TRKR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Merhaba arkadaşlar, Masaüstü bilgisayarımı maalesef satmak durumundayım, aile işi şiddetli geçimsizliğe sebep oluyor. Tüm parçaların garantileri ve kutuları mevcuttur. Çok titizlikle kullandım, makine ile vereceğim her şeyi alta yazıyorum. Saygılar i7 8700k 3.7 Ghz İşlemci ( 12 Çekirdek ) Nvidia Geforce Aorus Extreme Edition 1080TI ekran kartı Rog Strix Z370-E Gaming Anakart ( Wireless mevcut ) Hx 1200 Corsair Güç kaynağı ( Güncelleme yapabilirsiniz enerji yeter ) H100i GTX Sıvı Soğutma 2 adet 256 gb SSD Samsung 16 Gb Corsair 3600 MHz Ram 1 TB Hard disk HyperX Cloud Revolver Kulaklık HyperX Pulsefire Gaming Mouse G105 Logitech Klavye Caliette Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah 1 Aylık. Asus VG248 Gaming Monitör 144 Hz 1ms Monitör 2 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Valla makine güzelmiş ama sebep üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Fiyatları tahmin mi ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 fiyat yazmamışsın. bir de koltuğa monitöre kadar satıyorsun yahu komple oyunu bırakıyorsun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Koltuk iyide onu da almak ayrı dert. Kargoya versen verilmez, elden alayım desen alınmaz. Bu kadar şeyimi satsam aile içi + dışı şiddetli geçimsizlik başlar bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 gaming kırmızı çizgimizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 ben olsam hatunu değiştirirdim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Fiyatları alalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 adam satamadan hatun evdeki tüm elektroniğe benzin döküp yattı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Evdekileri oyalamak için "Bak satıyorum işte" demelik konu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 kardes bosver satisi, gel kisiselde dertleselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 bi fiyat yazaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 oyun bence daha önemli ya. 30 yıllık oyun hayatımı birisi sevmiyor diye mi bitirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 oyun veya real-life daha onemli degil. onemli olan uzlasabilmek, ayni zamanda kendinden de odun vermemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 real-life veya afterlife onemli degil. onemli olan kokoreç ve tantuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 pc'yi satıyom diye kaldırınca foruma da girememiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 desktop pc almayin urkutuyor kadinlari. geek olmak iyi ama desktop gostermeyin, macbook olursa ayni seyleri yapsaniz bile daha hos gozukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 babasi tabii ki ne hatunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 1 saat önce, Goering dedi ki: macbook olursa ayni seyleri yapsaniz bile nope. macbook ile oyun oynamaya uğraşmak... yazarken ürperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRKR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Pardon fiyatı unutmuşum, 12000 e hepsini veriyorum masa dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Fiyat iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 1 saat önce, TRKR dedi ki: Pardon fiyatı unutmuşum, 12000 e hepsini veriyorum masa dahil. sehir hala yazmadin? bir de resim isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRKR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Fiyat uygun, biraz borcum var o sebeple. İstanbul çekmeköydeyim. Resimleri de özelden isteyen arkadaşlara atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 On 23.08.2019 at 22:11, TRKR dedi ki: Masaüstü bilgisayarımı maalesef satmak durumundayım, aile işi şiddetli geçimsizliğe sebep oluyor. Taviz tavizi getirir. Bugün pc yi sattırır. Yarın dışarı çıkmana karışır. Türevi ve sonu gelmez. Dik dur eğilme Paticik Forum seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar