Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Herkeze iyi günler benim babam annem daha hamileyken onu terk etmiş evlilik vaadiyle kandırıp sonra annemi dövermiş annem de onu terk etmiş şimdi babam olduğuna dair mahkeme açıldı dna testi yapılacak babam olduğu kanitlandiktan sonra babamdan maddi veya manevi tazminat almak istiyorum bu zamana kadar sadece 200 tl gönderdi babam bana onun harici hiç para göndermedi ona dava açabilir miyim (yaşım 16 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 1 dakika önce, Fin dedi ki: evet Peki ne yapabilirim yani dava açsam ne kadar para alırım biliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 gelir tespiti falan yapilmasini isteyeceksin vs. annen de nafaka davasi acicak herhalde. avukat degilim daha cok bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Bu isleri bilen bi avukata danismak en iyisi olabilir. @GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Ben bilmem bu işleri ama önce 18 olman gerekebilir. Bilen avukata sor, para önemli değil; Baro'ya git şehrindeki, avukat görevlendirip (ücretsiz olarak) yol gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 200 lirayı ne için yolladı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 sus diye yollamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 16 yaşında kendin dava açamazsın abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) evet, ben de 18 yas muhabbetini unutmusum o var. benim de seneler once bir arkadasim dava acmisti, adam bir sekilde uzlasip sonra ayni boktan karakterine geri donmustu Nisan 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 hukukcularin forumlari var oradan sor kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 On 02.04.2020 at 20:49, Loex dedi ki: hukukcularin forumlari var oradan sor kardesim Nerden sorabilirim kardeşim varsa bildiğin bi kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 On 02.04.2020 at 19:25, Llama dedi ki: sus diye yollamıştır Aynen sus payı olarak dedi daha yollayacak her ay ama yollamayı kesti onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 On 02.04.2020 at 18:46, neutrino dedi ki: Bu isleri bilen bi avukata danismak en iyisi olabilir. @GERGE Avukatı nerden bulacağımı da bilmiyorum ki daha yaş 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 On 02.04.2020 at 18:39, Goering dedi ki: gelir tespiti falan yapilmasini isteyeceksin vs. annen de nafaka davasi acicak herhalde. avukat degilim daha cok bilemiyorum. O sorun değil ama annem niye dava açsın ki aradan baya zaman geçti ben kendim tazminat almak istiyorum bana bakmadığı 16 yıl için bürodan devlet avukatına başvurabileceğini biliyorum ama dava açabilir miyim onu merak ediyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 https://www.hukuki.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Sen burada tazminat talep etmeyeceksin muhtemelen, babanın soyadını ve miras hakkını almak için dava açman gerekebilir diye düşünüyorum. Belki o zaman nafaka söz konusu olur ancak bu dava sonuçlandığında 18 yaşını geçeceğin için sadece miras hakkın olur. Belki bu hak talebinden vazgeçmek karşılığında bir para talep edebilirsin. Tabii ki tüm burada yazılanlara pek kulak asmayıp Gerge'nin dediği gibi baroya başvurup durumunu anlat, sana ancak bu konunun uzmanı bir avukat gerçekten yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 18 yaşından önce dava açamazsın kendi başına. velin kimse o senin adına açabilir. şu durumda da "bence" babandan maddi tazminatı sen değil annen isteyebilir, seni büyütürken yaptığı harcamalar adı altında. onu da hesap bilirkişileri belirliyor çok bir şey çıkmaz oradan. babam beni terk etti diye manevi tazminat mevzusu hakkında bir şey diyemem emsal davalara falan bakılması lazım. sonuç olarak aile hukukundan iyi anlayan bir avukat bulup görüş alması lazım annenin. böyle forumlardan olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 daha 16 yaşındasın, şimdilik sallama pederi, ileride çözersin bu mevzuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 azıcık virgül, azıcık nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Survivor'a katılan, Emrah'ın oğlu vardı. Ona veya avukatına ulaşmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 11 saat önce, ginaly dedi ki: daha 16 yaşındasın, şimdilik sallama pederi, ileride çözersin bu mevzuları. Olsun ben alayım da para lazım hiç vermiyor ondan ilerde de vermez şimdi alamazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 10 saat önce, eregorn dedi ki: azıcık virgül, azıcık nokta. Ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 noktalama işareti kullanırsan yazdıkların anlaşılır demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 50 dakika önce, Bosscihan dedi ki: Olsun ben alayım da para lazım hiç vermiyor ondan ilerde de vermez şimdi alamazsam 18inden sonra miras kalirsa anca alirsin bisey yoksa unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar