Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Irishman (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sam haklı ya, final scene a kadar ailesi çok kötü işlendi 3.5 saatlik bir film için.  saat başına ortalama 2dklık dialoglarla geçti tüm aile. sanki montajda atılmış gibiydi aiile sahneleri sdf

Mesaj tarihi:

Set met yok arabada fln geçiyor filmin yarısi

Detroitte geçiyor diye izledim, dur mahallemi görürüm belki diye, bı tane sokağını göstermedi

Çok generic mekanlarda geçio tüm film 

Mesaj tarihi:
On 07.12.2019 at 15:02, Flassh dedi ki:

sam haklı ya, final scene a kadar ailesi çok kötü işlendi 3.5 saatlik bir film için.  saat başına ortalama 2dklık dialoglarla geçti tüm aile. sanki montajda atılmış gibiydi aiile sahneleri sdf

Ya da yönetmen aile sahnesi göstermek istememiş. Bu da diğer bir seçenek.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, eldar dedi ki:

ben izlerken hani hiç göstermeseymiş daha iyi olurmuş gibi hissettim, o sahnelerin kopukluğundan dolayı.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, eldar dedi ki:

Ucundan göstermek olmaz bu filmdeki gibi. Ya tam işleyeceksin kızların korkusunu, adamın ruh haline etkisini ya da öyle göze sokmayacaksın 40 kere.

Mesaj tarihi:

Adam gerçek anlamıyla pişman değil, ve ailesinin hayatında pek bir yeri yok aslında. Bu şekilde bakınca neden az yer verildiği anlaşılabilir. Veya yönetmenin kötü bir iş çıkardığı iddia edilebilir tabii. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yönetmenin tercihini beğenmemeyi anlarım da bilerek yaptığı çok belli.

Bu arada hem Pacino hem de Pesci en iyi yardımcı aktör dalında Altın Küre'ye aday olmuşlar. Yönetmen, senaryo ve film dallarında da the Irishman aday gösterilmiş.

Oscar adaylıkları da gelir.

Komutan tarafından düzenlendi

pesci çok tatlıydı da oynadığı karakter pacino'nunkine göre çok arkada kalır ya. oradan ödül verilirse pacino'ya gitmesi gerekir bence.

k1nJo tarafından düzenlendi

pesci yıllardır inaktif olmasına rağmen çok iyi oynamış karakter arka planda olsa da. bence alırsa ödül hakkı. pacino da iyi ama deniro leş.

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

abi iyi oynamış da karakterin zorluğu önemli şimdi.
geçen senelerde de benim için tom hardy bazıları için sylvester dururken gidip would it help would it help diyen adama verdiler, pesci'ye de verirler tabi niye vermesinler.

Mesaj tarihi:

pesci hadi gene bir derece de pacino'nun şu rolünün aday bile olmaması lazım bence, overplay idi çok ki severim adamı. başarılı performanslarından biri diyemem.

Mesaj tarihi:

overplay ne alaka ya, scorsese "ben sana bırakıyorum keke, kafana göre takıl" mı demiş pacino'ya. overplaylik bir durum varsa yönetmenin işidir, ona laf edersin pacino'luk bi sorun yok. adam oynamış gayet.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Sam dedi ki:

pesci hadi gene bir derece de pacino'nun şu rolünün aday bile olmaması lazım bence, overplay idi çok ki severim adamı. başarılı performanslarından biri diyemem.

al paciono konusunda katılıyorum da pesci döktürmüş bence.

Mesaj tarihi:

Pacino'da genel bir abartılı oynama durumu vardır zaten ama rol ona göre yazılınca bu batmıyor. Bu filmde de Hoffa'nın karakterini ona uydurmuşlar. Tabii Hoffa gerçekten böyle biri miydi, bilmiyorum.

Mesaj tarihi:
14 saat önce, k1nJo dedi ki:

abi iyi oynamış da karakterin zorluğu önemli şimdi.
geçen senelerde de benim için tom hardy bazıları için sylvester dururken gidip would it help would it help diyen adama verdiler, pesci'ye de verirler tabi niye vermesinler.

O sene cok ifrit olmustum. Adam would it help diye diye oscari aldi.

Al Pacino un abartili oynamasi rolune uymus goze batmiyor, en basarili performanslarindan birisi degil tabii ki ama adamin olusu bile piyasadaki cogu aktore nal toplatir. Pesci benim bekledigimden cok cok iyiydi.

Odul olayi birazda o seneki diger adaylara bagli, oscar nominees listesi ortaya ciksin o zaman konusuruz.

Mesaj tarihi:

en başta oradan ödül verirlerse dedim zaten. "oradan"dan kastım filmin kendisi, pacino-pesci kıyaslaması olarak pacino dedim. yoksa bu performansı oscar hak ediyor, en başarılı performanslarından biri falan diye bi şey demedim yani.

• Yeni Oluştur...