Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 kopun veriyolar da alacak bir şey bulamıom ben bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Mortal shell teorik olarak en ucuz yerinde 83.30 - 60 = 23.30 a geliyor, deluxe edition vs de olmadığından 80'in altına indiği an kupon kullanılamadığı için hep daha pahalı kalacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Ya Gaben'de ne aç köpek çıktı. Azcık rekabet yarat ya. Elim EGS'ye gitmiyoır diğer bütün oyunları Steamde diye. Sende bgir şeyler yapta alalım ha ne alıcam oda ayrı soru ya. İlgimi çeken bişide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Steam anca 30TL tek kullanımlık indirim kuponu vermişti geçen sene. Cyberpunk ı almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 steam restoran, egs kantin hizmet kalitesi olarak. egs'de alıp da sonradan steam'e geçen ne olduysa pişman oldum aldığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 ben günlük bedeveleri beklicem. sonra alacam. Belki aldığım oyunu verir. Yakışmaz. Ama gözüm Anno'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 kuponlarla felan ubisoft oyunlarında güzel oluyor hiç değilse. EGS'den key'i alıp, uplay'e aktarıyorum hiç egs clientla muhatap olmadan oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Steam'de olmayanları almak mantıklı veya saçma fiyatlara inen oyunları 20-40 lirada verin yani insaf . Metro exodus = 39.60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 4 dakika önce, eregorn dedi ki: ben günlük bedeveleri beklicem. sonra alacam. Belki aldığım oyunu verir. Yakışmaz. Ama gözüm Anno'da bunu yaparsa büyük terbiyesizlik yapmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) daha önce beleşe verdikleri bir şeyin repeati olmazsa verilecek tüm beleşler storeda önceden olmayan şeyler olacak Aralık 18, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 anno + sezon 1 + sezon 2 ayrı ayrı alınırsa 100 tl yapıyor kuponlarla. bedeve verilmezse son gün ben de alıcam direk. pusudayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) Anno season pass 2 yi deneyeyim dedim kupon uygulamıyor. Bu kupon, ön siparişlerde veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi) ya da oyun içi satın alımlar (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler) gibi oyun dışı satın alımlarda kullanılamaz. Bu yeni kural sanırım, daha evvel ayrı ayrı Assassin's Creed Odyssey ve season pass almıştım. Aralık 18, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Ben Iron Harvest demiştim ama gözüme Desperados çarptı son 2 güne kadar bekleyip onu alırım büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 dlclere falan uygulatmadığı için Anno 1800 Complete edition almak istendiğinde fiyat 165TL oluyor. Anno 1800 Tek başına 88'den 28'e düşüyor. Sezon 1 55TL. Sezon 2 88TL. Hepsi ayrı ayrı alınınca 171TL ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Civ VI'yı hep tablette oynadım, onu aldım şimdi, rahat edeceğim. Bir de Valhalla alırım tamam. Valhalla uzun bir süre daha ucuz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 @Darksun hadi ya pek heveslenmiştim. neyse sadece base oyunu alırım bende. origins ve oddysey'i de 20 küsur liraya almıştım. öylece duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Immortals Fenyx Rising kupon ile 120 TL oluyor. https://opencritic.com/game/10257/immortals-fenyx-rising Buradan alıp, doğrudan Uplay'den çalıştırabilirsin sanırım Anno gibi. Oyunu deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Oddworld: New 'n' Tasty vermiş bugün bedava oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 samurai shodown reboot alacaktım ama 79.99 yerine 79tl olduğu için kuponu kullandırtmadı kek, baybay haohmaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Liste buymuş güya, Bugün The long dark veriyor görmediyseniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Meh harbiden. Stranded Deep işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 (düzenlendi) Ubisoft oyunları alacaksanız kendi sitesinde de indirim yapıyor, bir de kod vermişler ekstra indirim yapıyor. GET AN EXTRA 21% OFF WITH THE CODE WELCOME2021 genelde epic kupon daha avantajlı ama bakın isterseniz. Aralık 20, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 kupon üstüne bide ubi coinle %20 daha alır mıyım dedim ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 ben bişeyi yanlış yaptım ama neyi bilmiyorum, epic'te her şey euro olarak gözüküyor haliyle süper pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar