neworleans Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Arkadaslar böyle bir araftayim, sevgilim için 2 yıllık ilişkimiz benim rahatligimdan dolayı bitme noktasına geldi, o kariyer diye koşarken ben babamın işi var modunda takılıyorum. Hayatımın akışını ailesine anlatmış ve doğal olarak bırak adam olmaz falan diyorlar ancak çok seviyoruz birbirimizi. Ben sosyal,rahat, fitness ile bütünleşmiş ve yurtdışına çıkıp seyahat etmesini seven biriyim. Sevgilim için daha yüksek standartta hayat için babama boyun eğip işimizi yönetme planım var ama babayla çok zor anlaşmak, öte yandan hayatıma eskisi gibi hızlı yaşa genç öl tarzı yaşamakta çok istiyorum, şuan böyle iki seçenek arasında kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 fitness ile bütünleşmişsin ama vucut kısmında neredesin mesela vocot mu voocaaat mı onu merak ettim diğer seçimi bilemeyeceğim hayat benim olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 hızlı yaşa genç öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 sevgilin nasıl daha yüksek bir standart istiyor o kısmı anlayamadım. bir işe girip sgklı çalışan mı olmanı istiyor? mücevherler, araba yani dolgun cüzdanlı biri olmanı mı. hayır birde o saydığın özelliklerin mi desem ne desem kötü bişiler değil ki. yolla bu kızı hacı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 başına buyruk yaşamanı tavsiye ederim, bari sevgilin kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 ilişki tavsiyesi verecek birisi değilim, ama gördüğüm kadarıyla "ben ne istersem onu yaparım, kafama göre yaşarım" diyenlerin sonu şaşaalı bir evlilik sonrası kısa sürede boşanma oluyor. o yüzden razz'ın dediği gibi bırak bari sevgilin kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neworleans Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 32 dakika önce, knox dedi ki: sevgilin nasıl daha yüksek bir standart istiyor o kısmı anlayamadım. bir işe girip sgklı çalışan mı olmanı istiyor? mücevherler, araba yani dolgun cüzdanlı biri olmanı mı. hayır birde o saydığın özelliklerin mi desem ne desem kötü bişiler değil ki. yolla bu kızı hacı sen. O son sınıfta ben 2. Sınıf ve ben 10 sene okurum bıraksalar o Karadayim ve kızdan 5 yaş büyüğüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neworleans Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 21 dakika önce, Bone dedi ki: ilişki tavsiyesi verecek birisi değilim, ama gördüğüm kadarıyla "ben ne istersem onu yaparım, kafama göre yaşarım" diyenlerin sonu şaşaalı bir evlilik sonrası kısa sürede boşanma oluyor. o yüzden razz'ın dediği gibi bırak bari sevgilin kurtulsun. O da ayrılmak istiyor ama kopamiyoruz, aşk hala var ayrıca alışkanlıkta için içerisinde, arkadaş kalalım diyoruz olmuyor iki ucu değnek yani, şaştım kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 tavsiye alabileceğin en son yer burası ya dsdsf, kizlarsoruyor bile daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 (düzenlendi) kimse yaş sormamış. bunu diyen 20 yaşındaki biriyse başka, 30 yaşında biriyse başka bi durum oluyor ortada.20 yaşında hayalimde canlanan ideal adult hayat planını şimdi saçma buluyorum mesela ben. Haziran 13, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 biraz büyümek lazım tabii ama ağızda gümüş kaşıkla doğup, aile yaklaşımı ise maddiyatı eksik bırakmayıp saldım çayıra mevlam kayıra durumu olunca zor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 20 lerin baslarinda evlilik icin acele etmemek lazim, insanin karakteri is hayatina girince farkli sekillenebiliyor. Ama ayri eve cikin bir deneyin evlenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Lord argos ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 hocam bu kafayla sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 16 dakika önce, Gallant dedi ki: 20 lerin baslarinda evlilik icin acele etmemek lazim, insanin karakteri is hayatina girince farkli sekillenebiliyor. Ama ayri eve cikin bir deneyin evlenmeden. Bu kafa da yanlış. Bazen iyi giden bir ilişkiyi berbat edebiliyor bu yaklaşım (Türkiye özelinde konuşuyorum). Ama bu arkadaşın anlattığı kadarıyla evlenmelik kumaşı yok. Hatta herhangi bir sorumluluk alacak birisi de değil. Evlilik (ilişkiler aslında) karşılıklı sorumluluk ve taviz üzerine kurulu, o yüzden insanın yaşından bağımsız olarak karakteriyle ilgili tamamen iyi bir evlilik ya da ilişki yürütebilmek. Bu arada kız alışkanlık vs. yüzünden değil, senden ayrılıp gideceği başka bir adam bulamadığından ayrılmıyor senden. Düzgün birisini bulduğu anda kendini kapının önünde bulursun. Çok gördüm bu goy goyu yaparken şak diye terkedilenleri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Baban iş kurup para kazanacak kadar akıl sahibi birisiyse sana işin yönetimini vermez bu arada hı diye, o hayallere dalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 (düzenlendi) . Haziran 13, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 abi çocuğun hobisi ile toşak geçip sonra da kendince öğüt verip yardımcı olmaya çalışanlara laf koyma ama yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 pardon siliyorum kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 ilkini sileydin be abi, ikincisi doğruydu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 1 saat önce, Black-ice dedi ki: kimse yaş sormamış. üniversite'ye 19 yaşında başlanıyor artık değil mi? kız 4. sınıftaysa, 22 yaşındadır. kendisi kızdan 5 yaş büyükse, 27 yaşında oluyor demek ki. havuz problemi çözermiş gibi olduk gerçi ama idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 yaş problemi booluum unutmuşun yaşlılıktan problem çeşitlerini. havuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar