Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni nesil gençliğin yerlerde sürünmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kızı erkeği hayasızca Pubg mobil oynuyorlar,birbirlerine kanka diye seslenip, enes batur izleyip, norm ender dinliyorlar, WTF ?

Mmorpg oynayıp, rpnin dibine vuran, metallica dinleyen gençliği özledim.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, dasaaa dedi ki:

ademle havvadan sonra harbi bozmus ama

onlarin cocuklari habil kabil di mi?

bu arada adam ile havva ne boktan ana-baba imis ank!

tabii o zamanlar çocuk gelişim kitapları yok, ana babalık kavramı yok öle düşün. sen yaratıyosun ebeveyn diye bişeyi sdf. 

Mesaj tarihi:

şu gerizekalı trap hariç eleştirmek yersiz ya gencoları. her dönemin oyunu, hitabı falan neyse yapılır da. şu aptal rep nedir ya. nolurdu gençler arasında alternatif rock modası falan olsa. gerizekalı adamlar türedi heryerde yok ezheldir, kel ferodur.

Mesaj tarihi:

Aramızda billie eilish i bilmeyenler vardır kesin. Bende iki üç ay önce tanıştım bi 10-15 dakika ne olduğunu çözmeye çalıştım. 

Mesaj tarihi:

Benim mağara adamlığımdan hiç karşıma çıkmamıştır kesin. Olayı yok işte şarkıcı. Olayı izleyerek masturbasyon yapamazsın dene istersen. 

Mesaj tarihi:

Müziklerin değişmesi normal. Kaldı ki metallica dinleyenlerle de dalga geçilirdi. Yani metallica ne la fjjd.

Sanki ben fero haricinde üretilen müzikler çok üst seviye. Drake mi dinlesinler. Napsın yeni nesil dr dre tupac falan mi dinlesin fjdj. Yeni müzik bu yani. Bizim dönemde hülya avşar klip çekiyordu.

Yeni nesil daha sevişken. Evde oturup mmo oynayacaklarina sahilde cugara içip seksliyorlar.

Mesaj tarihi:

bu geyik binlerce yıldır bitmemiş şimdi mi bitecek.

bu aristodan mö 335

“Bugünlerde gençler kontrolden çıkmış durumda. Kaba bir şekilde yemek yiyorlar. Yetişkinlere karşı saygısızlar. Anne-babalarına karşı çıkıyorlar ve öğretmenlerini sinirlendiriyorlar.”

bu da heseiod mö 800

“Günümüzün gençleri öyle umursamaz ki, ileride ülke yönetimini ele alacaklarını düşündükçe umutsuzluğa kapılıyorum. Bizlere, büyüklere karşı saygılı olmayı, ağırbaşlı davranmayı öğretmişlerdi. Şimdiki gençler kurallara boş veriyorlar. Çok duyarsızlar ve beklemesini bilmiyorlar.”

• Yeni Oluştur...