Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 kurasım geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 eski tadı vermez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 oynuyom arada ben işte. max 1-2 hafta. o 1-2 haftalık süreçte gayet veriyo ama çabuk bayıyo. bakıyosun yapılacak milyon şey var ve yaş 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 16 saat önce, Sam dedi ki: ziyadesiyle mmorpg oynadığımız gibi theme park olanlar aldı yürüdü ve buradaki insanlar da yıllarca "uo uo" dediği halde tamamen ona sardı wow ile beraber. oyun dünyasında şu argümanı çok duyuyorum: "öyle oyun yapmıyorlar, çünkü tutmaz öyle oyunlar" sonra biri çıkıp onu yapıyor ve insanlar aç kurt gibi saldırıp bir anda en popüler oyun listelerinin başına taşıyorlar. bence theme park mmorpg'lerinin alıp yürümesi her firmanın "WoW killer" yapmaya çalışmasından oldu. zaten WotLK ek paketinden sonra WoW da oyuncu sayısı açısından düşüşe geçti, MMORPG piyasası da yerini DotA ve PubG klonlarına bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Böyle bir açlık olduğu kesin. En basit örneği de Star Citizen'ın billion dolar development bütçesi çıkarmasıdır bence. Tekrar bakayım dedim şöyle bir Sandbox kaşıntım geldi, en bulabildiğim SWGEMU oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Geçen sizi aradım ama hep meşgul çaldı , oğlan yine internete girdiydi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 9 saat önce, Mino dedi ki: Forensic hırsız avlamada yarıyor yahu, dedektiflik yapıyordunuz (hala oynuyorum arada, toplandığımız sunucunun eski UOculardan olması da bir etken tabi) Az zehir (deadly poison) vermedim hırsız avlasınlar diye lol. Yeni Client bile çıktı (ClassicUO) 150 fps'de falan süper akıcı. 150 fps iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 UO Renaissance epeyi iyi ya, adamların bug tracker'dan wiki sayfalarına kadar her yeri sağlam. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam client olarak open source olarak geliştirilen ClientUO altyapısını kullanıyor. Server tarafında ise gene open source'a dönen ServUO'yu kullanıyor. Arada gaza gelip bişiler yapasım gelmiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 144 fps denedim bi kere. kör oluyordum. sonra okudum biraz yeni nesil pvpciler 60+ fps altı oynamıyormuş artık sonradan alışılıyormuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 (düzenlendi) ya bu renaissance neymiş... kurup bi bakayım en iyisi. Ocak 14, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Windows'u geçtim Mac OS için bile direkt kurulum dosyaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 (düzenlendi) varmı bi renaissance toplaşmamız Ocak 14, 2020 Daesu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 https://youtu.be/zJ6uBk-cnAo?t=272 https://youtu.be/JBuMoCKs5lM?t=191 https://youtu.be/P6ERXsgjPyw?t=207 https://youtu.be/pa4LVMEp-mE?t=230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 8 saat önce, Bone dedi ki: oyun dünyasında şu argümanı çok duyuyorum: "öyle oyun yapmıyorlar, çünkü tutmaz öyle oyunlar" sonra biri çıkıp onu yapıyor ve insanlar aç kurt gibi saldırıp bir anda en popüler oyun listelerinin başına taşıyorlar. bence theme park mmorpg'lerinin alıp yürümesi her firmanın "WoW killer" yapmaya çalışmasından oldu. zaten WotLK ek paketinden sonra WoW da oyuncu sayısı açısından düşüşe geçti, MMORPG piyasası da yerini DotA ve PubG klonlarına bıraktı. e yani kuruluşu uo üzerine olan forum uo'yu ve onun gibi oyunları tamamen bir kenara bırakıp 15 yıl theme park oynadı. burada bile tutmuyorsa artık, demek ki tutmuyor. 10 yıldır mmo oyunlar f2p'ye geçiyorken wow hala aylık söğüşleyebiliyorsa nuff said. aylık isteyen mmo oyun parmakla sayılır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 EVE oynayın diyeceğim de, oyunu geçim simulasyon olmuş o. Stres atacağına streslendirdiğinden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 7 saat önce, Sam dedi ki: e yani kuruluşu uo üzerine olan forum uo'yu ve onun gibi oyunları tamamen bir kenara bırakıp 15 yıl theme park oynadı. burada bile tutmuyorsa artık, demek ki tutmuyor. 10 yıldır mmo oyunlar f2p'ye geçiyorken wow hala aylık söğüşleyebiliyorsa nuff said. aylık isteyen mmo oyun parmakla sayılır artık. Eq wins!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Öldüğün zaman üezrindeki herşey gidecek. Ve üerinde taşıdığın şeylere muhtaç olacaksın fonksiyonlar için. Bu konsept UOyu UO yapan şeydi. Bugün hala bu yok hiç bir MMO'da. Düşünsene mage büyü atamıyor. Mecbursun reagentslara ve öldüğün zaman kaybediyorsun her şeyi. Bu risk artık hiç bir şeyde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Ben aynı gathering keyfini albionda alıyorum. Archage’de de almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Ya açıkçası çok özledim böyle bir oyun konsepti ancak belli modern mekaniklerde gelmeli. 1995 grafikli UO kaldırmıyor artık bünye. İşte SWGEMU'ya bakayım dedim ancak aynı sorun onda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 savaşın ortasında Bard'ın müzik çalmaya başlaması direk Ultima Online kafası olmuş aslında şu grafiklerle bir Ultima Online 2 (veya o ayarda bir oyun) getirseler güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 asdadfasf sonu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Sonuna kadar izledim berbat video, gitti 3dk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 You can't go home again. https://en.wikipedia.org/wiki/You_Can't_Go_Home_Again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 On 14.01.2020 at 10:59, Llama dedi ki: annem ben yatıyorum dediğinde nerdesin çabuk gate açayım diye bağırdığımız oluyordu yahu Bir gün beni uyandırıp bir yere gideceğini söyleyen anneme "beni invis et, sen git" demiştim :D. warrior da oynamadım hiç. Kendi kendimi invis yapabilirdim oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 UO da maden kazmanın verdiği zevki henüz hiçbir oyunda bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar