Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soundbar Tavsiyesi Olan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

aradaki farki biliyorum ama bence etmez 1800 lira o fark. (bana cok fazla, ki ayda 2000 euro fln harciyorum kirasiz -ona ragmen-)

2+0'dan 2+1 snopy'ye gecince tabii ki subwoofer farki olucak, snopy diye dalga gecme ? 

biz 6-7 kisi 4 sene once 900 liraya arkadasa hediye almistik soundbar, son ses'te bile muzik bozulmuyordu.

gayet iyileri var ama su an satilanlar yine bence fiyat/performans olarak iyi degil bence.

edit: hdmi passthrough => AVR / AMP asil farki yaratiyor bence...

Goering tarafından düzenlendi

Avr kullanan elit, soundbar kullanan köylüdür diyelim, tartışma bitsin.

Ayrıyetten, tv kumandasında açma kapama tuşundan başka bir tuşu kullanıyor olmak ılıklıktır.

aktiftablet tarafından düzenlendi

(abim de ses muhendisi FOH falan; su ana kadar 0 urun aldigini duymadim.)

miktar yazmiyim dedim ilk de, sonra da arguman olusturmaya yardimci olur dedim.

hain köfte summon ettik...

2 ev: 2000 euro'ya=> benim ev giderleri - temizlikci, anne-baba evi yasam masrafi, tenis, spor uyelik taksit, dogal urunler -tazedirekt ??- dahil. sentetik hic bir sey yok aldigim, alerjim var zaten bunyem kaldirmiyor. (trade screenshotlarini attigim tradingview uyeligi, finviz uyeligi, metastock uyeligi bile  dahil)

serkeş hayat tarzını ve savurganlığı bırakalı oldu baya ? 

almadiysan gecmis olsun ek gumruk vergisi gelmis hoparlor de var icinde.

https://www.trthaber.com/haber/ekonomi/bazi-esyalarin-ithalatina-ek-gumruk-vergisi-477083.html

Spoiler

Ekonomi

Haber Giriş: 18 Nisan 2020 Cumartesi 09:52 Kaynak: AA

Bazı eşyaların ithalatına ek gümrük vergisi

[Fotoğraf: AA]

ABONE OL

Bazı sanayi ürünleri ile video konsolu, karnaval eşyası, golf sopası gibi eşyaların ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak.

Bazı demir çelik ürünlerine uygulanan gümrük vergilerinin 3 ay süreyle geçici olarak artırılmasına karar verildi.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kararla, slab ve kütük, yassı hadde mamulleri, alaşımlı ürünler, profiller ve paslanmaz sac gibi demir çelik ürünlerinde uygulanan gümrük vergileri, 15 Temmuz 2020 tarihine kadar uygulanmak üzere geçici süreyle 5 puan artırıldı.

Sıcak haddelenmiş sacdan soğuk haddelenmiş sac ve sıcak haddelenmiş sacdan dikişli boru üreten tesisler ile beyaz eşya üreticilerinin doğrudan ithalatında bu artış 2 puan olarak uygulanacak.

Kararla, Türkiye'deki demir çelik sanayisinde üretim ve istihdamın korunması amaçlanıyor.

Bazı eşyaların ithalatında ilave gümrük vergisi

Öte yandan, bazı sanayi ürünleri ile video konsolu, karnaval eşyası, golf sopası gibi eşyaların ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak.

Buna göre, kauçuk iplikler, tutkallar, plastik plaka/levhalar, demir veya çelikten vidalar, plastik ve metal düğmeler, bazı kaynak telleri, kağıt kesme makinaları, hava perdeleri, transformatörler, redresörler, sesli işaret cihazları, kesintisiz güç kaynakları, hoparlörler, röleler, multimetreler, saatler, kronometreler, aydınlatma cihazları aksam ve parçaları, hidrolik presler, video konsolları, bayram ve karnaval eşyası, sirk eşyası, çıtçıtlar ve bunların aksamları, golf sopaları ve açık hava oyunlarına mahsus eşyaya ilave gümrük vergisi uygulanması kararlaştırıldı.

Söz konusu ilave gümrük vergisi oranları ürünlere göre yüzde 5 ile yüzde 50 arasında değişecek.

Hem ses sistemi hemde laptopı yurtdışından alacaktım, çok fena patladım ya. Halbuki çılgın cumada da almanyaya gitmiştim üşendim almadım düşündükçe sinirleniyorum kendime. Şu samsung u beğenirsen bende alayım. Evde laptoptan müzik dinlemekten ağlayacağım artık.

Akhlaur tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ürün geldi ama falsolu çıktı. subwooferda bi sıkıntı var. saatlerce uğraştım çözemedim. bağlantı sağlanmış gözüküyor ama sanki s/w mutelanmış gibi sanki. sadece soundbar'dan ses geliyor o da panasonic vt30 panelin sesine kıyasla fark edilmeyecek düzeyde. yani anti-soundbarcılar kazandı dsdf

şurada benzer sorunu olanlar yazmış. çözümler yazılmış, hepsini denedim olmadı. s/w patlak anladığım kadarıyla.

https://www.cnet.com/forums/discussions/samsung-sound-bar-subwoofer-no-real-volume-607768/#post-68a11daa-85fe-46a1-882f-71a38019fd39

şimdi bi de corona günlerinde iadeyle uğraş. bu hüsrandan sonra daha da bulaşmayı düşünmüyorum sanırım uzun bi süre ses işiyle.

Mesaj tarihi:

Soundbarin sesinin tv den pek de farkli olmayacagini,datmin olmayacagini birileri yazmisti.Adamlar yeni vergi geldigini,sana eski fiyattan sattiklarini gorunce,bozugu paketleyin yollayin,iade ederse yeni fiyattan satariz,etmezse bozugu kakalamis oluruz diye dusunmuslerdir.

Mesaj tarihi:
On 18.04.2020 at 22:40, bLackcha0s dedi ki:

nereden dinlemek lazım?

Ben soundbar ile şu onyx studio arasında gidiyorum. Film de izliyorum, müzik de dinliyorum??

dinlediğin setuptan memnunsan hiç bozma bence. tavşan deliği

Mesaj tarihi:
1 saat önce, miyaw33 dedi ki:

Soundbarin sesinin tv den pek de farkli olmayacagini

kim sacmaladı bunu ya :d

tv nin sesi snopy speaker gibi kalıyor soundbar yanında, kim böyle dediyse okuma onu sallıyordur

Mesaj tarihi:
11 saat önce, Xenus dedi ki:

ürün geldi ama falsolu çıktı. subwooferda bi sıkıntı var. saatlerce uğraştım çözemedim. bağlantı sağlanmış gözüküyor ama sanki s/w mutelanmış gibi sanki. sadece soundbar'dan ses geliyor o da panasonic vt30 panelin sesine kıyasla fark edilmeyecek düzeyde. yani anti-soundbarcılar kazandı dsdf

Eger geri verip paranı iade alabiliyorsan, tv nin analog ses çıkışına tek bir subwoofer alıp ekleyebilirsin. Dedigin gibi sesi farkedilmeyecek bir ürünü sadece subı için almamış olursun.

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...