Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Midway (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

roland emerik, maykıl beyin pearl harboruna diss atmış adeta. 
daha cgi, daha dandik fizik ve daha leş patriotizm.
tabi biz keriz olduğumuz için her türlü izleyeceğiz çünkü ww2 ve aviation ?

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
31 dakika önce, Asteroth dedi ki:

Abi 20 sene gecmis aradan, nasil Michael Bay'den daha kotu bir film cekebiliyorsun ya. 

asdasd onu ben de düşündüm ya. pörlarbor daha iyi bundan resmen. 

Mesaj tarihi:

Ne kötü filmdi cidden ya. 6 underground kıvamında saf aksiyon bekledim. Aksiyon yok dram yok komedi yok seks yok ne var ulan filmde. Yutuptan bf videoları izle daha keyifli

Mesaj tarihi:

aksiyon var şimdi yok demek ayıp olur da, ciddi leş film, hikayeler güzel ama filmin sıkıntısı çok fazla konuyu sıkıştırmış, en az 6 filmlik konu geçti filmde. 55/100

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

pearl harbor’a göre daha ciddi ve daha iyi film olmuş. emmerich beklediğimden çok daha dengeli yapmış, japonlara da haklarını teslim etmiş. amerikalılar ıskalayabiliyor, ölebiliyor, japonlar vurabiliyor. bir de zenci aşçı, liv tyler göbek deliği hikayesi yok.

Mesaj tarihi:

Brz uzun ama sinemada izlenirmis bu da, pasifik savasinin en iyi dönüm noktasi. Belgesel vs ustunden insan hayal edebiliyor ama japonlarin bu kadar kayip vermesi inanilmaz cidden.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

İlk spidermandeki Toby bizim için neyse, Pearl Harbordaki affleck de bizim için odur. Eski tadını hiç veremeyecek. bu sırada filmdeki en CGI olan şey ortada vecihi gibi dolanan eleman.

• Yeni Oluştur...