft bilseydi ertelemezdi herhalde millet damlarda gezmeye doyar bu ay bununla.
Öne çıkan mesajlar