ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) Bazı aktörler vardır, oynadığı karakterle özdeşleşir... Hayden Christensen onlardan biri değil. Prequel trilogydeki en kötü şeydi JarJardan sonra. Keşke recastleselerdi. Şu geri kalan diziler için de Kenobi hariç hepsi gereksiz diyesim var aslında. Ama önceden random bi mandalorianın hikayesini anlatan dizi yapıyoruz deselerdi ona da gereksiz derdim. Mando kalitesini yakalayacaklarsa star wars evrenini kurutana kadar sağabilirler, itirazım yok. Aralık 11, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mando kalitesinde olursa sikinti yok. Ama bazi seriler SJW kitlesine gidecek, haliyle mundar edicekler universe i (Gerci ep 7-9 zikti atti universe i). Disney streaming contentsizlikten yikiliyor, adamlar baskasina para vermemek icin elindeki franchise lari sagiyor.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Darth Talon'un lise yillarini anlatan bir genclik dizisi? mhm?
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Bad Batch'te de potansiyel var ama alt yaş kitlesine hitap edecek yine yüksek ihtimal. Gerçi Clone Wars, Rebels vs. bir noktadan sonra yine yaş aralığını üstlere çıkarmıştı ama orada patlayabilirler. Vaat ettikleri ile sundukları arasında fark olacak orada yüksek ihtimal. Kenobi içinde hızlı konuşmamak gerek ama Favreu'lar vs. yine işin başında olacak deniyor. Mando kalitesinde bir şey yapmaya çalışacaklar orada belli yani.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) Şimdi bir daha baktım. Kenobi'yi de Favreau ve Filoni'ye vermişler ama Ewan McGregor yapımcılığında Deborah Chow yönetecekmiş. Ekip aynı yani gerilmeye gerek yok sdkjs Ahsoka Tano dizisi ve Rangers of New Republic'te bu ekibe verilmiş ki Ahsoka'yı Favreau alır yüksek ihtimal göremedim hangisi hangisine gider diye. Bu ikisi de Mando spinoff'u şeklinde olacakmış. Bu üçlüden çöp çıkmaz ya, en kötü 7.5/10 olur ondan eminim artık. Aralık 11, 2020 Natanyal tarafından düzenlendi
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 İzleyecegim ve muhtemelen sevecegim. Sw'ye dair sevmedigim tek sey yeni uclemeydi. Onu bile kac kere izledim, son film haric. Serideki tek istisnam o, ikinci kere emin olmak icin izledim ama ikiden fazla izlemeyecegim tek sw yapimi. Ewan cok sempatik abi, markayla da hikayeyle de rolle de barisik. Labor of love tarzi bi is cikacagini dusunuyorum.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 https://www.youtube.com/watch?v=K4yraLWs8T0&ab_channel=TheCriticalDrinker
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Ewan oynarsa bende bile bisiler kipirdanabilir
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 e-wan kenobi devamı yapılması en mantıklı olan şeydi, süper duruyor.
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 ewan'ın varlığı yeter. duel of fates duyunca bazı star wars rebels sahneleri geçti aklımdan. olma ihtimali var mı ki?
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Çekin 500 bölüm izleyelim bu ve ahsoka dan çok ümitliyim. Mando ve boba da iyi ama umarım bu kenobide bir az daha bütçe artmış ve daha bir büyük yapım olmuştur. MAndo ve boba minimal havadaydı biraz.
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 boba nin parasi azdi ne kadar ekmek o kadar kofte
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 hmm 9 bby civarinda Great Jedi Purge da gececekti bu, darth maul olmaz sanki, zaten vader var, Inquisitor'lar falan var. rebels daha sonra geciyor tarih olarak.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 time line'nı bilmiyorum ama sanki rebels'den de sonra gibi; rebels deki obivan daha yaşlıydı, bir de Leia daha büyüktü sanki buraki luke ile karşılaştırırsak
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 dizinin nereye kadar cekilecegine bagli sanirim. rebels canon mu bilmiyorum hatirlayamadim gerci. dizinin peak noktasi olabilir. ewan cok tatli bi abi ya. bircok sw oyuncusunun aksine karizma cizdirme derdi yok seviyor ve saklamiyor. phantom menace setinde surekli viyu viyu yapiyormis isin kiliciyla. liam neeson karizma bozdurmamak icin surekli kiziyormus kendisine. yillar sonra katildigi programlarda bile canli yayinda kilic kullanmisligi var. onun enerjisi diziyi goturecek bence. o sahnelere kadar devam etme sansi yuksek.
Öne çıkan mesajlar