sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 bu kadar gereksiz bi kurumun bu kadar iyi calismasi beni şaşırttı. son 3 aydir aktif olarak cok fazla kargo evrak v.s yolluyorum. söyle bi kaç örnek vereyim 1 adet evrak zarfi icinde 3 tane A4 var DHL 81USD'ye New york'a yolladi 5 günde gitti benzer bir dosyayi ptt kargoyla 23liraya yolladim 6 günde ulaştı. İzmir'den Trabzon'a kışlıkları yolladim 3 tane valiz(2 orta boy,1 kücük) 103Lira gibi bişi tuttu 2 günde ulaştı son olarakta shopto alışverişleri geldi UK-Türkiye 4 gün-1 gün sonrada PTT'yle elime ulaştı gayet şaşırtıcı ülkedeki kargo ve ulaşım rezaleti bu kadar yüksek olunca adamlar bu vasatlıkla resmen baya iyi ötesiler. aramex gibi bi rezillik var bi yandan agustos1'den beri paket istanbul turu atıyor. florida-istanbul 4 gün istanbul-istanbul 6+ gün. tesekkürler ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 fakat bu ekşi sözlük başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 3 aydır gelemeyen takipli aliexpress kargolarımda ptt de saolsun, vatan haini olduğumuz için yollamıyolar bize demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Dosya ucretleri harbi ucuz, gecen gun bi tane polonya bi tane almanyaya 50 kusur bir sey verdim. UK'e yegenime kitap yollayacaktim, kargoyla yollamaya calisirken gisedeki memur dosya olarak yollarsan daha ucuza gelir dedi, poset dosyaya koyup oyle yolladim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 54 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: 3 aydır gelemeyen takipli aliexpress kargolarımda ptt de saolsun, vatan haini olduğumuz için yollamıyolar bize demek aynen, 3 aydir misina bekliyoruz ki olta yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 berline belge yolladım bir tomar. 90 tl tuttu, çarşamba öğleden sonra yolladım ve cuma günü ulaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 dışarı gönderirken iyi de aylardır içeri mal sokmuyor adamlar her zarfa 5 lira dildo vergisi kesicez diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 dildonu benden al gotbaren. yabanciya verme. yerli ve milli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Neler oluyor çocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 45 dakika önce, dasaaa dedi ki: dildonu benden al gotbaren. yabanciya verme. yerli ve milli onu ben almıyorum ya bakanımıza bazen "amazondan evrak geliyor" diye demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Yurtici posta, yurtdisi giden posta ve evrak islerinde iyiler epey, bizim valide ne zaman bisi yollasa cotank diye geliyor. Yeni gumruk mevzuati yuzunden yurtdisi gelen kargo sistemi cok agir isliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 ptt turpex iyi baya, oyle gonderin. almanya'ya 2 gunde gitti hem de yari fiyatina. gerci 2 hafta gumrukte kaldi ama o leipzig'tekilerin bok yemesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 sensın gereksiz PTT niye gereksiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) On 6.08.2019 at 22:11, sacrolash dedi ki: bu kadar gereksiz bi kurumun bu kadar iyi calismasi beni şaşırttı. son 3 aydir aktif olarak cok fazla kargo evrak v.s yolluyorum. söyle bi kaç örnek vereyim 1 adet evrak zarfi icinde 3 tane A4 var DHL 81USD'ye New york'a yolladi 5 günde gitti benzer bir dosyayi ptt kargoyla 23liraya yolladim 6 günde ulaştı. İzmir'den Trabzon'a kışlıkları yolladim 3 tane valiz(2 orta boy,1 kücük) 103Lira gibi bişi tuttu 2 günde ulaştı son olarakta shopto alışverişleri geldi UK-Türkiye 4 gün-1 gün sonrada PTT'yle elime ulaştı gayet şaşırtıcı ülkedeki kargo ve ulaşım rezaleti bu kadar yüksek olunca adamlar bu vasatlıkla resmen baya iyi ötesiler. aramex gibi bi rezillik var bi yandan agustos1'den beri paket istanbul turu atıyor. florida-istanbul 4 gün istanbul-istanbul 6+ gün. tesekkürler ptt An intellect rivaled only by garden tools. Ağustos 20, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 autism10 koduyla ptt silah ve zirh kargolarinda 10% indirim kazanabiliyosun taxfree akifares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Yurt dışından bi şey gönderdiler, 50 gün sonra elimize geçti.. Ülkeye gelen bütün kargo tek bir merkezde kontrol ediliyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 benim de aliexpressten 5-6 paket beklemede, gümrükleme ptt bünyesinde yapılıyorsa ptt kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 On 06.08.2019 at 22:23, Fistan dedi ki: fakat bu ekşi sözlük başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 130 gündür gelmeyen kargom var, ptt şikayet maili atıyom, biraz daha bekleyin uçak ülkeye giriş yapmamış diyo, 125 gündür havada mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 aliexpresten aldığım şeyi ptt den sorgulayınca Gümrük Vergisi : 5.68 TL Damga Vergisi : 0.7 TL Gümrüğe Sunma Ücreti : 5.2 TL Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL TOPLAM : 11.58 TL yazıyor. yani gümrükte bekleyip fiyat beyanında felan bulunmama gerek kalmayacak demek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Bildiğim kadarıyla yasaklı şeyler hariç gümrükte kalma olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 geçen kulaklık almıştım bluetooth. önce zarf geldi ürünün bedelini gösteren belgeyi şu mail adresine şu kodlu başlıkla gönderin diye. kredi kartı extresinin pdf ini gönderdim maille, ondan sonra ürünü gönderdiler. bunda olmayacak herhalde öyle çünkü gümrük bedelini belirlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 @Mal abi bu standart vergilendirme oluyo, büyük ihtimal aldığın paket ufak, çabuk bitsin elden çıksın diye bunu herkese basıyolar, bana gelen ufak paketlerin hepsinin miktar böyle, herkese aynı. 1 hafta içinde gelir kapına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 evet ufak ve değersiz olduğu çok belli bişey. uğraştırmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 (düzenlendi) yurt dışından gelip, ptt'ye teslim edilen kargoların takip numaralarını nerden ediniyoruz bilen var mı? ups herhangi bir bilgi paylaşmadı benimle, oysa yerel posta ofisine ulaştığına dair güncelleme yaptı. Kasım 29, 2019 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar