sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Ben haber bekliyorum haber edecek seksi yaptığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Ona biraz var gibi ya. Ultra über düper yoğun bir iş temposu var. 31 aralıkta 19.00 - 01.00 çalışıyor olacağım. 1 ocak tatil değil. Anla yoğunluğu... Sosyal hayatın "s"si bile yok. Bu gece uzuuuun bir süre sonra ilk defa yalnız başıma kalacağım. Peder ve valide sağolsunlar ben işe git gel yaparken eve sürekli olarak gelen eşyalarla ilgilenmek zorunda kalmışlardı. Dün davadan sonra bugüne bilet almışlardı işte... Bir tek Şeker yanımda olsaydı iyiydi. Kafasını ayağımın üstüne koyup öyle uyurdu. Tuvalet için kalkamazdım yerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 hayırlısı.. işin yoğun olması bi yandan iyi olmuş, düşünecek vaktin olmaz sonra bi bakmışsın başka kapılar açılıvermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 140journos sıkışmışlık gibi bu ne lan asds boşanma probleminden önce baska sıkıntılar var önce onları hallederdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 boşanma sevgiliden ayrılma gibi bir şey değil ya. adamın depresif olması normal. iyi bile götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 sdfsd galiba mesajım silinmiş. aşkolsun ace ben seni güçlendirmek için dövüyorum. kızgın kumlara tokat atacağız ve çitleri boyayacağız daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 ben sildirdim, kötüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 49 dakika önce, goldbären dedi ki: sdfsd galiba mesajım silinmiş. aşkolsun ace ben seni güçlendirmek için dövüyorum. kızgın kumlara tokat atacağız ve çitleri boyayacağız daha. Ben meşazını görmedim. Ama eğer sildilerse iyi yapmışlar. Pis şişko seni. Canın sıkıldıkça bana sarıyon dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Olm Gold kaç kilosun da her mesajda senin kilondan bahsediliyor ya? Nasıl astronomik bir kilodur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 star warsta hani bi jabba the hutt vardı ya, yeşil şişko bişi. hah işte o sana girsin deno hahahhaha ulan nası da hazırlıksız yakaladım ben bu işte ustayım : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 ASIUDFHOASDIUFHOUISADHFIUHOASDIUFHUI Yalnız Deno mod. Sen değilsin. Paticik bir demokrasi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Boşananlar kulübünde mod olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 4 saat önce, goldbären dedi ki: star warsta hani bi jabba the hutt vardı ya, yeşil şişko bişi. hah işte o sana girsin deno hahahhaha ulan nası da hazırlıksız yakaladım ben bu işte ustayım : ))) Hohohoho christmas hediyesi gelmis altin ayidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Ayıcıq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 (düzenlendi) ggnore. Aralık 29, 2019 inyormaynd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 (düzenlendi) ooo helal team Şubat 5, 2020 vivavale tarafından düzenlendi mızraklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 beyablalara gitmiş tsısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 şöyle baş dik gururla yürümek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 12 saat önce, Aceace dedi ki: Naber ADAM İNANMIŞ. DİK DURUŞUNDAN DOLAYI SENİ TEBRİK EDERİM KARDEŞİM. ALLAH YAR & YARDIMCIN OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 12 saat önce, goldbären dedi ki: beyablalara gitmiş tsısı Adam gerçek bir şişko... Arkadaşım "daha fazla vurayım, daha da kötü olmasın" demene gerek yok. @sipeyskeyk çok da dik mik bir duruş diyemicem açıkçası. @-Bonesoul- Çivi çiviyi sökmüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Yalnız... Çooook özledim kızlarımı öyle böyle değil. Gözümde tütüyorlar resmen. 2 ay oldu 1 kere bile göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Of abi ya en kötüsü o ben eşşeğim. Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 zehri atmak önemli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kindolare Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 kulüpte bana da yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar