goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Evladına şimdiden bol sabır diliyorum suark sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 @Suark neresindesin izmirin abi merak ettim. ben kendim çok harcadığımın farkındayım da (ve sorun etmiyorum) ilgimi çekti 8 9kya ev kredisi+çocukla "istediğin gibi" tatil yapman hobiye para ayırman falan. bence bu işin sonunda bildiğin cimri olduğun cikicak....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 suark'tan bi pre-akirafes tadı alıyorum ben bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 sırf haklı çıkmak için kolpalayan adam dimi böyle, "peyniri tenekeyle alıyoruz zeytini zaten ağaçtan topluyoruz, netflixi korsan izliyoruz, her beş senede bir telefon değiştirmiyoruz, çocuğun da bezlerini le bezo marka alıyoruz çok güzel, benim zaten istediğim yaşam tarzı bu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 bim’e giriliyorsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Bugun de baskasi adina utandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Ne var lan, adam Türkiye'nin 80%'ini temsil ediyor niye yadırgıyorsunuz. Analarınız babalarınız comfort zone ne demek bilmiyordu, ev-iş-çocuk yaşıyorlardı, sıkıyorsa gidin onlara "cımfırt zındın çık ırtık kindini giliştir" deyin aasfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 sus lan patronun oğlu sdfhs. işçi takımı ayaklanacak diye korkuyor YAKIN İMALATHANESİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 KOMFOR ALANINDAN ÇIKANI DAĞITIRIM LAN HEPİNİZ KONUT KREDİSİ ÖDEYECEKSİNİZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 komfort zone iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 37 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Ne var lan, adam Türkiye'nin 80%'ini temsil ediyor niye yadırgıyorsunuz. Analarınız babalarınız comfort zone ne demek bilmiyordu, ev-iş-çocuk yaşıyorlardı, sıkıyorsa gidin onlara "cımfırt zındın çık ırtık kindini giliştir" deyin aasfsds Benim dedem koyunden cikip Almanya'ya maden iscisi olarak gitmis valla bundan 50-60 sene once. Onun gibi 750k insanin daha ayni seyi yaptigini dusununce, bilemiyorum comfort zone falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 is yoktur da ondan gitmislerdir. tr de isi varken kendimi gelistircem diye gittiyse helal o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 yazar burada çaktırmadan kendine helal olsun dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 adam 60'lı yıllarda ne comfort zone'u ya Millet aç, üretim yok. Almanya'da gelin len çalışın diyor. Bu ülkenin en şanslı nesili olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 sehir gormeden tokat'in koyunden alamanya'ya ne guzel kultur soku yasamistir almanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 18 dakika önce, goldbären dedi ki: yazar burada çaktırmadan kendine helal olsun dedirtiyor. gozunden de bisi kacmiyor bebisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 19 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: adam 60'lı yıllarda ne comfort zone'u ya Millet aç, üretim yok. Almanya'da gelin len çalışın diyor. Bu ülkenin en şanslı nesili olmuşlar. Ne isin yapiyorsun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 DIPLOMA KOY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 haha akirafes abi rahmetli de hep diploma koy derdi. ona gönderme sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 12 saat önce, PrudenT dedi ki: @Suark neresindesin izmirin abi merak ettim. ben kendim çok harcadığımın farkındayım da (ve sorun etmiyorum) ilgimi çekti 8 9kya ev kredisi+çocukla "istediğin gibi" tatil yapman hobiye para ayırman falan. bence bu işin sonunda bildiğin cimri olduğun cikicak....... yanlış anlattım veya anlaşıldım muhtemelen. Ben geçinmek demiştim. İstediğim gibi tatil yapamıyorum tabiki, isterim ki japonyaya gideyim 2 ay kalayım takılayım ama yapamam yani. Hobiye zaten vaktim yokta, motorsiklet alamıyorum mesela. Geçinmekten anladığımız şeyler farklı abi. Para biriktiremiyorum mesela, tabi ben beyaz yaka değilim. İzmirde bekar adama çok rahat yeter tatilinide yapar 4k ya evli çift, çocuksuz 11-12k ya güller gibi geçinir evini arabasını yapar rahat rahat biriktirir, ama risk almadan daha fazlasını beklemekte biraz abes geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 21 dakika önce, goldbären dedi ki: haha akirafes abi rahmetli de hep diploma koy derdi. ona gönderme sanırım... sen ne işle meşgulsün foruma benden daha çok zaman ayırabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 19 saat önce, goldbären dedi ki: abi kira + faturalara 2k vereceksin, günde 30 lira yesen (lel) ayda 1000 tl yapar. ona da ets tur tatil parası biriktirir lcw tişörtle yaşarsın işte. en ufak bi masraf / kriz anında kıç üstü oturursun. lcw tişörtün nesi var lan, mis gibi ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Hakketen. Ben de triggerlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Son sayfaya 1 doz Modern Utility Theory ve 1 doz Indifference Curve yazıyorum. Çalışıp gelin, kuyiz yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 lcw tshirt 60 lira lan ustume marti sicinca aldim gecen mavide 40-50 liraydi adfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar