cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 On 20.09.2019 at 10:15, dasaaa dedi ki: ozet gecersek; beyaz yakalilik kotu aileniz zengin olsun ve patron olun. 3/A sinifindan speys'e sunumu icin tesekkur ediyoruz. Sdf guzel ozet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) Bu arada yine istisna bir şey diyeceğim ama dasaaa'nın dediği şu yukarıdaki resti çekemeyecek işverenlerin olduğu sektörler de var. Alttaki elemanların yöneticiyi patlatabildiği bir çok senaryoya bizzat şahit oldum. Çünkü yönetici gelip geçici, alt-orta kademe kalıcı olabiliyor bazı iş kollarında. Yani abi işin özeti inşaat gibi yetişmiş 5 milyar tane adamın olduğu, herkesin kolayca değiştirilebilir ve gözden çıkarılabilir olduğu bir sektörde çalışmaktansa, dünyada 3 kişinin bildiği ancient bir programlama dilini bilmeyi tercih ederim herhalde. Eylül 23, 2019 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 uc kisi biliyosa bi ise yaramiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 AKPnin bakanlarindan biri mi ne gelip anlatmisti bize, herkes ingilizce ogreniyor mal miyim ben gittim urduca ogrendim, cok da iyi is yapti Pakistanla vs ticaret yapan firmalarla demisti. Sanirim bu da o mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 ikisini de ogrenmeye engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Risk ödül bağlamında beyaz yakalılık güzel. Ama hep bi B planı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 59 dakika önce, cicibeybe dedi ki: AKPnin bakanlarindan biri mi ne gelip anlatmisti bize, herkes ingilizce ogreniyor mal miyim ben gittim urduca ogrendim, cok da iyi is yapti Pakistanla vs ticaret yapan firmalarla demisti. Sanirim bu da o mantik. Urdu dili guney asya’da en cok konusulan dillerden biri resmi kayitlara gore 150milyon kisi anadil olarak konusuyormus. hindistan pakistan nepal yaygin baya oyle uc kisinin konustugu ancient program dili degil hdbdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 bugün şirketin için ne yaptın beyaz yakalı internette takıldığın belli olmasın diye telefonun şarjını bitirdin mi sonra şirket elektriğinden şarj ederken suçluluk hissetin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 En kötüsü 15-20 yıl okuyorsun gencliğini heba ediyorsun çabalıyorsun yeri geliyor tırnaklarınla kazıyorsun sonra ödülün beyaz yakalı olmak, birileri çok kötü kekliyor bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Merhaba, 3 diplomam var. Çük kadar maaşım , 1 masam var. Her gün gelip oturuyorum. Akşam olunca bitik bir şekilde kalkıp evime gidiyorum. Ayın sonunu zor getiriyorum. Merhaba, ben bir malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Diplomalarin nereden? 3 diploman olacagina LBSden bir diploman olaymis boyle olmazmis sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 52 dakika önce, Neanderthal dedi ki: En kötüsü 15-20 yıl okuyorsun gencliğini heba ediyorsun çabalıyorsun yeri geliyor tırnaklarınla kazıyorsun sonra ödülün beyaz yakalı olmak, birileri çok kötü kekliyor bizi.. Türkiye'de gençliğini heba eden pek görmedim ben. Tıp ve iyi fakültede hukuk okuyan hariç öyle kasılmıyor üniversitede, hatta lise sonrası bir rahatlama yeri olarak görülüyor. Sıkı çalışanlar da başarılı oluyor ( başarının tanımı tartışmalı tabii= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Biraz abartılı yazmadan olay anlaşılmıyor Kabaca böyle bir şey olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 2 saat önce, Dynun dedi ki: Merhaba, 3 diplomam var. Çük kadar maaşım , 1 masam var. Her gün gelip oturuyorum. Akşam olunca bitik bir şekilde kalkıp evime gidiyorum. Ayın sonunu zor getiriyorum. Merhaba, ben bir malım. sende tam bir iibf mezunu ve üstüne birde mba patlamış bir tip var desem? yanılıyor olabilir miyim sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 mba hayallerim vardı benim de Şimdi youtuber mı olsam instagramda gezgin mi karar veremiyorum. MBA hayalinden daha mantıklı olduğuna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 10dakikalik adsiz video 1m goruntu ayda 2500-2700$ yaklasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Sirketteki servis soforlerinden biri 2 ay kafa tatili yapiyor yazin. Sonradan ogrendim ki adam yazin calismiyormus. 