roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Müptelası olurum diye hiç denemedim denemiyorum ama aklıma çok fena şeyler geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Bilgisayarıma kavuşayım yine uzun uzun güncellicem de... Bilgisayarım yok. Telefondan zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 özlettin kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 uyudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 On 04.12.2019 at 23:16, Aceace dedi ki: Bilgisayarıma kavuşayım yine uzun uzun güncellicem de... Bilgisayarım yok. Telefondan zor oluyo. Yazıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Taksim çok tehlikeli olmuş. Marjinal ve seksli bir hayata sürüklenmen an meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Pazar pazar işteyim zaten hazır zamanım da var güncelleyeyim. Öncelikle tuttuğum ev patladı. İçindeki İranlı hostes apla ve annesi "Biz evi boşaltmıyoruz. Mahkemeye gidelim" kartını oynamışlar. Resmen 2 gün hayvanlar gibi ev aramak zorunda kaldım. 1500'e çook daha küçük ama daha temiz bir ev buldum. İşe 3.5 dakika yerine 4 dakikada gidiyorum. Eski evin arka sokağında yeni ev. Ama ev sahibine acccayip tav oldum. Adam Nişantaşı'nda petshop işletiyor. Gelgelelim benim kontrata "Evde kedi köpek besleyemez" yazdı. Be emenike petshopsun sen petshop. Sattığın mamayı benim gibi adamlara satıyosun. Kiraladığın evde köpek istemiyosun. 1-2 ay geçsin alt komşuyu kafalayıp Şeker'i getirmem lazım. Çok özledim keratayı. 3-4 gün sağda solda kalmak zorunda kaldım. STBX ilk kez yaptı. İşe girerken resmi olarak evli olduğumuz için tckno istediler. Telefonda vermemeye falan çalıştı... Bir de yetmezmiş gibi bisikletimi 1100 liraya satmış. "Niye bu kadar aza satıyorsun?" dedim. "Zaten 1400 liraya almıştım" dedi. Eve uğrarsam hava basarsam sevinirmiş. "Hava mava basmam. İstersen bisikletinin selesini çıkar öyle götür" dedim. İŞ İNANILMAZ YOĞUN. Haftada 6.5 gün çalışıyoruz. Eve gelince dahi bir remote çalışmak zorunda kalabiliyoruz. Çooook yoğun. Amaa... bize bir bilgisayar verdiler. i9(henüz bilgisayarı açacak fırsatım dahi olmadı. saat hızını falan bilmiyorum sdf), rtx 2080, 16 gb RAM, 500 gb ssd... Lan benim 2 böbreği satsam o kadar para etmez. Ama o kadar aşırı yoğunuz ki hala steami yükleyemedim sdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 eycof gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Ah bir internetim olsa... Başvurdum da ne zamana açılır bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 kolay gelsin umarim bu kadar calistirip karsiligini veriyorlardir stbx yapmak ne demek nasdaq starbucks indexi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Soon To Be Ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 On 07.12.2019 at 14:18, sipeyskeyk dedi ki: Taksim çok tehlikeli olmuş. Marjinal ve seksli bir hayata sürüklenmen an meselesi. hayalimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 bosuna denmemis,evliya bile olsa koyma avluya diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 On 09.12.2019 at 01:26, sardalya dedi ki: kolay gelsin umarim bu kadar calistirip karsiligini veriyorlardir stbx yapmak ne demek nasdaq starbucks indexi mi Stbx ilk kez yaptı kısmını ben de anlamadım, arada ne yaptığını anlatan laf eksik sanırım Boşver be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 nanik yaptı deyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 ilk seksini yapınca yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 ggnore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Haydi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 geçmiş olsun hadi bakalım, artık önüne bakma zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 gz wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 oldu da bitti maşallah. rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 boşandıktan sonra yaptığın ilk seks nasıl keyifli olur var ya üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar