aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 gecen sene retail icin hordea server acmistik, su an kullanilmiyo pek galiba, bonesoul's sorun, isterse classice cevirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 (düzenlendi) cevirelim problem yok, patiden wow oynayanların cogu orada zaten. an itibari ile 40-45 kişi memberı var. linki de koyayım; https://discord.gg/xJCr2J9 Ağustos 8, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 13 saat önce, Gangren dedi ki: Selam n3mrut, oldukça uzun zaman oldu. Ben çok büyük ihtimal oynamayacağım ya da çok casual takılırım. Raid falan artık bana zor şeyler. Oynarsam da eskilerle Pati oluşumu olur büyük ihtimal. haha tamam gangren selam vermek ıstedım aklıma dustun cılgın attım hatırlayamadım ısmını.. umarım hersey yolundadır.. casual bıle olsa gorusmek dılegı ıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 11 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: cevirelim problem yok, patiden wow oynayanların cogu orada zaten. an itibari ile 40-45 kişi memberı var. linki de koyayım; https://discord.gg/d6nwYh Şunu kullanmak daha mantıklı, güncelliyorum OP'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Invite Invalid diye uyarı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Şunu denesene: https://discord.gg/RymdjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 linki duzelttim; https://discord.gg/xJCr2J9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Şimdi geldim, teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 classic yilbasina kadar bile dayanmaz hypei maximum 6-7 hafta işte ilk molten giantta wipe yiyince millet FR kasmaya üşenip bırakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 (düzenlendi) yanlış topic kljasdjkasd Ağustos 8, 2019 sleepingdeath tarafından düzenlendi yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Hepiniz mi Horde oynayacaksınız yahu yok mu Hardcore Alliance oynayacak? Yabancı hardcore bir alliance guildi bilen gören eden varsa o da işimi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 (düzenlendi) Ben Alliance'çıyım. Aslında bayağı da var ankete göre. Ama benden part time casual çıkar ancak. Tabii oy verenlerin ne kadarı Pati guildde oynayacak o da belirsiz. Ağustos 8, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Streamer'ların serverlarından uzak durun diyo insanlar FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 EU da serverı bok edecek büyüklükte streamer yok bu arada Forsen var birtek belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 retail'ın bayık durumundan mütevellit undead rog ve ultra-flash shadow reflector kasıp ortamlara akasım var priest ve warlocklara acı çektire çektire. ama özellikle warlocklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 23 dakika önce, Rewendor dedi ki: Ben Alliance'çıyım. Aslında bayağı da var ankete göre. Ama benden part time casual çıkar ancak. Tabii oy verenlerin ne kadarı Pati guildde oynayacak o da belirsiz. >alliance >casual sasirtmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Horde'un içini dışını öğrendik zaten, biraz da Alliance görelim. Factiondan bağımsız olarak bu yaştan sonra hardcore saatlerce oyun oynayacak, haftaiçi 3-4 saat raide ayıracak vaktim pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 phase 3'e kadar oynayacak pek bişi yok abi o zaman dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 abi zaten casual oynıcaksan niye insanlara gelin benim casual oynadığım yerde beraber oynayalım diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 (düzenlendi) ya bir de vanilla wow casual oynanacak bir tarafı yok ki. bir tek birkaç arkadaşın varsa eğlencesine girip atacağın BG/World PvP olayı var. O da 3. faza kadar pek olmaz, bg ve honor sistemi yok başta çünkü. ha ilk fazda da bol bol barrens/tarren mill savaşları çıkacak evet ama seni ne kadar eğlendirir? hardkor pvp ciyim diyorsan evet o zaman açıp 2 saat oynayıp eğlenirsin. pve insanı çok zor casual, tek tabanca... retail wow çok daha casual friendly. single oyun oynar gibi girip mythic raid hariç tüm contenti takır takır yapabiliyorsun. vanilla'da raid ayağı çok çok zor. molten core illaki puglanır ama oradan da item alma şansın çok düşük, rezervliyorlar zaten baba itemleri pugu kuran casual olmayan oyuncular. Ağustos 8, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Bu server sürekli açık mi kalicak yoksa belli bir sure mi aktif olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 sürekli açık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 3 saat önce, Malibu dedi ki: Hepiniz mi Horde oynayacaksınız yahu yok mu Hardcore Alliance oynayacak? Yabancı hardcore bir alliance guildi bilen gören eden varsa o da işimi görür. Ben de Alliance'çıyım, ama en hardcore oynadığım dönem Horde'dum yalan yok. Wotlk dönemi Horde'dum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Hala karar veremedim oynasam mı diye. 15 sene önce işsiz güçsüz yüksek lisans yaparken iyiydi de, şimdi o kadar zaman bulabilecek miyim bilmiyorum. Oynarsam horde olacağım ama, oyuna başladığım ve oynadığım çoğu karakter allience zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Horde'un içini dışını öğrendik zaten, biraz da Alliance görelim. Factiondan bağımsız olarak bu yaştan sonra hardcore saatlerce oyun oynayacak, haftaiçi 3-4 saat raide ayıracak vaktim pek yok. aslinda mantikli cunku saatlerce pikselden popoya bakcamsam, nayt elf e bakarim ama bloodelf de iyi troll un bile gideri var aslinda cok zor bi karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar