Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuğçe Işınsu - Hiç'likten gelen Güç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ofisteki bir arkadaş almış. Kitabı alır almaz %300 zam aldı. Hem okumanıza da gerek yok. Alsanız yeterli. Ama herkesin 1 tane alması şart. Öyle ben alayım elden ele dolaştırayım ııh olmuyor.

https://www.dr.com.tr/Kitap/Hiclikten-Gelen-Guc/Tugce-Isinsu/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0001857556001

Bizim sipiritüel arkadaşımız hala kitap yazacak diye bekliyoruz. Bu kitap 110. baskıyı yapmış. Hey gidi hey.

Mesaj tarihi:

Bi taraftan normalize etmek istiyorum işte insanlar dine burçlara inanıyor buna niye inanmasınlar hepsi gerizekalı zaten vs. vs. , diğer taraftan kadın acaip uyuz etti beni.

Niye bu kadar gıcık oldum acaba

Amaaan bize ne ya bulmuş gerizekalıları kazıklasın işte.

Mesaj tarihi:

ya millet kasiyere falan elletmiyormuş bunu tılsımı bozulmasın diye. kadın açıklama yapmış kargocu kasiyer tılsımı bozmaz gönül rahatlığıyla alın kitap kiminse ona çalışır diye. çiftlik bank bile şundan mantıklı. bitcoin farm falan yapıyordu o.

Mesaj tarihi:
1 dakika önce, axedice dedi ki:

Ace sen o işe yeni girmedin mi? Namaz kılıp allaha inanan da vardır orda, normal bunlar senle ilgisi yok.

3 ay oldu işte. Namaz kılan yok ama "sipiritüel" bir arkadaşımız aylar önce almış zaten kitabı. Bugün twitterda popüler olunca "Aaa bende var bu kitap" dedi. Hep beraber "Ciddi mi lan bu diye?" bakakaldık.

Mesaj tarihi:

bu tarot, fal, burc gibi sacma seylere inananlar bu delilikleri korukluyor

babanin saga veya sola yatirmis olmasi marsin pozisyonundan daha cok etkiliyordur muhtemelen fiziksel olarak dogum anini

• Yeni Oluştur...