Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games - EGS Genel Bakış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mortal shell teorik olarak en ucuz yerinde 83.30 - 60 = 23.30 a geliyor, deluxe edition vs de olmadığından 80'in altına indiği an kupon kullanılamadığı için hep daha pahalı kalacak ? .

Mesaj tarihi:

Ya Gaben'de ne aç köpek çıktı. Azcık rekabet yarat ya. Elim EGS'ye gitmiyoır diğer bütün oyunları Steamde diye.

Sende bgir şeyler yapta alalım ha ne alıcam oda ayrı soru ya. İlgimi çeken bişide yok.

Mesaj tarihi:
4 dakika önce, eregorn dedi ki:

ben günlük bedeveleri beklicem. sonra alacam. Belki aldığım oyunu verir. Yakışmaz. Ama gözüm Anno'da

bunu yaparsa büyük terbiyesizlik yapmış olur

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Anno season pass 2 yi deneyeyim dedim kupon uygulamıyor.

Bu kupon, ön siparişlerde veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi) ya da oyun içi satın alımlar (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler) gibi oyun dışı satın alımlarda kullanılamaz.

Bu yeni kural sanırım, daha evvel ayrı ayrı Assassin's Creed Odyssey ve season pass almıştım.

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

dlclere falan uygulatmadığı için Anno 1800 Complete edition almak istendiğinde fiyat 165TL oluyor. 

Anno 1800 Tek başına 88'den 28'e düşüyor. Sezon 1 55TL. Sezon 2 88TL. Hepsi ayrı ayrı alınınca 171TL ediyor. 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Civ VI'yı hep tablette oynadım, onu aldım şimdi, rahat edeceğim. Bir de Valhalla alırım tamam. Valhalla uzun bir süre daha ucuz olmaz.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ubisoft oyunları alacaksanız kendi sitesinde de indirim yapıyor, bir de kod vermişler ekstra indirim yapıyor.

GET AN EXTRA 21% OFF WITH THE CODE WELCOME2021

genelde epic kupon daha avantajlı ama bakın isterseniz.

Darksun tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...