Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 somatic component i ayarlardan kapatabiliyorsunuz, ya da 2h kullanacak ama tum cleric cesitleri icin gecerli degil galiba kural, normakde holy symbolu kalkana ilistirip oyle yapilabiliyor sanirsam tabletopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 o degilde, orumcekler ne iyi olmus olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Şu yanı da çok iyi olmuş oyunun, partiyi ben kurdum tüm karakterleri kendim yaratarak ama in-combat banter olsun, karakterlerin NPC'lerle konuşmaları olsun, karakter yaratırken verdiğim karakter özelliklerini yansıtmaları olsun sanki kendi yarattığım karakterler değil de oyunun kendi karakterleri gibi. Ya karakterlere özel görevler bile geldi, sınıf görevi daha çok ama genel olarak sınıf ve background'dan çıkan görevler ve diyaloglar ama karakterlere güzel bir dinamizm katmış. Çok iyi kotarmışlar bu kısmı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Ya o kısmı bana da inanılmaz harika geldi. Karakterlerin kişilikleri birebir oturmuş. Aklıma şeyi getirdi 4 tane birebir aynı özelliklerde aynı class, aynı background karakter açsam acaba seçenekler de aynı olacak mıydı diye Akademik geçmişi olan karakterin hocası çıktı geldi mesela. Tam bir DND frp havası veriyor oyun. Baldurs gate ders almalı bence bu adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 bu factionlarin birbiriyle cakisan questleri var mi acaba? yada hepsine yeterli reputation saglamak mumkun mu tek oyunda, eger degilse onem sirasi soyle yaptim ben: 1 Antiquarians 2 Circle of Danantar 3 Arcaneum 4 Tower of Knowledge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Antiquarians her şekilde bir, Bag of Holding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 normalmis gibi gozuken itemlara identify atmayi unutmayin, muhtesem bir zirh, super bir ayakkabi falan dedikleri hep magical cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 bu extra ozelligi olan craftable silah vs (2d6 fire, cold vb) attuned olarak mi sayiliyor? karakter basi 3 tane attuned item limiti olunca one gore ayarlamak lazim oyleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 craft ekranındaki silahın properties kısmında ATTUNEMENT diye yazar attune gerekliyse. short veya long rest sonrasında hangi item kim attune olacak diye seçiyoruz zaten. ve evet limit 3 rare ve üzeri çoğu item attune istese de silahlar genelde istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 hmm duz +2 of Sharpness olanlar daha mantikli gibi, dogru anladiysam 2 extra atak veriyor net, resist, immune vs derdi olmadan. bir suru primed birikti 2 kasabadayim. o degilde, undead falan savasirken kalkan varsa light kondurun kalkana bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Yok, 2 ekstra attack aşırı güçlü bir şey, artifact bulman gerek onun için. Sword of Sharpness ve türevleri +2 verir attack ve damage zarlarına. Bir de critical olduğunda extra 4d6 verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 (düzenlendi) hmm ok. Dungeoneering kismi cok iyi ve eglenceli bence oyunun, karanlik olsun, stealth olsun, oraya buraya ziplama hoplama pozisyon alabilme vs olsun, bg3 otursun aglasin sdf birde ranger combatladan sonra survival check yapiyor, onu cozemedim nedir. Haziran 3, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Bestiary için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Öldürülen yaratıklar ile ilgili XP alıyorsun, onunla alakalı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Yaratıkların özellikleri için. Uğraşmıyorum ben onla hiç, ayarlardan tam açtım. Bu arada ruthless, merciless AI ayarları filan var, açın onları. Daha bir masaüstüne yakın oluyor combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 survey: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBZw5e39Q9IU5CyxIkzSnxUDw1za1KN0qM8BrbvLBJLAyayQ/viewform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Localizationa polish yazdım ki turkish çıkmasın. Fransızlar narrative designdan cidden anlamıyor bu arada. Şu oyuna bi avellone dokunuşu lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Anketimizi doldurduk, görevimizi yaptık. Valla tadı damağımda kaldı bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Firmanın Dungeon Maker ile yaptığı bir harita da var, oyun bitince oynamalık: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2498507010 Kendiminkileri yapmaya çalışıyorum, masaüstünden zindanları uyarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 2 saat önce, axedice dedi ki: Localizationa polish yazdım ki turkish çıkmasın. Fransızlar narrative designdan cidden anlamıyor bu arada. Şu oyuna bi avellone dokunuşu lazımmış Seslendirmeler de çok kötü. Yer yer o kadar rahatsız etti ki keşke seslendirmesiz text olarak bıraksaydılar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 2.000.000 lira filandı bunun bütçe, o da Kickstarter'dan gelme. Bu paraya ancak bu oluyor abi işte. Düzgün motion capture ve voice acting bütçeyi aşardı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Sadece narrative design değil, karakterler hele konuşmaya falan geçince gözlerim kanıyordu. Ama olur o kadar deyip umursamadım belli bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 ben konuşmalarda bir sıkıntı hissetmedim ya. hatta daha çok hoşuma gitmişti kendi oluşturduğum karakterin alignmentine göre konuşma seçeneği çıktığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Şimdi bitti. Dev'lerin yaptığı zindanı da haftaya oynarım. Öykü meh ama karakterlerimi sevdim. Daha fazla oynamak istiyorum karakterlerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 5th edition öğrenmek için çok iyi oyun. Ama genel olarak bir free roam ve hikaye hissiyatı eksik. Gerge'nin dediği, karakterlerin kişiliklerine göre konuşması, yan görev getirmeleri vb çok tatlı olmuş. Ama onun dışında bi roleplay tadı alamadım. Bana biraz icewinddale'ı hatırlattı bu açıdan, party kurduğumuz lineer dungeon temizlediğimiz bi oyun. Ama oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar