Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) witcher 1-2 oynamasan da olur , 1 e tahammul etmek zor olabilir oynanış biraz eski kalıyor. Ama hikaye vs açısından oynanır bence. Witcher 2 yi oynamanı tavsiye ederim , 3 e oynanış olarak benziyor bence sadece lineer ilerliyor open world değil. Bende witcher 2 ve 3 için bilgisayar değiştirmiştim Wallet a daha geçen hafta para atmıştım ya hazır olsun diye pis herifler heh. Aralık 19, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) @Aceace viçer3 için 1 ve 2'ye gerek yok. ben sadece 1'i yarısına kadar falan oynamıştım, 3'te yine de gözyaşları sel oldu. dark souls al dicem de, 1'in remastered'ını çıkarıp bi piç ettiler orayı. düz versiyonu satılmıyor sanırım şu an. ama hiç oynamamış biri için remastered kötü olmaz diye tahmin ediyorum. 2'yi geç, 3 bas gönder gogo. ds demişken sekiro da al, taze goty. bi de dmc5 iyiydi baya. monster hunter world de çok iyi. ya da gel poe'ya :3 (yalnız bu dediklerimden hiçbirine bakmadım indirimde mi diye fghdjs) Aralık 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 wiçer 3 oynamasan da olur. ben bıraktım 8. saatte. o ne öyle yere trap at hayalet yakala fış fış boşluğa kılıç salla. çocuk gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 İyice n11'e döndü steam. Bu ne lan 29 TL kazanalım diye sürüyle sebeklik mi yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 harcama yapman lazım gibi bir halt olmuş o ya event mevent hiç uğraşamam diyorsan 5000 puana 29TL kupon veriyor 294TL ye denk geliyor harcanması gereken miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Geçen Autumn sale boş geçmiştim WoW yüzünden, bu sefer de boş geçip iyice tasaruf etsem mi diyordum ama şu indirim olayı hoşuma gitti coin'ler ile yapılan. Alacam herhalde bişiler bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 ocak ayina sifir wallet ile girmek iyi olmuyor kalanida o zaman atarim nasilsa diyordum ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) valla wallet daki harcama coin vermiyor. Sale sırasında yapman gerekiyor diye bir geyik çıkarmışlar kötü olmuş. Geçen hafta yüklemiştim ben biraz dursun diye enayi olduk resmen :) 1 TL = 18 TOKENS (17 idi heuh) Aralık 20, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Where is us air force olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) sunlari aldim bi suru bundle, biraz token biriksin 2. bir parti bakarim daha Spoiler Warhammer 40,000: Mechanicus OMNISSIAH EDITION Warhammer 40,000: Mechanicus - Heretek + The Spy Who Shrunk Me Pathway FAR: Lone Sails Whispers of a Machine BATTLETECH Mercenary Collection Bad North Plague Inc: Evolved Cliff Empire Gabriel Knight 2: The Beast Within Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned Phantasmagoria 2 Phantasmagoria Space Hulk Tactics Frostpunk: Season Pass Dungeons Bundle Darkest Dungeon®: Ancestral Edition Northgard: The Viking Age Edition Mutant Year Zero: Road to Eden - Deluxe Edition Aralık 20, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/504230/Celeste/ Aralık 20, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 1 saat önce, Norak dedi ki: sunlari aldim bi suru bundle, biraz token biriksin 2. bir parti bakarim daha İçeriği gizle Darkest Dungeon®: Ancestral Edition AHJHUASDHHAUHDUHASDHHDAUSHUDHAUDHUAHSD. Mazoşistler kulübüne yeni üye katılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 oyunun kendisi vardi onceden de dlcler yoktu iste, xcom 2'ye garip bir sale gelmis, bazi dlcleri tek tek almak bundle almaktan iyi falan dsf, woc falan istemiyorum zaten tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 4 dakika önce, Norak dedi ki: oyunun kendisi vardi onceden de dlcler yoktu iste, xcom 2'ye garip bir sale gelmis, bazi dlcleri tek tek almak bundle almaktan iyi falan dsf, woc falan istemiyorum zaten tey tey. xcom hep böyle aşırı heves edip oynamadığım oyun. ilkokulda ingilizcem yetmezdi sonra koptum. alsam mı güzel midir xcom 2? sanki kötü falan deniyordu burada. onla başlamasam mı? diyen Sam de olabilir. o zaman bambaşka bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 ilk oyun varken 2.yle niye basliyoruz ilk oyun guzel baya, exp falanda var. https://store.steampowered.com/app/200510/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 kötü demiyor o ya, fazla basite indirgenmiş diye kızıyor. :) Xcom ve xcom 2 arasında çok büyük farklar yok , amaçlar biraz değişik ama combat kısmı benziyor. Xcom oynamadıysanız ondan başlayın bitirin, sonra modlayın (long war modu (ama oyunu kısaltın biraz) bir daha oynayın. Doyunca xcom 2 ye geçersiniz. Ben hala ara ara açıp xcom oynuyorum son long war oynayışımla 244 saat played e gelmişim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 https://store.steampowered.com/app/699170/Fell_Seal_Arbiters_Mark/ @SamSammmm amcammm bak ne aldımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 oo iyi yapmışsın, tr store'da zaten uygundu fiyatı. pişman olmazsın valla bayağı uzun soluklu bir oyun. salonda gamepad'le oynamalık tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 o celeste :P aşağıdakini göstermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Black-ice dedi ki: xcom hep böyle aşırı heves edip oynamadığım oyun. ilkokulda ingilizcem yetmezdi sonra koptum. alsam mı güzel midir xcom 2? sanki kötü falan deniyordu burada. onla başlamasam mı? diyen Sam de olabilir. o zaman bambaşka bi konu. al sen, tam senlik! @Darksun evet aşağıdaki için dedim ben de. Aralık 20, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 bu 5k token indirimi tek seferlikmis, onu alinca yenisi cikmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 tahmin etmiştim :p geçen seferde öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) epicdeki 60 liralık indirim baya efso. en azından steam gibi bok püsür biriktirmek gerekmiyor 15 liralık indirim için listeye bakmadım almaya değer neler var diye ama. Aralık 20, 2019 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 29 TL ben vereyim, tombik gaben sussun. Epic harbi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Valla epic steamin ağzını yüzünü kırar bu gidişle, biraz da arayüzü düzelse iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar