-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 13 sene sonra çok şükür yeni albüm geliyor. Albümle aynı adı taşıyan ilk parça yayınlandı az önce. Bu arada konuşulmuştur/biliniyordur muhtemelen ama gene de söylemiş olalım, Tool Spotify'a geldi lan. Parçaya ilk dinleyişte ısındım ben direkt. Özlemişiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 hem yeni album hem de streaming karsitligindan vazgecmis olmalari acayip mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 streaming karşıtlığını hiç çözememiştim zaten abilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 (düzenlendi) bilerek mi yaptılar bilmiyorum ama streaming meselesini yeni albüm için baya etkili bi pr çalışmasına çevirdiler, daha önceden grubu bilenler hatırladı, bilmeyenler de bu sayede duydu. Ağustos 8, 2019 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Yapimci sirketle alakali bir sikintidan dolayi yoktu Tool streaming servislerinde, Maynard'in diger 2 grubu (a perfect circle, puscifer) zaten vardi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Bu devirde streaming ya da iTunes olmadan zaten albüm satamazlardı. Benim evde mevcut bir tane bile CD okuyan cihaz kalmadı mesela. Eski bir dizüstünde var hala atılmadıysa, onun da bozuktu. Albüm satma olayı neredeyse iTunes tekeli altında zaten artık. O da Spotify ile filan elage edildi iyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 albüm satma-satın alma dediğin olayı zaten artık convertlemeleri lazım. collectors işi o, bi paketin içinde hem plak hem cd hem kaset olacak, arkasında da bi kod olacak dijital platformlar için, satın aldığında hepsine almış olacaksın. fiyatı da ona göre olacak, çok da uçuk olmadan. Meraklısı alsın. Yoksa şu devirde "hmmm toolun albümü çıkmış dur dinleyeyim" diye D&R'a gidip tool cd'si alan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 10.000 days albumu hologramli fln ilgin bi kitapcikla geliyodu o yuzden almistim , oyle ilginc bisiler yaparlarsa yine gider alirim albumunu ama yoksa kimse kasmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Limited Edition'ını mantıklı olmuş o nedenle, 4" HD Ekran, 2 watt speaker, 36 sflık kitapçık ve dijital download kartı gönderiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 (düzenlendi) buraya da koyayım, reklam yapayım. yeni albümün şerefine; Ağustos 11, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 (düzenlendi) Spotifya gelmesi cok guzel oldu sonunda. Zaten the perfect circle ve purcifer vardi yillardir maynardin malligi herhalde tool icin artizlik yapim demis Ağustos 12, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Geldi nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 eski tool tadi yakalanmis. Gayet basarili album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Biz sanirim en cok pneuma'yi begendik simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Oha bunlar yaşıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Yasio yasio on numara da album yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 11 saat önce, senko dedi ki: eski tool tadi yakalanmis. Gayet basarili album. "tool tadı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 İlk dinleyişimde biraz tuhaf geldi albüm. Fear Inoculum dışındakilere alışamadım ancak birkaç dinleyişten sonra şu şarkı en iyisi diyemiyorum, hepsi birbirinden güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 bana o dediğin ghost reveires'de olmuştu. bu ne la demiştim bir ay yüzüne bakmamıştım. on küsür sene önceydi galiba. arabada dinleyecek başka şey yok diye cdsini bir hafta döndürdüm, esiri olmuştum sonra. kaliteli rak metal albümünde bu var sanırım. öyle olunca tükenmiyor da parçalar, yıllarca dinliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 isolation years dinleyip depresyona girerdim ben de. ingilizce de kötü o zamanlar lyricler de düşmemişti nete içimden sallayıp sallayıp ağlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Şaka maka 1.30 saatlik albüm çıkardılar. Beklediğimize değdi. Birkaç kere daha dinlemem lazım ama, daha tam hazmedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 limited edition'ı alsam mı, almasam mı diye karar verene kadar amerikan varoşu firmaların eline düştüm. iki gündür her yazdığımda başka bir cevap veriyorlar CD nerede sorusuna, ilk gün siparişi amazon'dan vermediğime çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 invincible çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 pneuma favorim şuan. yalnız bi sonraki şarkıdan kedilerden biri acaip korkuyo benim. alışamadı bi türlü asdasd şarkı biter bitmez atlamam gerekiyo yetişemedim mi hayvancağız kahroluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 On 03.09.2019 at 13:06, Suark dedi ki: invincible çok güzel +1 Sonu özellikle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar