fresia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 atlet, çorap hangi markalar iyi eski kalitelerden kalmamış, internette %100 pamuk diyenler çöp geliyor
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 pamuk diye takılma bu arada, modal kumaşlar da çok iyi özellikle yaz için.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Boxer ı eskiden kiğılıdan alıyordum son defa berbattı. Çok terleten ve o kadar üste yapışan bir malzemeye geçmişler ki bi noktadan sonra tangaya okayim demeye başladım. Onun dışında artık beğendiğim modelleri alıyorum pamuk oranına bakıp. Mavi falan var sanırım bi kaç.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 coraplari boyner’den john frank diye bi markadan aliyordum baya iyi gidiyorlar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 fanilayı ModeXL, donu TheDon, çorabı Marks & Spencer'dan almıştım en son.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 atlet giymiyorum ayyıldız iyidir heralde atlette, don ve çorap h&m den alıp geçiyorum fena değil, jack&jones’un boxerları da dayanıklı çıktı. gönül ister paul smith.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) çok terleyen adamım. gına geldi batan gömleklerden, çok da rahatsız ediyor direk deriye temas eden gömlek, içine fanila giymeye başladım izmirin sıcağında. sıcak immunity'im baya yükseldi koymuyor pek ama önerebileceğiniz hiç üzmeyecek yazlık kumaşlı ve açık yakalı fanilalar varsa öneri alırım ben de. Temmuz 21, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 11 saat önce, Akhlaur dedi ki: Boxer ı eskiden kiğılıdan alıyordum son defa berbattı. Çok terleten ve o kadar üste yapışan bir malzemeye geçmişler ki bi noktadan sonra tangaya okayim demeye başladım. Onun dışında artık beğendiğim modelleri alıyorum pamuk oranına bakıp. Mavi falan var sanırım bi kaç. Mavide de bir donun bedeni digerini tutmuyor, nasil sanayii anlamiyorum. Biri rahat oluyor, digeri kisir birakacak neredeyse.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 1 saat önce, Black-ice dedi ki: çok terleyen adamım. fazla alkol tüketimi de terletiyor olabilir...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 marks & spencer ve uniqlo'da en rahat ettiğim pamuklu ürünler. çamaşır, çorap, pijama vs.
Öne çıkan mesajlar