3 tane servisi var sofor ayarliyor yerine sonra yatis, biz de muhendislik yapiyoruz yilda 2 hafta tatille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 On 22.09.2019 at 14:09, dasaaa dedi ki: devamini okumadim da, (bariz gerek gormedim) bana 5 gun 9-17 calisilan bir insaat sirketi gosterin baskanlar. genelde nasil gider bu isler soyleyim toplami 180mil eur'un ustune olan bir proje kismi icin soyle mail alirsin "If they cannot provide, I instruct you to prepare the current valid construction program that we can follow up. I expect to recieve the programsby Wednesday." ben sali aksamina gitmek icin izin aldim ondan wednesday. sonra da pazar gunu ise gelirsin 6 saat program yaparsin. zaten o yuzden romantik diyorum. yok cunku. tatli su solculugu ile ayni geyikler bunlar. bu şartlarda calisiyorsan sen beyaz yaka degilsin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 big4 da calisan arkadaslarim var , ara sira eve gelip laptopta sabahlara kadar calisiyorlar.oldukca fazla oluyor hatta,bembeyaz yakalilar oysaki ayrica unrelated ama 4 harfli bi big4 firmasinda calisirken siddetli cinsel tacize ugrayan bi hanfendi vardi tanidigim, kiz kimseden destek alamadiydi,olay buyumesin diye ustu kapatildi,cocukla ayni ekipte calismaya devam ettiler fln, cok sasirmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Benim de big4 diye tabir edilen dörtlüde çalışan arkadaşlarım var. Gerçekten Türkiye'nin en zeki gençlerini sabah akşam amele gibi çalıştırıp üç kuruş maaş veren bir düzen kurmuşlar. Muhasebe, finans falan bunları anlamam da IT'de olup da büyük denetim şirketlerinde amelelik yapanları gerçekten anlamıyorum (zira işin %90'ı rutin paperwork yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 o isin gelecegi iyi cunku, basta bir surunduruyorlar da sonra rahata eriyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Valla herkes partner olma hayalinde de 100 tane entry level iş varsa 3 tane partner oluyor o şirketlerde. Ha başka yerlere gidince bir kredibilite sağlıyor evet ama yine de, work-life balance açısından Bangladeş şartlarında çalışıp, bu denli zeki çocukların ayda 4-5 bin liraya kafasının en çalıştığı yıllarını süreçsel işlere heba etmesi benim aklıma yatmıyor. Benim cahilliğim de olabilir bu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Big4 larin birisinin Londra ofisinde calisan bir arkadasim vardi. 8 den asagi cikmiyoruz isten diyordu. 10 sene filan civari calisti, baska sirkete afilli bir corporate title la transfer oldu. Is degistirdigimden beri hayatim duzene girdi diyordu. Bir kac sene calisip kredibilite niyetine kullanilip kacilmasi gereken firmalar haline gelmis hepsi. Dasaa ya biraz girismissiniz ama insaat beyaz yakalilar icin en boktan sektor dunya uzerindeki. Bunun sebebi yapilan isin zorlugundan ziyade, isi yapanlarin kafa yapisinda. Her sey ivedi, her sey bugun olucak, haftada 6 gun - gunde 12-14 saat calisma, 7-24 politika, is kilitleme, adam kayirma, hatalari baskasinin uzerine yikma, yok yok. Bu bahsettiklerim normal bir Turkiye ofisinde olanlarin 10 kati kuvvetinde. Taciz olaylarina hic girmiyorum cunku cikarip masaya vurma gibi cok sacma sapan hikayeler var. Cocugum olsa insaat muhendisi olmasini istemem, olucam derse de design office gir, santiyeden uzak dur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar