Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 (düzenlendi) 150 kişilik battle royale. Yarın çıkıyor. F2P. https://blog.activision.com/call-of-duty/2020-03/Introducing-a-game-changing-FREE-TO-PLAY-experience-Call-of-Duty-Warzone Mart 9, 2020 HarveyQuinn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 çıktı şimdi. 82,5 gb pc de. Battle.net ten direk Modern Warfare'i indirmek gerekiyo. Ayrı tab açmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 İYİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 sene 2020, disco elysium cikali 1 sene olmamis, hala battle royale nedir abicim, gidin recep ivedik filmlerine sponsor olun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 13 saat önce, progamer dedi ki: çıktı şimdi. 82,5 gb pc de. Battle.net ten direk Modern Warfare'i indirmek gerekiyo. Ayrı tab açmamışlar. PS4'de de 98GB ve aynı şekilde MW indiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 14 dakika önce, Sparkcaster dedi ki: sene 2020, disco elysium cikali 1 sene olmamis, hala battle royale nedir abicim, gidin recep ivedik filmlerine sponsor olun bari onu bitiren üç arkadaş olarak şimdi topluca mw oynayacas, inanılmaz versatil insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 3 tane arkadasin var mi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 (düzenlendi) battle royale oyununa göre biraz farklı olmuş mekanikler. -medkit, bandaj gibi şeyler yok canın azaldığında doluyor otomatik. armor kit var sadece. 3 armor kit basabiliyorsun en fazla her biri 50 ekstra can veriyor. -loot sadece silah. eklentisi falan sadece airdroptan çıkıyor. -harita baya büyük 150 kişi olduğu için. helikopterinden tut atv sine kadar baya bi araç 6-7 tane. -düşer düşmez elinde tabanca ile başlıyorsun. -birini öldürdüğünde bütün loot yere saçılıyor oyunda inventory falan yok. -ölünce bi seferlik prison diye biyere götürülüyorsun başka bi ölen oyuncu ile 1v1 atıyorsun kazanan dışarı çıkıyor. tekrar öldüğünde diğer takım arkadaşların oyun içinde düşen para ile station'lardan tekrar çağırabiliyor seni. - son olarak disco elysium ne alaka call of duty ile ek olarak konsol pc crossplay var Mart 11, 2020 HarveyQuinn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Çeşitli fix leri deneye deneye 7-8 maç girdim hepsinde ilk birkaç dakika içinde crash yedim meh ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Bende ses sorunu var yav. maç başlayınca ses gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 On 11.03.2020 at 16:15, Sparkcaster dedi ki: 3 tane arkadasin var mi senin ouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 On 11.03.2020 at 16:49, HarveyQuinn dedi ki: ek olarak konsol pc crossplay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 takima hep konsolcular geliyo =\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Ben solo oynuyorum valla eğer premade girmiyorsam çok daha iyi oluyor random adamlara bel bağlayacağıma. Bu arada plunder modunu aşırı beğendim ben. Br moduna göre daha eğlenceli geldi ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 On 11.03.2020 at 16:49, HarveyQuinn dedi ki: -medkit, bandaj gibi şeyler yok canın azaldığında doluyor otomatik. armor kit var sadece. 3 armor kit basabiliyorsun en fazla her biri 50 ekstra can veriyor. -ölünce bi seferlik prison diye biyere götürülüyorsun başka bi ölen oyuncu ile 1v1 atıyorsun kazanan dışarı çıkıyor. tekrar öldüğünde diğer takım arkadaşların oyun içinde düşen para ile station'lardan tekrar çağırabiliyor seni. Bunlar nedir ya :/. Bu ikisini silsinler, bugün indiririm. Zaten fortnite a yetemiyorum, bırakmak için bahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 bunu niye fazla oynayan yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Çünkü fazla oynayan yok? Hoş benim Bnet friendlistte "online" bi yaklaşık %25 oynayan var..1/4 not bad esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 nasıl fazla oynayan yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 bi de crazy things you can do versiyonu var bunun o da çok iyi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 (düzenlendi) şu video çok eğlenceli ya asdfs Mart 29, 2020 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Biz sapık gibi oynuyoruz çıktığından beri. Warzone geldi daha da renklendi ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Ben de ciktigindan beri oynuyorum. 2019’un en iyi shooter’i bence. COD4’den bu yana en keyif aldigim oyun seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 +1 Yalnız biz olayı baya çözdük bugün 9 maç yaptık 9 galibiyet vardı. Dün de son 6 maçımızı kazanmıştık. BR yine bir tık zorluyor ama blood money akıyor. Kaldı ki cross platform olmasına rağmen konsolda controller ile baya tokatlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar