Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Kızı erkeği hayasızca Pubg mobil oynuyorlar,birbirlerine kanka diye seslenip, enes batur izleyip, norm ender dinliyorlar, WTF Mmorpg oynayıp, rpnin dibine vuran, metallica dinleyen gençliği özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 her kardes senin neslin insanligin tepesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ademle havvadan sonra çok bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 back in mah day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ademle havvadan sonra harbi bozmus ama onlarin cocuklari habil kabil di mi? bu arada adam ile havva ne boktan ana-baba imis ank! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Mmorpg oynayıp, dibine kadar vurulmasada rpg'ye vurup, metallica dinliyorum. Genç değilim ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 nothing else matters... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 1 saat önce, dasaaa dedi ki: ademle havvadan sonra harbi bozmus ama onlarin cocuklari habil kabil di mi? bu arada adam ile havva ne boktan ana-baba imis ank! tabii o zamanlar çocuk gelişim kitapları yok, ana babalık kavramı yok öle düşün. sen yaratıyosun ebeveyn diye bişeyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 iste o gun havva "yarattin bari sahip cik" diye isyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Birbirlerine kanka diyenler emekli olacaklar neredeyse. Sonra panpa diyenler geldi sonra badi diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 şu gerizekalı trap hariç eleştirmek yersiz ya gencoları. her dönemin oyunu, hitabı falan neyse yapılır da. şu aptal rep nedir ya. nolurdu gençler arasında alternatif rock modası falan olsa. gerizekalı adamlar türedi heryerde yok ezheldir, kel ferodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ceqemeyen anten taksin moruQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ay bu laf bile yasli kaldi yalniz kimse soylemiyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Ekşi sözlük başlığı olmuş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Aramızda billie eilish i bilmeyenler vardır kesin. Bende iki üç ay önce tanıştım bi 10-15 dakika ne olduğunu çözmeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 hep karşıma çıkan bi surat ve hep denk geldiğim bi ismin birleşimi oldu billie eilish neci olayı ne niye her yerde hala bilmiyorum info pls @Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Benim mağara adamlığımdan hiç karşıma çıkmamıştır kesin. Olayı yok işte şarkıcı. Olayı izleyerek masturbasyon yapamazsın dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Ben hiç denemedim bile yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 he arada istagram'da görüyodum bu tipi, bili eliş miymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz. Benim normal yani trump ı bile 1.5 sene sonra tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 bizim nesil aya çıktı sanki ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Müziklerin değişmesi normal. Kaldı ki metallica dinleyenlerle de dalga geçilirdi. Yani metallica ne la fjjd. Sanki ben fero haricinde üretilen müzikler çok üst seviye. Drake mi dinlesinler. Napsın yeni nesil dr dre tupac falan mi dinlesin fjdj. Yeni müzik bu yani. Bizim dönemde hülya avşar klip çekiyordu. Yeni nesil daha sevişken. Evde oturup mmo oynayacaklarina sahilde cugara içip seksliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Bu ne abi böyle müzikmi olur +18 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 norm ender iyiymis bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 bu geyik binlerce yıldır bitmemiş şimdi mi bitecek. bu aristodan mö 335 “Bugünlerde gençler kontrolden çıkmış durumda. Kaba bir şekilde yemek yiyorlar. Yetişkinlere karşı saygısızlar. Anne-babalarına karşı çıkıyorlar ve öğretmenlerini sinirlendiriyorlar.” bu da heseiod mö 800 “Günümüzün gençleri öyle umursamaz ki, ileride ülke yönetimini ele alacaklarını düşündükçe umutsuzluğa kapılıyorum. Bizlere, büyüklere karşı saygılı olmayı, ağırbaşlı davranmayı öğretmişlerdi. Şimdiki gençler kurallara boş veriyorlar. Çok duyarsızlar ve beklemesini bilmiyorlar.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar