Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Keske su blizzard'ın da bi filmini cekseler, nerden nereye geldi koca firma.
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 ya şuna gireyim 2 takılayım dedim de 40 Eur diyore. bende diablo 2 normal ve diablo 3 var yok mu indirim falan ya ühüüü
tunca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 (düzenlendi) runegeardan anlayan var mı 3 socketli natalya chest var da runeword dizebilyoz mu Aralık 29, 2021 tunca tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 (düzenlendi) yapamazsın, sadece gri yazılılara yapabilirsin onlar da beyaz itemların affix almış hali ( 1-2-3-4 socket gibi) silahlarda da türlere dikkat etmen lazım, bazı runewordler sadece sworda yazılabiliyor kimisi sadece mace gibi sonra aa niye olmadı bu deme sdsf Aralık 29, 2021 Liebe tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 http://www.d2tomb.com/rune_words.shtml
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 şu adamın kanala hasta oldum ya. değişik challengelar yapıyor sürekli. adamı izledikçe oyuna hasta oluyorum. bilmem başka bir oyunda bu kadar çeşitli şeyler yapılabilir mi. 1
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 (düzenlendi) Onu sevdiysen, daha iyisini vereyim, bir de buna bak Koreli eleman https://www.youtube.com/@looter_game Ekim 11, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 zarfen'in videolar çok chill ya. live denk geldim 1-2 kez, onlar da iyi. one-shot serisine devam ediyo şimdi nightmare'da dsfg
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 grafik takıntınız yoksa project diablo 2 oynayın (ki onu da elden geçirdiler)
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Grafikten cok PD2, PoE gibi oyunlarda sikintim bir yerden sonra asiri flashy ve fazla gelmesi. Heryerden firlayan projectilelar ekrani kaplayan lightning effects, patlayan seyler.. Oynarken neden oldugumu, neyi vurdugumu takip edebilmeyi seviyorum - Mozaic Sin i bir tarafa birakirsak ki buyuk hataydi acikcasi, D2 en azindan ne cok yavas ne de asiri abarti. PoE stream filan izleyemiyorum mesela anlamiyorum cunku ne olup bitiyior ekrandan ekrana ucuyor adam. MMO'larda da aynisi. O yuzden wow classic hala og. cunku her spelli, animasyonu ayirt edebiliyorsun spam yerine. Old school kafasi iste bizimki iyi kotuden cok. 3
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Gaza gelip aldım bunu 300 liraya indirime girmiş. ama yok fark ettim ki ben böyle classicleri remake'leri falan oynayamıyorum. travmatik ve depresif zamanlarımda bu oyunları oynadığım için şimdi bana o günleri hatırlatıyor ağır geliyor basıyorum alt f4. wow classic de oynayamıyorum o yüzden. mideme sancı giriyor.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 (düzenlendi) Film muzik oyun bunlari ilk deneyimledigin zamanda hissettirdikleri icin benim de cok "kactigim" seyler var ama Wow classic / D2 tam tersi benim icin. Ne zaman denk geldigiyle alakali iste. Ya da ustune gideceksin direk Ekim 13, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 ahah bu mesajları görünce benim de bir oynayasım geldi 20 yıl sonra ama game pass'e baktım 92₺ yazıyor, iyi dedim bir baktım xbox versiyonu. e peki nerde, b.net'te satılıyor ama 340₺. şimdi alsam kazıklanmış gibi hissedeceğim, ms de 1-2 aya eklerse hele. transmog da koymamışlar, respec eklemişler ama kasınç yapmışlar. kararsız kaldım öyle lol.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Sotto, 13.10.2025 16:22 tarihinde dedi ki: MMO'larda da aynisi. O yuzden wow classic hala og. cunku her spelli, animasyonu ayirt edebiliyorsun spam yerine. Old school kafasi iste bizimki iyi kotuden cok. Sotto sen de öylesin ve o gruba dahilsin diye bir şey demiyorum cünkü sen sadece spell effectlerden bahsediyor olabilirsin, benim şu ana kadar ki tanıdığım wow ahalisinden classiği övenler ve tercih edenlerin %99 u retaili beceremeyenler. Mekanik çok olunca hali ile effect de çok oluyor ama o dolaylı etkisi yani. Yeni m+ ve mythic raidlerdeki 50 milyon mekanikle uğraşmak istemiyor, zor geliyor. Retaile kıyasla neredeyse hiç bir mekaniksel zorluğu olmayan classiği çok seviyorlar. Yeni eklenen classic expansionlarına bile dokunmuyorlar , SAF classic. Mekanik yok ,spamla, çayını kahveni iç, dön kafanı maçta pozisyon mu yaşanmış bir bak 10-15 saniye. Nasıl olsa 39 kişi daha var. Aynı grup Soulslike lardan da nefret ediyor, dark souls, elden ring falan filan. Grand stretajileri vs, stellaris tarzı oyunlar olsun favori oyunları. Sanırım favori oyun tipleri ile alakalı yani atıyorum diyelim strateji vs seviyorsun, düşünerek oynamayı seviyorsun ama işte hızlı olmayı gerektiren, reaksiyon gerektiriyorsa sevemiyorsun gibi. Wow classic vs övüp, retail sövenler biraz bu gruba giriyor olabilir. Cünkü gördüğüm classicçiler sövmeden duramıyor yıllardır. Yani sen takıl eğlen sevdiğini oyna falan filan. Şimdi bunların sayıları çok fazla vır vır vır susmuyorlar, retaili de etkiliyor bu, dev takımı da bir ümit acaba oradan retaile bir kısım geçirebilirmiyiz diye retaili de değiştiriyor. Bunlar ağladı diye ne kadar power up system varsa çıkardılar, saf talent agacı kaldı mk. Şimdi de spell/skillerin alayını kaldırıyorlar oyundan. Tek tuşla oynama bile geldi geçen patchlerde. Yok addonlar kalkar. Şu classicçilere yaransınlar da bir kısmı dönsün üstüne casual yeni oyuncular acaba çekermiyiz kaygısı, ilerde gelebilecek konsol versiyon şeyleri ile gelecek expansion retail tanınmayacak hale gelicek bu gidişle.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 (düzenlendi) Konuyu cok derail etmeyelim ama retail oynamama sebebim daha cok oyunun gidisati ve worldbuildingle alakaliydi mekaniklerden cok. Ama evet ben daha cok spell effects'ten bahsetsem de orda mekanikler de bununla baglantili. Mesela Guild Wars 1 bence gelmis gecmis en iyi oyunlardan biri ve zamaninda PvP'si baya iyiydi, koordinasyon, takim calismasi, zamanlama ve rakibin ne yaptigi bilmeyi cok onemsiyordu. Bunlar benim icin reaksiyon zamanlamasiyla isleyen oyunlardan hep onde. Oyun bilgisi isteyen, hangi spell cooldown'da vs. gibi dusunmeye iten faktorler oldschool kafasi dedigim iste. Daha yavas ama daha taktiksel. Ama artik bu oyunlar ya tarih ya da niche. Zaten GW2>GW1 farkindan anlasiliyor nereye gittikleri. Souls like daha bile ayri kategori bence orada oturup hareket ezberliyorsun ona gore dodgeliyorsun. Hic bana gore degil evet. Bu arada takip etmesem de dedigin retail degisimlerinin classic'cilerle korelasyonunu pek goremedim; daha cok yeni nesil oyuncularin tembelligi gibi geldi. Klasikciler = daha az sistem / daha az mekanik degil aslinda; ama daha az dumbed-down sistem evet. Oyunlardaki herseyin otomatik ilvl'a baglanmadigi, 2-3 satir text okuman gereken tayfa olarak goruyorum. Genelleme zor tabi ama Diablo 2'nin itemization'un puf noktasi hep buydu zaten bence. Sonrasi tartisilir rune ler geldi bozdu vs. Ama cok az oyun varki atiyorum ilk 10-15 saatte bulabildigin bir item oyunun sonuna kadar kullanilabilir olsun, hatta bazisi yeri geldi mi bis olsun. ARPG veya MMO farketmeksizin. Ekim 13, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 @Sotto pd2 da öyle flasy bi durum yok ya. ya da ben hissetmiyorum bilemedim. poe konusunda kısmen haklısın ama. aktif oyuncu değilsen ne olup bittiğini izlerken anlaman zor.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 biraz araştırdım ama gp'ye gelip gelmeyeceği tamamen belirsiz gibi, gelir herhalde ama şu anda winstore'da bile değil. neyse ucuz sayılır, strafe canım çok çekince aldım. ai'a bile sordum ama strafe içeren başka bir arpg söyleyemedi, en yakın benzeri multi shot içeren oyunlar. 2 gün oturdum bir strafe build yaptım 25 yıl sonra, hey gidi hey. hala aynı keyfi veren birşey bulamıyorum ya. bayağı iyi yapmışlar, düzeltilen bazı bug ve 1-2 şey var onlar iyi olmuş. respec ve şu hotbar direkt cast olayı kritik özellikle, 2 tuş oynanıyordu ki en büyük kısıtlaması oydu eski oyunun. respec o kadar kısıtlandırılmasaydı keşke ama hiç yoktan iyidir, neyse. grafikler çok iyi, eskisinin havasını bozmadan güncelleyebilmişler ama transmog lazımdı. bir tuşla eski grafiklere dönebilmek yalnız çok güldürdü, ne kadar kötü görünüyor yeni monitörlerde aman tanrım. o eski crt'lerde de süper değildi ama böyle 90'ların ilk yarısından gibi neredeyse. yalnız eskiden eax efektleri vardı şimdi onlar yok, grafikler gelişirken sesler geriye gitmiş maalesef. karakter mağarada konuşurken böyle tınlardı, şimdi dümdüz odada konuşur gibi. tldr iyi ki almışım, o eski tadı alabildim doğrusu. sardı da, üstüne oturup bir spear amazon açtım, şimdi bir de martial artist assassin açacağım lol. 1
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 d2r how to remaster dersi teknik olarak. eski oyun motorunun üzerine yeni grafik ve animasyon giydirdiler sadece. ama visual design olarak sıçışlar var. bile isteye seçilen sıçık seçenekler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Ben de her gördüğümde hevesleniyorum. Alacağım sanırım.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 valla şu üstte atılan zarfen goblin'inden gaze gelip uniques only challange'a başladım, akıyor sdfg Spoiler hele gerge nasıl almamış inanılmaz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Aldım şimdi. 3 1 1
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2025 bir tek şu "ya quick cast ya eski sistem" işini tam yapamamışlar. 2'den fazla atak kullanmak gerekmeyen sınıflar için sorun yok da hem buffları quick cast yapayım hem atak değiştireyim isteyen assassin gibi sınıflarda hala sıkıntılı. quick cast'in aslında switch in/out yaptığını farkedince biraz hayalkırıklığı oldu.
Öne çıkan mesajlar