Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 https://forum.donanimhaber.com/bitti-arkadaslar-bosaniyoruz-destege-ihtiyacim-var--146430042 ne hayatlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 abi şu olayı çok duyuyorum ama ben ya. evlilikten belli bir sene sonra cinsel hayat komple yok oluyor diye. işin bir de sevimsiz tarafı var, cinsel hayatı biten evliliklerde (kadın/erkek ayrımı yapmaya gerek yok ikisini de gördüm) cinsel aldatmalar başlıyor. geneli böyle midir bilmiyorum ama benim gördüğüm erkek tarafı genelde evliliğini gizliyor, kadın tarafı da boşancaz biz zaten diyip yapıyor bu işleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Aga sen medyada, etrafında falan kötü örnekleri duyduğun için öyle düşünüyorsun. Şimdi kaç tane aile ile seks hayatını konuştun ki oturup? kimse gidip "kanka biz yengenle her gece delirmeceler sdfds" diye oturup konuşmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 2 saat önce, Xenus dedi ki: https://forum.donanimhaber.com/bitti-arkadaslar-bosaniyoruz-destege-ihtiyacim-var--146430042 ne hayatlar var ya Yav yorumlarda da var. Sen evin kadını olmuşsun ev işi yapıyorsun diye exiklemişler adamı. Ev işi yapmak erkekliği götüren bir şey değil. Senin davranışların, hal ve hareketlerin, adaletsizliklere susman, boyun eğmen kadının sana olan saygısını yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ahah evlenirseniz boyle olur iste sdf o gunler gecti demis bir de kiz ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) On 10.11.2020 at 16:30, goldbären dedi ki: forgiver şöyle şeyler yaptırdınız mı dürüst ol : ) benim oda da var bu ya malesef, sökcem ledleri içeri gizliycen fln üşeniyom kaldı öle dipnot, benden önceki evin sahibi almancı 50 yaşında, azeri biriyle evleniyor evi döşüyorlar irenç bi şekilde, heryer duvar kagıdı fln. kız evide üstüne yaptırıyor 1 sene sonra kaçmaya calısıyor adamın arkadaşları yakalayıp alıyorlar çalınan paraları ve evin tapusunu bi şekil. adam şu an yarı felçli , geri döndü heralde almanya ya Kasım 11, 2020 Daesu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 On 10.11.2020 at 19:04, fresia dedi ki: boya +kartonpiyer+tavan izolasyon dahil 3+1 walla 2-3 usta bu civarda hatta daha pahalı söyledi duvarlar daha önce boyanmamış inşaat duvarı kıvamında üstünde duvar kağıdı var adam da yavaş ama 2 hafta sürdü galiba - pimapen'de aynı şekil fiyatlar 2 odanın komple camı işte beyaz 3k gayet makul malesef orta kalite için - iç kapıları değiştirmedim banyoların pencerelerini söktürdü hanım içime oturdu durup dururken 0,8k kapı kollarını beğenmediler tane başı en en en az 60 tl şunun için ayrı başlık açmayayım dedim, tavan ses izolasyonu yaptırmaya kalksam çok pislik çıkar mı ya? üst katta da 2 tane at koşturan 6-7 yaşında çocuk var, saatten bağımsız depar atıyorlar ev içinde acaba değer mi yaptırmaya bilemedim. hazır bizim tavanlar da 3.20 m baya yüksek, imkan var gibi yapmaya ama daha 2 ay önce boyatıp yerleştik çok iş çıkar mı dersiniz? yoksa sadece boş evde mi yaptırmak mantıklı bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 On 11.11.2020 at 12:24, Liebe dedi ki: Gelin evine başvurmayı unutmayın forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 2 saat önce, Liebe dedi ki: şunun için ayrı başlık açmayayım dedim, tavan ses izolasyonu yaptırmaya kalksam çok pislik çıkar mı ya? üst katta da 2 tane at koşturan 6-7 yaşında çocuk var, saatten bağımsız depar atıyorlar ev içinde acaba değer mi yaptırmaya bilemedim. hazır bizim tavanlar da 3.20 m baya yüksek, imkan var gibi yapmaya ama daha 2 ay önce boyatıp yerleştik çok iş çıkar mı dersiniz? yoksa sadece boş evde mi yaptırmak mantıklı bu işi? malzemesini (ustaya sormadan, internette araştırıp ürün açıklamalarını okuyarak, yapıştırıcısını kalitelisinden sen al 1 günde biter ince bir kartonpiyer döndürürsen altına daha güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 (düzenlendi) Bu seviyeye kimse ulaşamaz ama Kasım 25, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 (düzenlendi) daha naapması lazım güvenmemesi için acaba Kasım 25, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 On 24.11.2020 at 15:49, fresia dedi ki: malzemesini (ustaya sormadan, internette araştırıp ürün açıklamalarını okuyarak, yapıştırıcısını kalitelisinden sen al 1 günde biter ince bir kartonpiyer döndürürsen altına daha güzel duruyor işe yaramaz bunlar. çocukların tepintisinin yapıya ulaşmaması lazım, üst kattan olması lazım yalıtımın. senin yalıtım anca senin yapacağın gürültünün gitmesini azaltır. bir de buradaki gibi olmaz. ben de kafaya takmıştım zamanında, araştırdımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 2 saat önce, Silphatos dedi ki: daha naapması lazım güvenmemesi için acaba bu tür hikayelerde en önemli tek bir unsur oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 özet geçiyorum: 17'ye kart çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 12 saat önce, goldbären dedi ki: işe yaramaz bunlar. çocukların tepintisinin yapıya ulaşmaması lazım, üst kattan olması lazım yalıtımın. senin yalıtım anca senin yapacağın gürültünün gitmesini azaltır. bir de buradaki gibi olmaz. ben de kafaya takmıştım zamanında, araştırdımdı. ben de baya araştırdım ettim, öyle diyorlar tepinme sesleri için doğrudan üst katta tabana yapılması lazımmış. bizim tavana yaptıracağımız yalıtım sadece gelen konuşma- gürültü vs kesiyormuş. zaten çocukları harala hürele öküz gibi yetiştirdikleri için kendileri de haliyle öyle 12 ye kadar çok net hörhör konuşuyor herif sürekli sesi geliyor yine yaptıracağım ben galiba en azından çocuğun odasına. öğretmen karı koca bunlar bir de işte çocuklar bunlara emanet anasını satayım söylüyorsun bizden gelmiyor diyor ayıoğluayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 yeni konu açmıyım bari başka bir yer için soruyorum mevcut tavandaki köpüklerden bazıları tavandan ayrılmış köpük malzemeyi tavana hızlı bir şekilde ne yapıştırır https://www.hepsiburada.com/akfix-310-kartonpiyer-strafor-yapistirici-310-ml-p-HBV00000H4J4Z şunun hızlı olanı lazım yoksa zaten hızlı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 http://www.akfix.com.tr/tr/967p-profesyonel-hizli-yapistirici-kopuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 hanım, mitoman çıktı olaya gel ben zaten bipolar, hafıza zayıfladı ekt'den sonra not almasaydım çözemeyecektim resmen delil karartıyor paranoya yapıyorum diye boşuna extra ilaç içtim şu an düşüncem iyi olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Geçmiş olsun. Ayrıldınız mı? İnşallah evi arabayı üstüne yapmamissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 5 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Geçmiş olsun. Ayrıldınız mı? İnşallah evi arabayı üstüne yapmamissindir. Maddi bir sömürü yok daha tv bile almadık yani bilinçli yalan söylediğini düşünmüyorum çünkü tutarsız eğer maniplasyon yapmıyorsa Beyin kontrolünü kaybetmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 abi muhtemelen bayadır öyleydi ama sen yine iyi farketmişsin 3 saattir tanımana rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 geçmiş olsun ya, acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 zararın neresinden dönülürse kardır. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar