Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) aradaki farki biliyorum ama bence etmez 1800 lira o fark. (bana cok fazla, ki ayda 2000 euro fln harciyorum kirasiz -ona ragmen-) 2+0'dan 2+1 snopy'ye gecince tabii ki subwoofer farki olucak, snopy diye dalga gecme biz 6-7 kisi 4 sene once 900 liraya arkadasa hediye almistik soundbar, son ses'te bile muzik bozulmuyordu. gayet iyileri var ama su an satilanlar yine bence fiyat/performans olarak iyi degil bence. edit: hdmi passthrough => AVR / AMP asil farki yaratiyor bence... Nisan 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 2000€ güzel rakam, sentetik ve doğal ürünler dahil sanırım giderlere
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) Avr kullanan elit, soundbar kullanan köylüdür diyelim, tartışma bitsin. Ayrıyetten, tv kumandasında açma kapama tuşundan başka bir tuşu kullanıyor olmak ılıklıktır. Nisan 15, 2020 aktiftablet tarafından düzenlendi
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) (abim de ses muhendisi FOH falan; su ana kadar 0 urun aldigini duymadim.) miktar yazmiyim dedim ilk de, sonra da arguman olusturmaya yardimci olur dedim. hain köfte summon ettik... 2 ev: 2000 euro'ya=> benim ev giderleri - temizlikci, anne-baba evi yasam masrafi, tenis, spor uyelik taksit, dogal urunler -tazedirekt - dahil. sentetik hic bir sey yok aldigim, alerjim var zaten bunyem kaldirmiyor. (trade screenshotlarini attigim tradingview uyeligi, finviz uyeligi, metastock uyeligi bile dahil) serkeş hayat tarzını ve savurganlığı bırakalı oldu baya Nisan 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 anasına babasına bakıyomuş olm. iki ev ortalama üstü yaşam için normal sayılır. fukara gibi migrostan arbella stoklamıyor, eataly'den ravioli stokluyor mesela.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 şimdi arbellaya laf etmeyelim filizden iyidir
Goering Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) almadiysan gecmis olsun ek gumruk vergisi gelmis hoparlor de var icinde. https://www.trthaber.com/haber/ekonomi/bazi-esyalarin-ithalatina-ek-gumruk-vergisi-477083.html Spoiler Ekonomi Haber Giriş: 18 Nisan 2020 Cumartesi 09:52 Kaynak: AA Bazı eşyaların ithalatına ek gümrük vergisi [Fotoğraf: AA] ABONE OL Bazı sanayi ürünleri ile video konsolu, karnaval eşyası, golf sopası gibi eşyaların ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak. Bazı demir çelik ürünlerine uygulanan gümrük vergilerinin 3 ay süreyle geçici olarak artırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararla, slab ve kütük, yassı hadde mamulleri, alaşımlı ürünler, profiller ve paslanmaz sac gibi demir çelik ürünlerinde uygulanan gümrük vergileri, 15 Temmuz 2020 tarihine kadar uygulanmak üzere geçici süreyle 5 puan artırıldı. Sıcak haddelenmiş sacdan soğuk haddelenmiş sac ve sıcak haddelenmiş sacdan dikişli boru üreten tesisler ile beyaz eşya üreticilerinin doğrudan ithalatında bu artış 2 puan olarak uygulanacak. Kararla, Türkiye'deki demir çelik sanayisinde üretim ve istihdamın korunması amaçlanıyor. Bazı eşyaların ithalatında ilave gümrük vergisi Öte yandan, bazı sanayi ürünleri ile video konsolu, karnaval eşyası, golf sopası gibi eşyaların ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak. Buna göre, kauçuk iplikler, tutkallar, plastik plaka/levhalar, demir veya çelikten vidalar, plastik ve metal düğmeler, bazı kaynak telleri, kağıt kesme makinaları, hava perdeleri, transformatörler, redresörler, sesli işaret cihazları, kesintisiz güç kaynakları, hoparlörler, röleler, multimetreler, saatler, kronometreler, aydınlatma cihazları aksam ve parçaları, hidrolik presler, video konsolları, bayram ve karnaval eşyası, sirk eşyası, çıtçıtlar ve bunların aksamları, golf sopaları ve açık hava oyunlarına mahsus eşyaya ilave gümrük vergisi uygulanması kararlaştırıldı. Söz konusu ilave gümrük vergisi oranları ürünlere göre yüzde 5 ile yüzde 50 arasında değişecek. Nisan 18, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 verdim siparişi ben ya Samsung HW-R650
Goering Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 gule gule kullan, bir review yaparsin 1-2 haftay (sonra sana AVR dinletiriz 5.1 onu da yorumlarsin )
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) Hem ses sistemi hemde laptopı yurtdışından alacaktım, çok fena patladım ya. Halbuki çılgın cumada da almanyaya gitmiştim üşendim almadım düşündükçe sinirleniyorum kendime. Şu samsung u beğenirsen bende alayım. Evde laptoptan müzik dinlemekten ağlayacağım artık. Nisan 18, 2020 Akhlaur tarafından düzenlendi
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 İyi dedin, benim kararsızlığım aslında daha çok nasıl bir sistem yapmak istediğimle ilgili. Kafam çok karışık. Karantina yaramadı bana.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 nereden dinlemek lazım? Ben soundbar ile şu onyx studio arasında gidiyorum. Film de izliyorum, müzik de dinliyorum??
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 ürün geldi ama falsolu çıktı. subwooferda bi sıkıntı var. saatlerce uğraştım çözemedim. bağlantı sağlanmış gözüküyor ama sanki s/w mutelanmış gibi sanki. sadece soundbar'dan ses geliyor o da panasonic vt30 panelin sesine kıyasla fark edilmeyecek düzeyde. yani anti-soundbarcılar kazandı dsdf şurada benzer sorunu olanlar yazmış. çözümler yazılmış, hepsini denedim olmadı. s/w patlak anladığım kadarıyla. https://www.cnet.com/forums/discussions/samsung-sound-bar-subwoofer-no-real-volume-607768/#post-68a11daa-85fe-46a1-882f-71a38019fd39 şimdi bi de corona günlerinde iadeyle uğraş. bu hüsrandan sonra daha da bulaşmayı düşünmüyorum sanırım uzun bi süre ses işiyle.
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Soundbarin sesinin tv den pek de farkli olmayacagini,datmin olmayacagini birileri yazmisti.Adamlar yeni vergi geldigini,sana eski fiyattan sattiklarini gorunce,bozugu paketleyin yollayin,iade ederse yeni fiyattan satariz,etmezse bozugu kakalamis oluruz diye dusunmuslerdir.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 On 18.04.2020 at 22:40, bLackcha0s dedi ki: nereden dinlemek lazım? Ben soundbar ile şu onyx studio arasında gidiyorum. Film de izliyorum, müzik de dinliyorum?? dinlediğin setuptan memnunsan hiç bozma bence. tavşan deliği
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 1 saat önce, miyaw33 dedi ki: Soundbarin sesinin tv den pek de farkli olmayacagini kim sacmaladı bunu ya :d tv nin sesi snopy speaker gibi kalıyor soundbar yanında, kim böyle dediyse okuma onu sallıyordur
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 11 saat önce, Xenus dedi ki: ürün geldi ama falsolu çıktı. subwooferda bi sıkıntı var. saatlerce uğraştım çözemedim. bağlantı sağlanmış gözüküyor ama sanki s/w mutelanmış gibi sanki. sadece soundbar'dan ses geliyor o da panasonic vt30 panelin sesine kıyasla fark edilmeyecek düzeyde. yani anti-soundbarcılar kazandı dsdf Eger geri verip paranı iade alabiliyorsan, tv nin analog ses çıkışına tek bir subwoofer alıp ekleyebilirsin. Dedigin gibi sesi farkedilmeyecek bir ürünü sadece subı için almamış olursun.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 https://www.evkur.com.tr/lg-sk1aturllk-bluetoothlu-40w-soundbar?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR Sunu gördüm fiyatı baya uygun, TV den izlemek için yeterli.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 bunun fiyatında falan yanlışlık yoksa yarı fiyatına inmiş neredeyse. ps4'ün tek ses çıkışı kol üzerinde olmasa çok güzel olurdu bu aslında ya.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Fiyatında yanlışlık yok, eski bir cihaz olduğundan stok eritiyorlar muhtemelen
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 pc hoparloru niyetine alınır mı bu dsdf
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 monitörün arkasına koyacaksın aslında mis. kulaklık çok bunaltıcı geliyor bana da evde bebek olduğu için yüksek ses de açamıyorum. alacaktım bunu vazgeçtim ondan.
Öne çıkan mesajlar