Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 sam haklı ya, final scene a kadar ailesi çok kötü işlendi 3.5 saatlik bir film için. saat başına ortalama 2dklık dialoglarla geçti tüm aile. sanki montajda atılmış gibiydi aiile sahneleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Şu senaryo ne kurulan onca seti hak ediyor ne de o oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Set met yok arabada fln geçiyor filmin yarısi Detroitte geçiyor diye izledim, dur mahallemi görürüm belki diye, bı tane sokağını göstermedi Çok generic mekanlarda geçio tüm film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 159 milyonun 150'si cgi botox'a gitmiş, kalanı da üç pay yapmışlar posterdekiler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 filmi izlenebilir kılan tek şey joe pesci. onun dışında başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 On 07.12.2019 at 15:02, Flassh dedi ki: sam haklı ya, final scene a kadar ailesi çok kötü işlendi 3.5 saatlik bir film için. saat başına ortalama 2dklık dialoglarla geçti tüm aile. sanki montajda atılmış gibiydi aiile sahneleri sdf Ya da yönetmen aile sahnesi göstermek istememiş. Bu da diğer bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 (düzenlendi) ha dur bi de kennedy var tabi sdf Aralık 8, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 1 saat önce, eldar dedi ki: Ya da yönetmen aile sahnesi göstermek istememiş. Bu da diğer bir seçenek. ben izlerken hani hiç göstermeseymiş daha iyi olurmuş gibi hissettim, o sahnelerin kopukluğundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 hala nefret mi kuçuyoçunus bakim minnaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 3 saat önce, eldar dedi ki: Ya da yönetmen aile sahnesi göstermek istememiş. Bu da diğer bir seçenek. Ucundan göstermek olmaz bu filmdeki gibi. Ya tam işleyeceksin kızların korkusunu, adamın ruh haline etkisini ya da öyle göze sokmayacaksın 40 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Adam gerçek anlamıyla pişman değil, ve ailesinin hayatında pek bir yeri yok aslında. Bu şekilde bakınca neden az yer verildiği anlaşılabilir. Veya yönetmenin kötü bir iş çıkardığı iddia edilebilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) Yönetmenin tercihini beğenmemeyi anlarım da bilerek yaptığı çok belli. Bu arada hem Pacino hem de Pesci en iyi yardımcı aktör dalında Altın Küre'ye aday olmuşlar. Yönetmen, senaryo ve film dallarında da the Irishman aday gösterilmiş. Oscar adaylıkları da gelir. Aralık 9, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) pesci çok tatlıydı da oynadığı karakter pacino'nunkine göre çok arkada kalır ya. oradan ödül verilirse pacino'ya gitmesi gerekir bence. Aralık 9, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) pesci yıllardır inaktif olmasına rağmen çok iyi oynamış karakter arka planda olsa da. bence alırsa ödül hakkı. pacino da iyi ama deniro leş. Aralık 9, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 abi iyi oynamış da karakterin zorluğu önemli şimdi. geçen senelerde de benim için tom hardy bazıları için sylvester dururken gidip would it help would it help diyen adama verdiler, pesci'ye de verirler tabi niye vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 pesci hadi gene bir derece de pacino'nun şu rolünün aday bile olmaması lazım bence, overplay idi çok ki severim adamı. başarılı performanslarından biri diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 3tür başına oturuyorum inşallah bitircem hep sanki film bir konuya giricek ama bi türlü giremiyor gibi gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 overplay ne alaka ya, scorsese "ben sana bırakıyorum keke, kafana göre takıl" mı demiş pacino'ya. overplaylik bir durum varsa yönetmenin işidir, ona laf edersin pacino'luk bi sorun yok. adam oynamış gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 şu son post için katkıda bulunayım ya. tartışmayı okumadım da overplay mevzusu böyle yönetmenlerin işinde olmaz abi. bilinçlidir her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 overacttir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 doğru play tiyatro terimi act sinema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 1 saat önce, Sam dedi ki: pesci hadi gene bir derece de pacino'nun şu rolünün aday bile olmaması lazım bence, overplay idi çok ki severim adamı. başarılı performanslarından biri diyemem. al paciono konusunda katılıyorum da pesci döktürmüş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Pacino'da genel bir abartılı oynama durumu vardır zaten ama rol ona göre yazılınca bu batmıyor. Bu filmde de Hoffa'nın karakterini ona uydurmuşlar. Tabii Hoffa gerçekten böyle biri miydi, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 14 saat önce, k1nJo dedi ki: abi iyi oynamış da karakterin zorluğu önemli şimdi. geçen senelerde de benim için tom hardy bazıları için sylvester dururken gidip would it help would it help diyen adama verdiler, pesci'ye de verirler tabi niye vermesinler. O sene cok ifrit olmustum. Adam would it help diye diye oscari aldi. Al Pacino un abartili oynamasi rolune uymus goze batmiyor, en basarili performanslarindan birisi degil tabii ki ama adamin olusu bile piyasadaki cogu aktore nal toplatir. Pesci benim bekledigimden cok cok iyiydi. Odul olayi birazda o seneki diger adaylara bagli, oscar nominees listesi ortaya ciksin o zaman konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 en başta oradan ödül verirlerse dedim zaten. "oradan"dan kastım filmin kendisi, pacino-pesci kıyaslaması olarak pacino dedim. yoksa bu performansı oscar hak ediyor, en başarılı performanslarından biri falan diye bi şey demedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar