fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 http://lotusaritma.com/ev-modelleri/lg-lotus-pompas-z-849tl eskisi gibi araştıramıyorum adam gibi marka ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Amerika'da herkes brita kullanıyor, sürahi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 bütçe ne kadar bilmiyorum fakat şu cihazı tavsiye ederim. 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) Bende ihlas var, aritilmis su kalitesi ve tadı guzel ama tavsiye etmiyorum. İlk aldığımda suyu analiz ettirdim, sonuçta hatali seri filtre taktiklari ortaya çıktı ve cihazı komple degistiler. Geçen carsambada cihazın su giriş noktasındaki unuversal Vana kırıldı kendi kendine, mutfağı su bastı. Servis bu vanaları komple değiştirdik sizinkini atlamışım dedi ve servis raporuna aynen yazdı. Şimdi zararı tazmine ugrasiyorum Kırılan vana Kasım 15, 2019 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 suyu nerde analiz ettirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Gida laboratuvarinda calisiyordum o donem,kendim analiz ettim.koliform uremesi vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 İhlas diye markadan alınınca öyle olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Ankara'daysan eğer bizim kullandığımızı paslayım sana, deneme için çağırabiliyosun elemanları. Düzeneği monteliyolar, kafana eserse alıyosun yoksa iade edebiliyosun. 1.5 yılı geçti kullanıyoruz, çok da memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 bizde waterbox var çok memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 ben de taktırdım bir tane ama kuyu suyuna dönünce tadı değişti, işkillendim ve içmeyi bıraktım. ölü yatırım oldu maalesef, gerçi sular kesilince akmaya devam ediyor o esprisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Kuyu suyuna hiçbir ev tipi filtre dayanmaz. Her ay filtre değiştirmen gerekir, bu hile yetersiz kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 evet işte öyle olunca da aşırı pahalıya patladı damacanaya kıyasla, haliyle bir damacana 10 lirayken 150 lira filtreye ödemek bayağı anlamsız oldu tadı da iyi değilken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Şu sıralar telefonla sık sık arayıp ücretsiz deneme teklif ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 işte ben de öyle aldım ama deneme için deliyorlar armatürünü, sonra istemem dersen delik kalı bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Sam, kuyu suyu için şunu yapabilirsin. En ucuzu dan 5 filtre seti al. Filtrelerden ilk dördü kaba filtre olsun, sonuncuya carbon koydur. Kuyu suyunun depolandığı depoyada tablet klor at, 20 ton suya bir tableti yanlış hatırlamıyorsam, 400 tabletlik paketi 100-159 TL yi geçmez. Ben yazlıkta bu şekilde idare ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 50mikron+karbon+5mikron+RO+UV(çok önemli, bir çoğunda yok)+koku filtresi , kombinasyonu olmadan almayın. (yıllarca ultrasaf su sektöründe çalışmış kişi önerisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 suyu bu kadar saflaştırmak içme suyu için doğru mu? molfix'in yeni kampanyası vardı saf su vucuda zararlı diye. ne diyorsunuz ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 ütü suyu içmiyorsan bir zararı yok abi. asla o kadar saflaştıramazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 7 saat önce, miyaw33 dedi ki: Sam, kuyu suyu için şunu yapabilirsin. En ucuzu dan 5 filtre seti al. Filtrelerden ilk dördü kaba filtre olsun, sonuncuya carbon koydur. Kuyu suyunun depolandığı depoyada tablet klor at, 20 ton suya bir tableti yanlış hatırlamıyorsam, 400 tabletlik paketi 100-159 TL yi geçmez. Ben yazlıkta bu şekilde idare ediyorum teşekkürler öneriye ama sitede oturuyorum, kendime münhasır su depom filan yok yani işte musluğa geleni modere edeyim dedim. gerçi şimdi kuyu bozulmuş, şebekeye çevirdiler gene düzeldi sayılır suyun tadı. neyse artık yedek olmuş diyelim. 1:15 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 On 19.11.2019 at 20:18, orc_lord dedi ki: Şu sıralar telefonla sık sık arayıp ücretsiz deneme teklif ediyorlar. hyundai haftada 1 arıyordu beni geçen sene. 2 ay falan sürdü. sonuncu da eeeeh yeter istemiyorum dedim, sildiler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Saf su sağlıksız değil ama yararı yok. İçinde mineral vs gibi şeyler olmayınca bir anlamı kalmıyor fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 hücrenin ph dengesini bozuyormuş saf olduğu için deyyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 elektrolitik dengeyi bozuyor esas ama öyle saflıkta bi suyu filtrelemeyle falan yapman zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Saf Su içilmez arkadaşlar yapmayın etmeyin. Konu ile ilgili de biz de su arıtma cihazı taktırdık. Valla sürekli eve su taşımaktan bıktığımızdan tabi biraz da. Biraz pahalıya geldi ancak Life Flo taktırdık. Bakalım şimdilik memnunuz. Ama tabi dışarıdaki içtiğimiz paketli sular gibi tatlı bir su beklememek lazım. Hatta bana başta baya sert geldi de tadı ek bir filtre ile tadı da yumuşattık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 İhlas in son filtresinde hindistan cevizi var, öyle olunca suyun tadı çok iyi.Alisinca dışarıdaki şişe su bile kötü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar