Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 hahah ne kötü skinler ya, BEN DRAGON-WHALE'im çoooook baram va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 zuahaha sniper dragonda güldüm ne para basacaklar lan 100$x temiz para, 3. skin setinde kapat git hawaii adalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 13 saat önce, Xenus dedi ki: https://massivelyop.com/2020/07/10/valorant-is-selling-a-series-of-skins-that-turn-your-weapons-into-dragons-for-a-total-of-100/ 100 dolares'e skin lel Sarjoru ejderyanin gotune mi soktu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 oyun basitliği ile oynatıyo resmen. arkaya yaslanıp oynamalık fps tam. oynayan varsa eklesin "rendell" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Fazla iyi bilgisayar istemediği için oynuyor zaten oynayanların çoğunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 isterse Division 2 ve Battlefield V kadar üstün bilgisayar konfigürasyonu istesin, bunu oynayanların gerçek çoğunluğu o tip oyunlar sevmediği için oynuyor. "taktik yok, bam bam bam" diyip saatlerce boş boş ekrana bakmaca oyunu değil de, taktik yapmak, takımla iletişim kurmak, bir takım yetenekler kullanmak istiyor oynayanlar. Division 2 kadar grafik kasmamış olmalarının gerekçesi de competitive turnuvalarda oynandığı ve grafik uğruna 1 saniye animasyon skipinin bile çok kritik sonuçlar doğurabileceği için. gameplay yerine grafik isteyenler Division 2, Battlefield V felan oynuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 cs + ow klonu diyebiliriz oyuna ama ow'den farklı olarak aim'in bi anlamı var bu oyunda. aim'in iyiyse vuruyorsun adamı. skill ile oynamıyorsun oyunu skill'ler genel olarak ortam kontrolu sağlamak üzerine ama bazı aşırı op skill'ler yok değil tabi. mesela bir karakter var kill aldığında heal yapıyo kendine. o ne yani her türkü takastan kazanırsan 100 hp ile çıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 (düzenlendi) Abi @Deno-nun rütbesi benden yüksek. sildim oyunu bunu gördükten sonra. adam cs'de silver. Ağustos 4, 2020 Aiko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 ahahahahahahahha, denonun rütbesi benden yüksek olsa pcyi bırakırdım konsola geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 slm hava atmaya geldim. ilk oyunum 19 kill 5 death, MVP, Win ikinci oyunum, 35 kill 10 death, MVP, Win. rank girmek için 18 oyun daha atmam gerekiyormuş. 18 oyun sonra 8:1 K:D ile görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 On 12.07.2020 at 12:57, Bone dedi ki: "taktik yok, bam bam bam" diyip saatlerce boş boş ekrana bakmaca oyunu değil de, taktik yapmak, takımla iletişim kurmak, bir takım yetenekler kullanmak istiyor oynayanlar. bf'de taktik yok mu? HAHAHHAHAHA squad kuracak arkadaşın yokmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 On 04.08.2020 at 11:07, Aiko dedi ki: Abi @Deno-nun rütbesi benden yüksek. sildim oyunu bunu gördükten sonra. adam cs'de silver. Abi gel vazgeçme shitterla shitter olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 On 12.08.2020 at 11:55, xunn dedi ki: Abi gel vazgeçme shitterla shitter olma. elmas 2 olarak devam ediyorum. #fuck @-Deno- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 şeklini de böyle koymuş ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Aylardır oynamadığım oyunda bile benle sidik yarıştırıyor. Tanrı level olmak böyle bir şey işte, merak edenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Tanrı level derken Aiko'yu kastediyorsan, evet öyle. her yerde global elite adam, forumda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Bu oyun bir tek banamı çiğ geliyor.arada reklamlarına denk geliyorum ona bile dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 normal riot oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Valorant maçlarını izlemek daha da zevkli oluyormuş https://www.twitch.tv/eylul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 aimbot güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 On 08.01.2021 at 23:10, Bone dedi ki: Valorant maçlarını izlemek daha da zevkli oluyormuş https://www.twitch.tv/eylul of en varoş gamer'ı da koydun, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 bonec pratik adam, 2 ihtiyacı tek vidya streamde karşılıyor kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Oynayan var mı bunu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar