Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tool - Fear Inoculum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

13 sene sonra çok şükür yeni albüm geliyor. Albümle aynı adı taşıyan ilk parça yayınlandı az önce.

Bu arada konuşulmuştur/biliniyordur muhtemelen ama gene de söylemiş olalım, Tool Spotify'a geldi lan. 

Parçaya ilk dinleyişte ısındım ben direkt. Özlemişiz be.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bilerek mi yaptılar bilmiyorum ama streaming meselesini yeni albüm için baya etkili bi pr çalışmasına çevirdiler, daha önceden grubu bilenler hatırladı, bilmeyenler de bu sayede duydu.

Marl0_on tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Bu devirde streaming ya da iTunes olmadan zaten albüm satamazlardı. Benim evde mevcut bir tane bile CD okuyan cihaz kalmadı mesela. Eski bir dizüstünde var hala atılmadıysa, onun da bozuktu.

Albüm satma olayı neredeyse iTunes tekeli altında zaten artık. O da Spotify ile filan elage edildi iyici.

Mesaj tarihi:

albüm satma-satın alma dediğin olayı zaten artık convertlemeleri lazım. collectors işi o, bi paketin içinde hem plak hem cd hem kaset olacak, arkasında da bi kod olacak dijital platformlar için, satın aldığında hepsine almış olacaksın. fiyatı da ona göre olacak, çok da uçuk olmadan. Meraklısı alsın. Yoksa şu devirde "hmmm toolun albümü çıkmış dur dinleyeyim" diye D&R'a gidip tool cd'si alan var mıdır 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Spotifya gelmesi cok guzel oldu sonunda. Zaten the perfect circle ve purcifer vardi yillardir maynardin malligi herhalde tool icin artizlik yapim demis

Silphatos tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

İlk dinleyişimde biraz tuhaf geldi albüm. Fear Inoculum dışındakilere alışamadım ancak birkaç dinleyişten sonra şu şarkı en iyisi diyemiyorum, hepsi birbirinden güzel geliyor.

Mesaj tarihi:

bana o dediğin ghost reveires'de olmuştu. bu ne la demiştim bir ay yüzüne bakmamıştım. on küsür sene önceydi galiba. arabada dinleyecek başka şey yok diye cdsini bir hafta döndürdüm, esiri olmuştum sonra. kaliteli rak metal albümünde bu var sanırım. öyle olunca tükenmiyor da parçalar, yıllarca dinliyorsun.

Mesaj tarihi:

limited edition'ı alsam mı, almasam mı diye karar verene kadar amerikan varoşu firmaların eline düştüm. iki gündür her yazdığımda başka bir cevap veriyorlar CD nerede sorusuna, ilk gün siparişi amazon'dan vermediğime çok pişmanım.

Mesaj tarihi:

pneuma favorim şuan. yalnız bi sonraki şarkıdan kedilerden biri acaip korkuyo benim. alışamadı bi türlü asdasd

şarkı biter bitmez atlamam gerekiyo yetişemedim mi hayvancağız kahroluyor.

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...