smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Çok fazla çöp oyun var yav. Gerçi çoook uzun bir süre sonra masa üstüne geçiş yaptıgım için hemen bir "Witcher 3" kapattım. middle earth:shadow of war aldım birde cities skyline aldım. Fall out4 istiyordum ama 40TL pahalı geldi bana . DLC ler ile birlikte 40TL olsa alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 fo4 için 4 lira bile pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 5 çıksa da 250₺ bassam gözümü kırpmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 On 20.12.2019 at 12:33, Darksun dedi ki: https://store.steampowered.com/app/504230/Celeste/ epic bedava verdi bugün, alan varsa refundlayıp oradan ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 epic indiriminden 30 liraya ac:origins gold edition alıcam. 1050ti ile sürünse bile oyun üzülmücem verdiğim paraya. teşekkürler epic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Sam dedi ki: epic bedava verdi bugün, alan varsa refundlayıp oradan ekleyebilir. vay anasını sayın seyirciler o.o yarınkide büyük ihtimal https://store.steampowered.com/app/508440/Totally_Accurate_Battle_Simulator/ Aralık 24, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 2 saat önce, totemic dedi ki: epic indiriminden 30 liraya ac:origins gold edition alıcam. 1050ti ile sürünse bile oyun üzülmücem verdiğim paraya. teşekkürler epic.. geçti mi yav bu indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 6 saat önce, Cokomantis dedi ki: fo4 için 4 lira bile pahalı. fallout mirası ve rpg namına çok kötü bi oyun olsa da bu devirde oynayabileceğiniz en geniş içerikli fps post apo arpg. o kadar da ezberden vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Fallout oyunu olarak kötü tabi ama tüfekli skyrim olarak bakarsanız gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 1 saat önce, Black-ice dedi ki: fallout mirası ve rpg namına çok kötü bi oyun olsa da bu devirde oynayabileceğiniz en geniş içerikli fps post apo arpg. o kadar da ezberden vurmayın. ezberden olduğu kanısına nerden vardın? oynadım oyunu (az ama still) o kadar ezberden vurmayın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 2 saat önce, S-H dedi ki: geçti mi yav bu indirim? devam ediyor 60 tl'lik kupon var 80 tl üzeri oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 (düzenlendi) oyunu sepete atıp ödemeye geçince 60 TL düşüyor , yoksa ana ekranda kuponlu görünmüyor. Ama oyunun 80 lira üzeri olması lazım evet. Mech warrior mesela 79 lira kupon çalışmuyor ama deluxe edition ı alınca 99 dan 39 a iniyor Anno yu aldım ya steam e gelecekde adam akıllı inecekde ohoo Aralık 25, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Khiran dedi ki: devam ediyor 60 tl'lik kupon var 80 tl üzeri oyunlara aa tamam anladım hacı Aralık 25, 2019 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 11 saat önce, totemic dedi ki: epic indiriminden 30 liraya ac:origins gold edition alıcam. 1050ti ile sürünse bile oyun üzülmücem verdiğim paraya. teşekkürler epic.. indirimle 30 teleye düşen deluxe değil mi? gold 55 teleye düşüyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 hangi oyuna baksam 79₺. sözümona indirim kuponu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 (düzenlendi) 80 tl oyun kabul olmuyorki. bloodlines 2'yi koyuyorum sepete 90 tl kuponu kabul etmiyor şartlarına bakıyorum şöyle yazıyor İlgili oyunların fiyatı, promosyonlar ve indirimler uygulandıktan sonra en az 79,99 TRY olmalıdır. Vergiler ve diğer ücretler, minimum satın alma gereksinimine dahil edilmez. en az 140 tl'lik oyun alman lazım ki yararlanasın Aralık 25, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 (düzenlendi) world war z 88den 28 oluyor misal. dediğin yanlış bloodlines daha önceki kuponda storedan çekmişti oyunu hatırlarsan. Aralık 25, 2019 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 o indirimlerden kastı kendi yılbaşı indirimleri. Satış fiyatı 80 lira ve üzeri ise direk kupon çalışıyor. Cyberpunk hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 peki niye bloodlines alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 paradox kuponun oyunu değersizleştireceğini düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 (düzenlendi) 60 TRY DEĞERİNDEKİ EPİC KUPONU İÇİN HANGİLERİ UYGUN BİR OYUN OLARAK NİTELENDİRİLİR? 60 TRY değerindeki Epic Kuponu yalnızca Epic Games Store'da önceden piyasaya sürülen ve satış indirimleri uygulandıktan sonra 79,99 TRY veya daha yüksek fiyatla satılan oyunlarda kullanılabilir. Bu kupon, ön alımlarda veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi) veya oyun içi satın alımlar (Fortnite'taki V-buck gibi oyun içi para birimi veya Save The World modu gibi yükseltmeler) gibi oyun olmayan satın alımlarda kullanılamaz. Pre-orderlarda kullandırtmıyor. İleride de dlc , season passlerde kullandırtmayacaklar belli, o yüzden season pass ile birlikte oyunu almak daha mantıklı olabilir. Kupon bu arada 1 mayısa kadar geçerli o da güzel :) , ileride indirim olur, oyun release olursa belki o zaman kullanabilirsiniz. Aralık 25, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 2. parti olarakta bunlari ve 3-5 eksik dlc aldim bitti. Spoiler Star Wars™: Episode I Racer™ Hacknet - Labyrinths Pathfinder Adventures - Upgrade to Obsidian Edition Star Wars: Battlefront (Classic, 2004) Legend of Grimrock 2 Caesar 3 Master of Orion: Revenge of Antares Race Pack Sins of a Solar Empire: Rebellion - Minor Factions DLC XCOM 2: Shen's Last Gift Flashback D&D Lords of Waterdeep D&D Lords of Waterdeep: Undermountain expansion D&D Lords of Waterdeep: Skullport expansion Hob Styx: Shards of Darkness Might & Magic X - Legacy Digital Deluxe Ancestors Legacy Ancestors Legacy - Saladin's Conquest Starway Fleet Tempest: Pirate Edition Endless Legend™ - Inferno Endless Legend™ - Symbiosis War for the Overworld - My Pet Dungeon Expansion War for the Overworld - The Under Games Expansion Starpoint Gemini Warlords Gold Pack Tales from Candlekeep Complete Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 kapanışı kuponu kullanıp cyberpunk ile yapacağımda bayağı saçtım bu indirimde sanırım. Wow olmayınca tam vakti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Mutant Year Zero baya guzelmis bu arada eger alacaksaniz, aralarda 2-3 ufak buglari var ama gamebreaking bir durum yok. https://store.steampowered.com/app/760060/Mutant_Year_Zer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 epic geçen sale tecrübesiz yakalanmıştı sanırım, aynı fiyata alınmıyor :p , ayrıca 2 side pre-order. 20.05.2019 Control Pre-Purchase- ₺39.00Tamamlandı 17.05.2019 Detroit: Become Human Pre-Purchase- ₺20.00Tamamlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar