Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşananlar kulübü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ona biraz var gibi ya. Ultra über düper yoğun bir iş temposu var. 31 aralıkta 19.00 - 01.00 çalışıyor olacağım. 1 ocak tatil değil. Anla yoğunluğu... Sosyal hayatın "s"si bile yok.

Bu gece uzuuuun bir süre sonra ilk defa yalnız başıma kalacağım. Peder ve valide sağolsunlar ben işe git gel yaparken eve sürekli olarak gelen eşyalarla ilgilenmek zorunda kalmışlardı. Dün davadan sonra bugüne bilet almışlardı işte...

Bir tek Şeker yanımda olsaydı iyiydi. Kafasını ayağımın üstüne koyup öyle uyurdu. Tuvalet için kalkamazdım yerimden.

Mesaj tarihi:
49 dakika önce, goldbären dedi ki:

sdfsd galiba mesajım silinmiş. aşkolsun ace ben seni güçlendirmek için dövüyorum. kızgın kumlara tokat atacağız ve çitleri boyayacağız daha.

Ben meşazını görmedim. Ama eğer sildilerse iyi yapmışlar. Pis şişko seni. Canın sıkıldıkça bana sarıyon dimi?

Mesaj tarihi:
4 saat önce, goldbären dedi ki:

star warsta hani bi jabba the hutt vardı ya, yeşil şişko bişi. hah işte o sana girsin deno hahahhaha ulan nası da hazırlıksız yakaladım ben bu işte ustayım  : )))

Hohohoho christmas hediyesi gelmis altin ayidan

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
12 saat önce, goldbären dedi ki:

beyablalara gitmiş tsısı

Adam gerçek bir şişko... Arkadaşım "daha fazla vurayım, daha da kötü olmasın" demene gerek yok. 

@sipeyskeyk çok da dik mik bir duruş diyemicem açıkçası.

@-Bonesoul- Çivi çiviyi sökmüyomuş.

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...