paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 (düzenlendi) 11 saat önce, DavidMills dedi ki: Kötü bi iş olduğu kesin. Hakikaten leş. BFA cinematic ve lore anlatımı hakikaten katlar bu expansion u o ayrı. Ama onu yapan ekipte aşağı yukarı aynı. Tüm community kadını tehdit etmiyor tabii de, 1 kişi bile olsa makul mu oluyor? Salak salak kafalar ha 1 ha 100bin. Ayrıca öyle 2-3-5 klişi gibi değil. 2 tane dm gelmiştir ne demek ya? Christie ablanın sosyal medya danışmanı mısın? Nereden bileceksin? sakin. yazdığımdan 2 kişi yazdıysa makuldur gibi bir anlam çıkardıysan o benim problemim değil. demek istediğim basit. bok gibi bir iş yaptıktan sonra gelen saçma sapan tehditlerin arkasına saklanarak asıl gelecek criticism kaçıyorlar yıllardır, bu sosyal medyada hep böyle oldu onu dedim. az biraz takipçin varsa boş tweet atsan zaten abuk sabuk herifler dadanıyor yeni bir şey değil. dolayısı ile boktan mesajlar alması işi doğrulamıyor, veya doğru yolda olduğunu da göstermiyor. elma armut. Temmuz 8, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 (düzenlendi) 3 ek pakettir anasını dik ortalığın, işin sonuna gelince AY VİĞL NEVAĞ SÖÖÖĞRV... Yani bunun olacağı belliydi başından beri zaten Sylvanas için. Redemption yoluna gideceksen de bari biraz daha düzgün deliverla... Hayır zaten kimse de uff ne twist oldu aklımız çıktı demiyor yani belli çünkü. Bak Garrosh'a... Gerçek bir ORC. Gerçek bir ZUGZUG. Adam gibi ADAM. Temmuz 8, 2021 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 yok birde önceki videolarda anduinle konuşurken öyle ya da böyle bize hizmet edeceksin vari konuşmuyor muydu. Yani o laf gerçekten hiç olmamış, bu kadar kötü bir gerekçe ile dönülebilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, pattisliborek dedi ki: Bak Garrosh'a... Gerçek bir ORC. Gerçek bir ZUGZUG. Adam gibi ADAM. Garrosh did nothing wrong. su 1 dakikalik in-game sinematik tum sylvanas lore'undan daha iyi. +1 ZUG ZUG Temmuz 8, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 O değilde garrosh ta ayrı bir mal. adamın aklı hala thrall da. lan ölmüş gitmişsin işte daha ne thrall falan . şu berbat lore dan sonra hazır thrall da shadowlands te diye tekrar bir garrosh vs thrall sunmasalar bari. ama garrosh reisi özlemişiz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Slyvanas redemption arc zaten gelecekti belli de daha bir paket değil, bir patch önce bile iradesi zirve halde hizmet ettiği adama tek bir lafı yüzünden "ne yaptım ben hüüü" yaptırmaları ciddi ciddi rezalet... Cidden galiba kendileri de WoW'u ilerletmekten sıkıldı, fanlar bırakmıyor bari biz sikertelim oyunu da salıp gidelim kafasındalar yoksa bu kadar aptalca bir ek paket ile devam edilmezdi. Her cm2'si rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 garrosh döndü ise arthas da eli kulağındadır. sarı saçlım mavi gözlüm neredesin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 henüz arthas'ı görmediğimiz için sevinçliyim, baya başşaklı bi ana saklıyolar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 (düzenlendi) 20 saat önce, Saeros dedi ki: henüz arthas'ı görmediğimiz için sevinçliyim, baya başşaklı bi ana saklıyolar demek ki anduinin elinden kılıcı alıp bi let them come dese off off göruneceği yer 9.4 bence Temmuz 11, 2021 kujo123 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Arthas'a umut bağlamayın. WoW geliştiricileri tüm yatırımı Sylvanas'a yapmışlar belli ki. Garrosh'u bile 1-2 saniye gösterip tüm hikayesini küle çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Yeniden basliyim diyorum su tartısmaları görünce hiç sırası değil konusunu bile açma belanı mikerler dedim kendi kendime avdshsv Şaka bir yana ben bırakalı baya olmuş(şu base kurmalı exp) şimdi yeniden başlasam diğer exp ları almam mı lazım? En ucuz nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 come to TBC, we have cookies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 13 saat önce, Frostbite dedi ki: Yeniden basliyim diyorum su tartısmaları görünce hiç sırası değil konusunu bile açma belanı mikerler dedim kendi kendime avdshsv Şaka bir yana ben bırakalı baya olmuş(şu base kurmalı exp) şimdi yeniden başlasam diğer exp ları almam mı lazım? En ucuz nerden bulabilirim? sadece shadowlands alıyosun 40 euro. onu da sub falan satan birinden alırsan daha ucuzdur. bende kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 On 19.07.2021 at 10:47, Frostbite dedi ki: Yeniden basliyim diyorum su tartısmaları görünce hiç sırası değil konusunu bile açma belanı mikerler dedim kendi kendime avdshsv Şaka bir yana ben bırakalı baya olmuş(şu base kurmalı exp) şimdi yeniden başlasam diğer exp ları almam mı lazım? En ucuz nerden bulabilirim? valla çoğumuz 9.1 de hesapları açmadık bile. bakalım new world hype başladı. kimi iyi diyor kimi kötü diyor. bende bastım steam den 109TL aldım. dedim nekadar kötü olabilir? evden şok a gitsem 200TL çıkıyor cebimden . ha illa tekrar başlayacaksan . forumda yada Donanım haber şeysinde satanlar var. nispeten daha ucuz. hatta baktım shadowlands base edition 300TL imiş. artı olarak 2 aylık gametime alman gerekiyor oda 200TL. yani 500 TL bayman lazım. tabi bu gift olarak satanlar için . öbür türlü daha pahalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 aynen en ucuz 500 lira görünüyor şu an bayılacağım miktar eve online dan gına geldi ben eşşeğim gerçek hayatda bu kadar fayda maliyet analizi yapmadım ben new world ü bende merak etmiyor değilim valla kararsız kaldım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 şok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Oyuna başladım baya bir şey değişmiş ya.iş güç yogunlaşamadık.herhalde gecti mmo oyunlar bizden. Moonglade serverındayım (horde) kimse kalmamış yaw:( Tw ye nasil gecebilirim? gold yada token ile migrate mümkündür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 başka yolla mümkünatı yok zaten aksdjh transfer edebiliyorsun battle.net'i karıştır bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 yalnız o kadar bitmiş ki oyunun community 13 gün sonra görüp cevapladım postu patch'te o kadar laf edildi ki ben dönmedim bu arada, kafam rahat valla uğraşmıyorum zaten gold falan da bitirmiştim hiç para veresim yok şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 nasıl 13 gün olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Heyecanlandırmadı değil hani ama çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Of leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 biz yaşlandık wow hala oynanıyor, vay be 15-16 sene hala ekmek kapısı onca kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar