Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 https://image.anichart.net/i/Fall.jpg https://anichart.net/Fall-2019
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Neredeyse iki yıldır sezon takip etmeyi bıraktım. Her sezon bu sefer bakacağım diyip bırakıyorum. Bu sefer bakacağım abi, anime izlemeyi özledim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 İşten vakit ayıramıyorum.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 yenilere çıkınca bakarız da. bazı devam sezonları kesin takip ederim - high score girl - shokugeki no souma - psycho pass - nanatsu no taizai - sword art online bunlar yanına 1-2 güzel anime de bulursak bu sezon güzel geçecek gibi yaz sezonu çok kuru idi
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Hataage!Kemono Michi, KonoSuba'nın yazarındanmış. Çok absürd bir şeye benziyor, kesin izlenir ^^
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 azur lane (oyunu beğenmedim hemen bıraktım gerçi) granblue fantasy (ana hikayeye bu hızla yetişmeleri daha 10 yıl sürer, yan hikayeleri saymıyorum bile) babil fgo (oyunu skipliyorum bari burada izlerim) pso2 (önceki serideki charlar olur umarım) piskopat 3 (yayoi & shino lütfen yaşayın) dönerü kebabu no souma (bitiyor galiba maalesef) sao alice (alfheim'de geçmesin de aman) bnha4 (DİTROİTTOOOOO SIMAAAAŞUUUU) chihayafuru (platonik arata azalarak bitsin lütfen) şahane sezon olacak, vinland saga da devam ediyor zaten.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 On 24.09.2019 at 15:58, GERGE dedi ki: İşten vakit ayıramıyorum. abi sezon izleme zaten ya, ilgini çeken şeyleri geçmişten bulup onları izle özellikle merak ettiğin birşey yoksa. ben de "haa bu popülermiş dur bakayım" diye girmiyorum yıllardır özellikle beni çekmiyorsa. çok dilim yandı öyle. geçen gün toradora sabahlamamız aklıma geldi ahah, bu tarafa yolunuz düşerse gene yaparız öyle birşey.
Mino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 On 01.10.2019 at 17:31, ShadowFury dedi ki: Hataage!Kemono Michi, KonoSuba'nın yazarındanmış. Çok absürd bir şeye benziyor, kesin izlenir ^^ Geldi ilk bölümü, tam komedi.
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Oresuki bu sezon izleyebileceğim bir anime gibi. Zorlama espri çok ama bir ışık var.
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 paticik kafasına yine kuma gömdü, kimse bişey yazmıyor. ne izliyosunuz bu sezon, dökülün bakalım.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 (düzenlendi) aaa bunun kafası daha orantılı hmmm seven deadly sinsss , pshyco pass, fate, sword art vs daha ne olsun mis Ekim 21, 2019 Darksun tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 sword art online 6. bölüm tekrar tekrar izlemelik baya güzel bişiy olmuş. keyifliydi.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Sezonda pek birşey yok galiba yenilerden. Boku no Hero takip edeyim bari, unutmuştum. PsychoPass, high-score girl e de yetişirim sonra.
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Kabukichou Sherlock eğlenceli. Ahiru no Sora standart lise spor animesi ama izletiyo kendini. Hoshiai no Sora'yı da izliyorum ortaokul spor animesi. çocukların aile durumlarını falan anlatıyo hafif dram, o ilgimi çekti, izleniyor.
Mino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Bokutachi, OreSuki, No Guns Life, Psycho Pass, Kengan Ashura (2. sezon), Kemono Michi şu ana kadar izlediklerim. High Score Girl de yayına başlayınca. Babylon da fena değil diyorlar ama daha başlamadım.
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Honzuki no Gekokujou ve Beastars gönül rahatlığıyla izlenebilir.
KingV Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 ben Oresuki de çok keyif aldım. gülmediğim bölümmü 1 bölüm hariç yok herhalde :) tek kelimeyle "Bench"
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 assassin’s pride guzel gidiyo shougeki no souma bununda heralde son 2-3 bolumu kaldi dueller biraz fiss gecti bu sezon. sword art online: dropladim fgo babylonia : guzel gidiyor gayet OSi en basarili buldugum bu sezon izlediklerim arasinda azur lane : meh takip etmiyorum birikince trende falan izliyorum chihihayafarau 3 liste bu kadar basiccen bunu da eklim gundam a bakmayi dusunuyorum ama cok previously on 9877474 episodes you havent watched vibes geliyor gibi
Öne çıkan mesajlar